Ahali Lokali

Makalen yayınlandığına göre orada yüksek lisans yaptın sanırsam
Yok avrupadayım ben amerikaya gitmedim ama bir bilimsel çalışmam var ve abd de jüriden geçti onlar kitap teklif etti falan o şekilde bir yıllık bir ürün. Türkiyedeyken amerikada basıldı kitabım. Ama avrupada işsizim, tirajilkomik

Buda sana bir artı cv ne kitabın basılmış aslında cv ne bakıyorum da senden daha az kalibresi olanlar ne konumda sen bence daha iyi yerleri hak ediyorsun İstanbul’da İzmir de kesin iş bulursun yabancı dilin var ama Türkiye de yaşam zorla yüksek maaş Alman lazım onu da neresi verecek

türkiyede her şey torpil, ağzıma ettiler Türkiyede

Hatta bayağı iyi tarafı var :)
Kaderin önüne geçilmiyor aşkım, orada bir şeyler oluyor, ben evde kendi başıma, doktora seviyesinde deney yapıp yayınlıyorum, türkiyede hiçbir üniversite değer vermiyor, amerikada basılıyor, ama ben yine işsiz kalıyorum, türkiyede de işsizdim, kiramı ödeyemediğim günlerim vardı, ama böyle torpilsiz, dümdüz, kılçıksız, dikensiz hayatı ben seçtim. Dik durunca hayat seni eğmeye çalışıyor. Eğilmeyeceğim, aç kalabilirim, sorun yok

Bunu şu sözle bitiriyorum KASABA MİNNET EDECEĞİME S.KIMI KESER YERİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…