- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.381
ailemin mezhebi farklı diyeKızlar ben Türkiye'de de üniversitedeyken fişleniyordum
Falı bıraktım ama sormadan edemeyecegim kimmmBu arada çok enteresan şeyler oluyor ve bunu bilen bir falcı var
Villrose. Bilemedi dediğim bir iş durumunu bildi, vadesi geçti kahve falı 1 aylık zamanı gösterir olmaz artık diye düşünmüştüm ama geçen ayın başlarında baktırdım diye hatırlıyorum ona, 1.5 ay olmuştur işte en fazla.Falı bıraktım ama sormadan edemeyecegim kimmm
Hayırlısı olsun canım,çok sevindim adınaVillrose. Bilemedi dediğim bir iş durumunu bildi, vadesi geçti kahve falı 1 aylık zamanı gösterir olmaz artık diye düşünmüştüm ama geçen ayın başlarında baktırdım diye hatırlıyorum ona, 1.5 ay olmuştur işte en fazla.
Hiç beklemediğim bir iş teklifi aldım şoktayım
Teşekkür ederim canım, iyi mi kötü bilmediğim bir iş aslında çok havada bana çok yabancı tamamen bambaşka bir alan.Hayırlısı olsun canım,çok sevindim adına.
Dur hemen fallarima bakayımTeşekkür ederim canım, iyi mi kötü bilmediğim bir iş aslında çok havada bana çok yabancı tamamen bambaşka bir alan.
Villrose de aynen böyle demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?