- 9 Nisan 2021
- 1.796
- 1.821
- 83
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.601
Ahahahhahah ayy cok komik yaAhahahah
Valla bende yarın detaylı bi temizlik yapayım terapi olsunVallah bende dün telefonda konuşurken uyuya kalmışım şimdi uyandım bende az bi süpürge taksam eve fena olmayacak aslında
Bende almak istiyorum ondan çok güzel ya al sal eve altlara giriyor filan ben eşyaları çekmekten belim çekiliyorValla bende yarın detaylı bi temizlik yapayım terapi olsunkaç gündür robot temizliyo evi o olmasa mahvolmustum
Para gidiyor yada para geliyor hadi bakalımBankada sıradayım
Kesinlikle öneririm benim bir tane L koltuğum var ayaklı o birde kalabalık sevmiyorum zaten ortada eşyam yok hiç direkt süpürüyor her yeri rahatlıkla çoook büyük rahatlık çook bir de bi pislik çıkartıyor her seferinde şok oluyorumBende almak istiyorum ondan çok güzel ya al sal eve altlara giriyor filan ben eşyaları çekmekten belim çekiliyor
Ya ilk çıktığında almalıydım attık kocam la evlendiğimde alırımKesinlikle öneririm benim bir tane L koltuğum var ayaklı o birde kalabalık sevmiyorum zaten ortada eşyam yok hiç direkt süpürüyor her yeri rahatlıkla çoook büyük rahatlık çook bir de bi pislik çıkartıyor her seferinde şok oluyorum
Yat gitsin ya bugün de böyle olsunKızlar yemin ediyorum birşeyi yapacağım diyip yapamıyorum şuanda hiç kalkacak halimin olmadığını fark ettim bütün gün de uyudum ama kalkamayacağım yatışa geçiyorum tekrardan
Merkür balık burcunda imiş onun etkisidir özlemek de normal ayrıca özle içinden ama asla duruşundan taviz verme bunlara çünkü insanoğlu nankör bir varlık hani sevenin kıymetini bilmiyorlar su forumda seven ben şunu yaptım onun için nelere göğüs gerdim diyen hiç bir kadının hakettiği ilgiyi gördüğünü görmedimYat gitsin ya bugün de böyle olsun
Benim de içim sıkılıyor bugün, sanırım benim hayırsızı özledim
O kim bilir nerde napıyor umrunda bile değilim belki amaan salak ben
Off yine mi gökyüzü duygularımızı yönetiyor bıktım gezegen hareketlerine göre sağa sola çarpmaktan vallaMerkür balık burcunda imiş onun etkisidir özlemek de normal ayrıca özle içinden ama asla duruşundan taviz verme bunlara çünkü insanoğlu nankör bir varlık hani sevenin kıymetini bilmiyorlar su forumda seven ben şunu yaptım onun için nelere göğüs gerdim diyen hiç bir kadının hakettiği ilgiyi gördüğünü görmedim
Allah mutluluğunuzu daim etsin bebişimForumda değil genel olarak görmedim bırakacaksın dışarıdakileri görsün de senin kıymetini anlasın herkes bi biz olamaz çünkü dün benimde böyle bir an aklıma geldi niyese böyle şeyler olabilir sabah kalktım dedim ki benim şuan bir ilişkim var ve seviyorum sevgi emekti dedim İlyas ı unut alyazmalo dedim zaten mıstafaya karşı ığıl ığıl ım şu aralar eriyor bitiyorum aslanım benim kurt bakışlım onun ben ağzını yerim
O namıssız da çok pahalıydı bee bi de pembe pembe uçurdu beni sağolsun ortada bişey de yok boşver iyi olmuş kapattığıBugün içimden fal baktırmak geçiyordu demet8888e gideyim diye düşündüm hesabını kapatmışevrenin falı artık unut deme şekli bu galiba
Tabiki canım bazen zor ki suan sende yazarken dile kolay biliyorum içinde herşey bu kadar kolay değil ama sürekli dön başa sar o duygulara girmektense hergün ölmekten se bir gün ol benim için de çok zor oldu ne kuaför ne eğlence hiçbirşrydem tat alamadım beklediğimi görmedim acaba bende öi sorun var dedim bir iki şöyle bi yokladım su bir gerçel seven orospu bu arada ben behlülede orospu Behlül diyorum herşeyi yapar herşeyi sen istediğin kadar çekilmez ol eskiden mesala ağlayan zırlayan bir insandı oda arkamdan neler yapıyordu gidersen hakkımı helal etmem gidemezsin söyle böyle demekki işlerine nasıl geliyorsa öyleler aman bunların egosunun yada başka taraflarının keyfini bekleyemeyizOff yine mi gökyüzü duygularımızı yönetiyor bıktım gezegen hareketlerine göre sağa sola çarpmaktan valla
Yoook asla duruşumdan taviz yok. Hem ben durduk yere ayrılmadım ki ondan o biliyor suçunu, çok istiyorsa o düzeltsin napayım. Böyle böyle bitecek elbet acısı da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?