- 18 Şubat 2018
- 13.572
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.662
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.581
Bende kaçtımm diziden kopamıyorum 1 bölüm daha izliyim uyurum bizde seni çook seviyoruz iyi gecelerBebitolar,ben de bugün erken ayrılayım aranızdan,hepinizi seviyorum,iyi geceler
ben bayıldım bunaPopüler Videoları Keşfet | Facebook
Video kısmı, videoların ve programların keyfini birlikte çıkarabileceğiniz yerdir. En yeni Reels videolarını izle, orijinal programları keşfet ve en sevdiğin içerik üreticilerin neler yaptığını...fb.watch
aha o da gitmişEnee herkesler gidivermiş. Neyse T Theseaanchor buralardadır kanımca :))
Yalnız dayı dünyanın neresine giderse aç kalmazben bayıldım buna
Bu gece sendin o gibi herkes uyudu sankizombi gibi uykusuz gezenler parmak kaldırsın
Evet zirvede yalnız bıraktınız beniBu gece sendin o gibi herkes uyudu sanki
Bende yaa dizi izlemekten uykusuz kaldım bugün dezombi gibi uykusuz gezenler parmak kaldırsın
Ben ayakta duramıyorum kanka fena yamuldum 6da uyudum 9da kalktımKızlar berbat yorgunum ama yapılacak bir ton işim var,azıcık soluklanayim dedim☹
Neden o kadar erken kalktın kj?İşin yoksa vur kafayı uyu kanka☹Ben ayakta duramıyorum kanka fena yamuldum 6da uyudum 9da kalktım
Özel ders vardı, sabahın körünü seçmiş öğrenciNeden o kadar erken kalktın kj?İşin yoksa vur kafayı uyu kanka☹
İşin yoksa yat uyu valla kanka,benim iş güç olmasa vurup kafayı yatarım ama deli gibi işim var ve ben yayışmış vaziyette 5 dk 5 dk ertelemenin peşindeyimÖzel ders vardı, sabahın körünü seçmiş öğrenciekmek parası diye uyandık aga napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?