- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.341
duygusal dünyada bir gerzeğim. akademik anlamda da standart bir beynim var işte deha olacak halim yokBekledin ama boşuyorsun da bak kendin diyorsun evlilikte yüzüme bakmıyordu bye bye diye gene o da az biraz kıvırmış bence kendini bunkadar küçümseme Zeki olmasan suan olduğun konumda olmazsın bir şekilde bir yerelere ulaşmışsın
buna çok katılıyorumAlakası yok yaşanması gereken yaşanıyor nasipten öte yol yok
tellwe falcılarını kurcalarken düştümSana ben geçende sormuştum 2 ay önce üye olmuşsun seni buraya ne getirdi
ben tam burslu kabul aldım dereceyle geldim, sonra ağzıma sıçıldıOrada kariyer planlaması yaparken bu siteye nereden sürüklendin :)
Geçen muhabbet döndü ya bazı üyeler işte geliyor saçma yorumlar yapıyor diye bem seni bayağı eski kullanıcı sandım 8 10 yolluk herşeye de hakimsin sonra mesaj atarken baktım 2 ay önce kayıt olmuşsun dedim bacı 2 ay öncesine kadar yokken ne olduda oradaki platformlardan buraya ihtiyaç duydutellwe falcılarını kurcalarken düştüm
Eğitimin bitti heralde demi artıkben tam burslu kabul aldım dereceyle geldim, sonra ağzıma sıçıldı
tellwe üzerinden geldim sonra muhabbet sardı, güzel insanları görünce kopamadım, bir de yalnızım, dertleştik, arkadaş edindim vs, hayat işteGeçen muhabbet döndü ya bazı üyeler işte geliyor saçma yorumlar yapıyor diye bem seni bayağı eski kullanıcı sandım 8 10 yolluk herşeye de hakimsin sonra mesaj atarken baktım 2 ay önce kayıt olmuşsun dedim bacı 2 ay öncesine kadar yokken ne olduda oradaki platformlardan buraya ihtiyaç duydu
evet 2021 de mezun oldumEğitimin bitti heralde demi artık
Tellwe de yalan oldutellwe üzerinden geldim sonra muhabbet sardı, güzel insanları görünce kopamadım, bir de yalnızım, dertleştik, arkadaş edindim vs, hayat işte
Ne güzel işteevet 2021 de mezun oldum
oha o ne güzel söz kız öyle anaaam, ay ben sevilmeyi unuttum, kimse beni sezmez gibi geliyorKalbe aşk girdiğinde beyin yolculuğa çıkar :)
Kalp attıkça seversin biz insanoğluyuz bende öyle sanıyordum öyle olmuyor merak etme açılmak lazım biraz çıkıp etrafta Ne var ne yok bakınmak lazımoha o ne güzel söz kız öyle anaaam, ay ben sevilmeyi unuttum, kimse beni sezmez gibi geliyor
ahhh ahh,, kanka benim amerikada kitabım yayınlandı ama burada bok gibi işsiz geziyorumBari onu tamamlayabilmişsin elinde bir künye yurtdışı eğitim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?