- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
- 83
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.621
Zor tabii yazdığım gibi kolay olmuyor ama ben buraya yazıyorum çünkü biliyorum ki kelimelerime göre değil hissettiklerime göre değerlendiriyorsunuz. Benim de içimden bişey yapmak gelmiyor uzun zamandır, kendime bakımımı minimuma indirdim. Toparlanacak gibi oluyorum sonra hoop merkür balık burcundaTabiki canım bazen zor ki suan sende yazarken dile kolay biliyorum içinde herşey bu kadar kolay değil ama sürekli dön başa sar o duygulara girmektense hergün ölmekten se bir gün ol benim için de çok zor oldu ne kuaför ne eğlence hiçbirşrydem tat alamadım beklediğimi görmedim acaba bende öi sorun var dedim bir iki şöyle bi yokladım su bir gerçel seven orospu bu arada ben behlülede orospu Behlül diyorum herşeyi yapar herşeyi sen istediğin kadar çekilmez ol eskiden mesala ağlayan zırlayan bir insandı oda arkamdan neler yapıyordu gidersen hakkımı helal etmem gidemezsin söyle böyle demekki işlerine nasıl geliyorsa öyleler aman bunların egosunun yada başka taraflarının keyfini bekleyemeyiz
Gerçekten direk başka ilişki kurmak da iyi değil biraz beklemek lazım ben en basından dedim erkek arkadaşıma duygularınla oynamak istemiyorum dedim ben suan birinde kaldıö dedim beklerim dedi öyle böyle oldu gitti bir insanla herşeyi paylaşabilmek çok güzel aranızda çekinecek bir duygu olmaması şüphe güvensizlik olmaması yani aitlik biz kadınlar bu duyguyu severiz bir insanım sana ev olabileceğini görmek güzel birşey ama bazen aşk acısı da iyidir boşver gel iki bira içelimZor tabii yazdığım gibi kolay olmuyor ama ben buraya yazıyorum çünkü biliyorum ki kelimelerime göre değil hissettiklerime göre değerlendiriyorsunuz. Benim de içimden bişey yapmak gelmiyor uzun zamandır, kendime bakımımı minimuma indirdim. Toparlanacak gibi oluyorum sonra hoop merkür balık burcundagerçek sevenin önünde engel olmayacağına senin yaptıklarına takılmayacağına da katılıyorum. Şimdi ben ona yazsam arasam gelir eminim ama yine aynı şeyleri de yaşatır bana.
Ay bilmez miyim insanım anasını eder o duygularKayışı koparmadan kurtulsaydım şu işten biişte çok dalgalı oluyor o mevzu, bir gün iyisin bir gün berbat. Kötü hissettiğimde sakince oturup geçmesini bekliyorum yoksa yanlış şeyler yaparım biliyorum
Bugün tam alkol almalık aslında ama içince arar mıyım diye de ufaktan bi tırsıyorum.Gerçekten direk başka ilişki kurmak da iyi değil biraz beklemek lazım ben en basından dedim erkek arkadaşıma duygularınla oynamak istemiyorum dedim ben suan birinde kaldıö dedim beklerim dedi öyle böyle oldu gitti bir insanla herşeyi paylaşabilmek çok güzel aranızda çekinecek bir duygu olmaması şüphe güvensizlik olmaması yani aitlik biz kadınlar bu duyguyu severiz bir insanım sana ev olabileceğini görmek güzel birşey ama bazen aşk acısı da iyidir boşver gel iki bira içelim
Tabi canım bir dediğimi iki etmez ben asla hesap sormam aramam rahatsız etmem neredesin kım var bu kafalara girmem ama bu kafalarda değilim diye ben mesala çıkarsam onunla çıkarım dışarıya nadir tek çıkarım ondada kuaföre giderim oda zaten damlar hemen mahalledeki kuaföre ben bırakayım der ayrıca sorar askım okeye gideceğim sen ne düşünüyorsun diye derim git aslanım şeytanın bol olsun nereye kadar ben tutacağım ki hatta geçen oturuyoruz bi böyle güzel bi kahvaltı salonunda sahibini severim kızı da arkadaşım diyor kızları gönderin takılalım diyprım ne güzel ben hemen giderim diye ben sevgilimden çok memnunum çünkğ bana tahammül etmesi çok zor olan zamanlarda hayatıma geldi ben bile kendime tahammül edemezken kesinlikle ruh sağlığım yerinde değilken me hallerime küfürlerime saygısızlıklarıma hakaretlerime hep maruz kaldı ve beni hep alttan aldı önemli olan da bu iyi ken herkes iyidir ben çok saçma zamanlarımda beni çok idare etti her şekilde yanımda oldu dün kuaföre gideceğim evde ekmek yoktu bende köşede kahvaltı ederim dedim içine doğmuş gibi hadi kahvaltıya gidelim dedi gittik kuaföre geldik askm ne işlemi yaptıracaksın para veriyim dedi saçmalama dedim ha maddiyat önemsiz diye savunmuyorum önemli benim için düşüncesi önemli bunuda onunla konuştum aşkm ya hadi diyor dedim çık git şıradan olmadığında verirsin şimdi ihtiyacım yok dediö bi insanla böyle rahat olabilmek de çok güzelBugün tam alkol almalık aslında ama içince arar mıyım diye de ufaktan bi tırsıyorum.
Bak sen dürüst olmuşsun bu en güzeli ama karşındaki de adammış yani anlamış seni.
Alkol al arama ama geçen bende öyle oldum aramadım beni ara bol bol doldururum ben seniBugün tam alkol almalık aslında ama içince arar mıyım diye de ufaktan bi tırsıyorum.
Bak sen dürüst olmuşsun bu en güzeli ama karşındaki de adammış yani anlamış seni.
Bence senin şu anki tavrın yaklaşımın çok doğru, o da seni gerçekten seviyor ve değer veriyor bu belli. Karşılıklı sevgi kadar saygı da önemli ki bunu da yakalamışsınız çiçeğim çok mutlu oldum valla senin adına tekrar diyorum daim olsunTabi canım bir dediğimi iki etmez ben asla hesap sormam aramam rahatsız etmem neredesin kım var bu kafalara girmem ama bu kafalarda değilim diye ben mesala çıkarsam onunla çıkarım dışarıya nadir tek çıkarım ondada kuaföre giderim oda zaten damlar hemen mahalledeki kuaföre ben bırakayım der ayrıca sorar askım okeye gideceğim sen ne düşünüyorsun diye derim git aslanım şeytanın bol olsun nereye kadar ben tutacağım ki hatta geçen oturuyoruz bi böyle güzel bi kahvaltı salonunda sahibini severim kızı da arkadaşım diyor kızları gönderin takılalım diyprım ne güzel ben hemen giderim diye ben sevgilimden çok memnunum çünkğ bana tahammül etmesi çok zor olan zamanlarda hayatıma geldi ben bile kendime tahammül edemezken kesinlikle ruh sağlığım yerinde değilken me hallerime küfürlerime saygısızlıklarıma hakaretlerime hep maruz kaldı ve beni hep alttan aldı önemli olan da bu iyi ken herkes iyidir ben çok saçma zamanlarımda beni çok idare etti her şekilde yanımda oldu dün kuaföre gideceğim evde ekmek yoktu bende köşede kahvaltı ederim dedim içine doğmuş gibi hadi kahvaltıya gidelim dedi gittik kuaföre geldik askm ne işlemi yaptıracaksın para veriyim dedi saçmalama dedim ha maddiyat önemsiz diye savunmuyorum önemli benim için düşüncesi önemli bunuda onunla konuştum aşkm ya hadi diyor dedim çık git şıradan olmadığında verirsin şimdi ihtiyacım yok dediö bi insanla böyle rahat olabilmek de çok güzel
genç evitalar geliyor gümbür gümbür...Merkür balık burcunda imiş onun etkisidir özlemek de normal ayrıca özle içinden ama asla duruşundan taviz verme bunlara çünkü insanoğlu nankör bir varlık hani sevenin kıymetini bilmiyorlar su forumda seven ben şunu yaptım onun için nelere göğüs gerdim diyen hiç bir kadının hakettiği ilgiyi gördüğünü görmedim
Ne istemediğini biliyorsan tamamdır olması gereken sınırlar o zaman çizilirAşka sevgiye bi noktadan sonra geçiyprsun ben çöl derin yaşadığım için belki çabuk geçti. Kafamda belli kriterler var asla kapalı değilimdir çok şeffaf davranırım şimdi ki ilişkimdede açık açık konuştum madem ciddiyet düşünüyoruz benim için bu bu bu dedim ben aşkm seviyorum sevgi herşeydir kafasında bir kız değilim dedim sevgi karın doyurmaz dedim açıkça söyledim yani tabi ben bir öncekini geride bırakıp ona hazır olduktan sonra şimdi de yani gidiyor bir şekilde öyle böyle zaten sen önceliklerin neyse onları bulduğunda oluyor :) ben bu zamana kadar ne istediğimi bilmiyordum sonra zaman geçti dedim ki ne istediğimi bilmiyorum ama ne istemediiğimi biliyorum şimdi iki ara bi dere de çok da mükemmel olmasa da en azından tatmin olduğum bir ilişkim var önceliklerim açısından ha yarın bir gün sinirimi bozar beni deli eder ben çok sabırlı ve tahammülü olan bir inşam değilim bırakırım bi kaç gün sinirim bozulur az fala sarar sonra gene devam ederim güzel miyiz evet hayat güzel mi evet her gelen gün bir başka günün mucizesi mi evet bu hayat bana herşeyin mümkün olabileceğini gösterdi mi evet o zaman nefes aldıkça umut vardır :)
Olsun aşkım şunu asla unutma haklı bir yenilgi haksız bir galibiyetten her zaman iyidir bazen birşeyleri anlamak için sindirmek için bir noktaya gelebilmek için dibine kadar gitmen gerekiyorsa gideceksin herşey sana eninde sonunda katkı olarak dönecek :)Bence senin şu anki tavrın yaklaşımın çok doğru, o da seni gerçekten seviyor ve değer veriyor bu belli. Karşılıklı sevgi kadar saygı da önemli ki bunu da yakalamışsınız çiçeğim çok mutlu oldum valla senin adına tekrar diyorum daim olsunBenim yaşım küçük değil ama ilişki konusunda tecrübem yaşımla orantılı değil o yüzden bocaladığım çok oluyor. Bazen farkında oluyorum görüyorum yanlışı ama duygularıma yenik düşüyorum. Yapacak bişey yok böyle böyle geçecek
Aslanım benim diyeceğim ama...dememek lazımmış dişil enerjiye tersmiş...premsesim benim beaaBana da neler neler dendi falda ama suan neredeyim alakasız bir yerde fallara kalsam belkide suan gününü gün eden bir insanı saf saf bekliyor olacaktım ha gelmeyecekler mi gelecekler emin ol gelecekler ben bunun şaştığını görmedim bunun için fala da gerek yok
Ooooo siz buralara gelir miydinizgenç evitalar geliyor gümbür gümbür...
boya bitti temizlik başladı.oturdum 5 dk...gidiyorum ama ki zaten siz bilinçte level atlamışsınız efenim...mucizeler gelsin bakalım....Ooooo siz buralara gelir miydiniz
Niye ki dişisi yok mu bu aslanınAslanım benim diyeceğim ama...dememek lazımmış dişil enerjiye tersmiş...premsesim benim beaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?