- 18 Şubat 2018
- 13.476
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.182
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
Sen de kendimi görüyorumben yoldan gönüllü çıktımmmmemnunum buna ben
ya benim sorunumda ne biliyor musunuz..böyle çok hareketli bir hayattan çatanakk diye nasıl stabi hale geldim...kilo aldım,yaş geçiyor...ama hala canım sıkılıyor hala gözüm akayım çoşayım daçok komik bir ihtiyar olacağım kesin..
şimdi de yeni eğlencem..ne alsam ne içsem bir sarhoş olsam..maksat renk gelsin...yapar mıyım bilmem..bazen bakıyorum başım dönüyor bakarken bile..vazgeçip manav reyonuna gidiyorum
Ben seni bozarım attık sana abla demiyorum Evita sen yaşı olmayan bi kadınsınben yoldan gönüllü çıktımmmmemnunum buna ben
ya benim sorunumda ne biliyor musunuz..böyle çok hareketli bir hayattan çatanakk diye nasıl stabi hale geldim...kilo aldım,yaş geçiyor...ama hala canım sıkılıyor hala gözüm akayım çoşayım daçok komik bir ihtiyar olacağım kesin..
şimdi de yeni eğlencem..ne alsam ne içsem bir sarhoş olsam..maksat renk gelsin...yapar mıyım bilmem..bazen bakıyorum başım dönüyor bakarken bile..vazgeçip manav reyonuna gidiyorum
yap kız valla..ödün verme...yok bu eğitim zam gelmediyse 1.000 TL..yalnız hızlandırılmış biraz bilenler için..4 hafta sürdü...sınavı geçemezsem ama 3 hak daha verip şutluyorlar...Abla bem şuanda kendi hayatım biraz külfetli ona anca yetişiyorum ödün vermem standartlarımdan extraa eğitim için ayırım yapmam çğnkğ ben öyle 300 500 Öylesine istemem olmuşken 3 5 bin işte adam akıllı bi eğitim alayım 3 5 bin benim zaten aylık masrafım ben parlıement içerim bundna ödün vermem beğendiğim birşeyi muhakkak almam lazım aylık bakımalarım var anladın mı faldan kıstım ucu ucuna yetişiyor
hatrını kırmadım..mutfağa kahve almaya giderken iki kıvırdım
1000 TL demek benim aylık sigara masrafım içmeyim mi içerim bu hayatı bir kere yaşıyorum oda niye kışıyım ki kendimden asla kısmam eğitim benim için kendi standartlarımdan önemli mi hayır benim kendi düzenimden asla önemli değil o yüzden eğitim bekleyebilir ama ben aylık rutinimden birşeyden eksik kalırsam bunalıma girerimyap kız valla..ödün verme...yok bu eğitim zam gelmediyse 1.000 TL..yalnız hızlandırılmış biraz bilenler için..4 hafta sürdü...sınavı geçemezsem ama 3 hak daha verip şutluyorlar...
işte 3-5 sene sonraki halin..çok kötü değil korkma boy buralar gel...Sen de kendimi görüyorum.
Bu şarkı ölüyü diriltir yalnızhatrını kırmadım..mutfağa kahve almaya giderken iki kıvırdım
Evita ile hemen hemen aynı yaşlarda olabilirizişte 3-5 sene sonraki halin..çok kötü değil korkma boy buralar gel...
Siz benimle aynı yaştasınızEvita ile hemen hemen aynı yaşlarda olabiliriz.
sende çok akıllı bir kuzusun...nasıl biliyor ablasının keyfini yerine getirmeyiii...Ben seni bozarım attık sana abla demiyorum Evita sen yaşı olmayan bi kadınsın
Ruhen öyle olabilirizSiz benimle aynı yaştasınız
Senim ben canını yerimsende çok akıllı bir kuzusun...nasıl biliyor ablasının keyfini yerine getirmeyiii...
Noooo bende hep böyledir ben insanları hep bir yaşta konumlandırırımRuhen öyle olabiliriz.
ama fal gibi bakıyorlar...malesef...niye noldu..de sen banaAbla tarot baktırsam sorun olur mu fal baktırmıyorduk ya tarot fal gibi değil diyoruz sonuçta
Aha işte biride bana benziyor yanına bir mezgit yapar mıyızBu Arada rakı sevmeyen bacılarıma teessüf ederim sizin içmediğiniz rakıları da ben içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?