- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.361
kim beni bela etsin başına ahahahahKalp attıkça seversin biz insanoğluyuz bende öyle sanıyordum öyle olmuyor merak etme açılmak lazım biraz çıkıp etrafta Ne var ne yok bakınmak lazım
Makalen yayınlandığına göre orada yüksek lisans yaptın sanırsamahhh ahh,, kanka benim amerikada kitabım yayınlandı ama burada bok gibi işsiz geziyorum
Senşn gibi güzel belayı kim istemezkim beni bela etsin başına ahahahah
Belki değil alacaksın herkes kalbinin ekmeğini yerVoleyi vuracağım günü bekliyorum emeğimin karşılığını bir gün belki alırım
Yok avrupadayım ben amerikaya gitmedim ama bir bilimsel çalışmam var ve abd de jüriden geçti onlar kitap teklif etti falan o şekilde bir yıllık bir ürün. Türkiyedeyken amerikada basıldı kitabım. Ama avrupada işsizim, tirajilkomikMakalen yayınlandığına göre orada yüksek lisans yaptın sanırsam
senin kadar afet değiliz bebeğimSenşn gibi güzel belayı kim istemez
Bunun karşılığını aldın değil miYok avrupadayım ben amerikaya gitmedim ama bir bilimsel çalışmam var ve abd de jüriden geçti onlar kitap teklif etti falan o şekilde bir yıllık bir ürün. Türkiyedeyken amerikada basıldı kitabım. Ama avrupada işsizim, tirajilkomik
nasıl karşılık?Bunun karşılığını aldın değil mi
Yani kitabın yayınlanmış sana hakkını verdiler değil mi kazanç olarak emeğinin karşılığını aldın mınasıl karşılık?
türkiyede her şey torpil, ağzıma ettiler TürkiyedeBuda sana bir artı cv ne kitabın basılmış aslında cv ne bakıyorum da senden daha az kalibresi olanlar ne konumda sen bence daha iyi yerleri hak ediyorsun İstanbul’da İzmir de kesin iş bulursun yabancı dilin var ama Türkiye de yaşam zorla yüksek maaş Alman lazım onu da neresi verecek
evet yıllık pay alıyorum, her satıştanYani kitabın yayınlanmış sana hakkını verdiler değil mi kazanç olarak emeğinin karşılığını aldın mı
Az da olsa iyi tarafı da varevet yıllık pay alıyorum, her satıştan
Hatta bayağı iyi tarafı var :)Harvard, stanford bile satın aldı kitabı, ama beni kimse işe almıyor. Ne boktan bir hayat yaşıyorum dümdüz söveceğim
Kaderin önüne geçilmiyor aşkım, orada bir şeyler oluyor, ben evde kendi başıma, doktora seviyesinde deney yapıp yayınlıyorum, türkiyede hiçbir üniversite değer vermiyor, amerikada basılıyor, ama ben yine işsiz kalıyorum, türkiyede de işsizdim, kiramı ödeyemediğim günlerim vardı, ama böyle torpilsiz, dümdüz, kılçıksız, dikensiz hayatı ben seçtim. Dik durunca hayat seni eğmeye çalışıyor. Eğilmeyeceğim, aç kalabilirim, sorun yokHatta bayağı iyi tarafı var :)
Bunu şu sözle bitiriyorum KASABA MİNNET EDECEĞİME S.KIMI KESER YERİMKaderin önüne geçilmiyor aşkım, orada bir şeyler oluyor, ben evde kendi başıma, doktora seviyesinde deney yapıp yayınlıyorum, türkiyede hiçbir üniversite değer vermiyor, amerikada basılıyor, ama ben yine işsiz kalıyorum, türkiyede de işsizdim, kiramı ödeyemediğim günlerim vardı, ama böyle torpilsiz, dümdüz, kılçıksız, dikensiz hayatı ben seçtim. Dik durunca hayat seni eğmeye çalışıyor. Eğilmeyeceğim, aç kalabilirim, sorun yok
Kız allah iyiliğini versin deliBunu şu sözle bitiriyorum KASABA MİNNET EDECEĞİME S.KIMI KESER YERİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?