Ahali Lokali

Zor tabii yazdığım gibi kolay olmuyor ama ben buraya yazıyorum çünkü biliyorum ki kelimelerime göre değil hissettiklerime göre değerlendiriyorsunuz. Benim de içimden bişey yapmak gelmiyor uzun zamandır, kendime bakımımı minimuma indirdim. Toparlanacak gibi oluyorum sonra hoop merkür balık burcunda gerçek sevenin önünde engel olmayacağına senin yaptıklarına takılmayacağına da katılıyorum. Şimdi ben ona yazsam arasam gelir eminim ama yine aynı şeyleri de yaşatır bana.

Şuan iyiyiz. Belki ama çok çekiyor benden adam mesala hala engelli yeni numara aldı ondan konuşuyoruz diyorum yapamazsın bana böyle Çek cezanı adama neler ediyorum hala gene mutlu da ediyorum ama ağzına da ediyorum hoşuna gidiyor yavrunun

Gerçekten direk başka ilişki kurmak da iyi değil biraz beklemek lazım ben en basından dedim erkek arkadaşıma duygularınla oynamak istemiyorum dedim ben suan birinde kaldıö dedim beklerim dedi öyle böyle oldu gitti bir insanla herşeyi paylaşabilmek çok güzel aranızda çekinecek bir duygu olmaması şüphe güvensizlik olmaması yani aitlik biz kadınlar bu duyguyu severiz bir insanım sana ev olabileceğini görmek güzel birşey ama bazen aşk acısı da iyidir boşver gel iki bira içelim

Bugün tam alkol almalık aslında ama içince arar mıyım diye de ufaktan bi tırsıyorum.
Bak sen dürüst olmuşsun bu en güzeli ama karşındaki de adammış yani anlamış seni.

Bugün tam alkol almalık aslında ama içince arar mıyım diye de ufaktan bi tırsıyorum.
Bak sen dürüst olmuşsun bu en güzeli ama karşındaki de adammış yani anlamış seni.
Tabi canım bir dediğimi iki etmez ben asla hesap sormam aramam rahatsız etmem neredesin kım var bu kafalara girmem ama bu kafalarda değilim diye ben mesala çıkarsam onunla çıkarım dışarıya nadir tek çıkarım ondada kuaföre giderim oda zaten damlar hemen mahalledeki kuaföre ben bırakayım der ayrıca sorar askım okeye gideceğim sen ne düşünüyorsun diye derim git aslanım şeytanın bol olsun nereye kadar ben tutacağım ki hatta geçen oturuyoruz bi böyle güzel bi kahvaltı salonunda sahibini severim kızı da arkadaşım diyor kızları gönderin takılalım diyprım ne güzel ben hemen giderim diye ben sevgilimden çok memnunum çünkğ bana tahammül etmesi çok zor olan zamanlarda hayatıma geldi ben bile kendime tahammül edemezken kesinlikle ruh sağlığım yerinde değilken me hallerime küfürlerime saygısızlıklarıma hakaretlerime hep maruz kaldı ve beni hep alttan aldı önemli olan da bu iyi ken herkes iyidir ben çok saçma zamanlarımda beni çok idare etti her şekilde yanımda oldu dün kuaföre gideceğim evde ekmek yoktu bende köşede kahvaltı ederim dedim içine doğmuş gibi hadi kahvaltıya gidelim dedi gittik kuaföre geldik askm ne işlemi yaptıracaksın para veriyim dedi saçmalama dedim ha maddiyat önemsiz diye savunmuyorum önemli benim için düşüncesi önemli bunuda onunla konuştum aşkm ya hadi diyor dedim çık git şıradan olmadığında verirsin şimdi ihtiyacım yok dediö bi insanla böyle rahat olabilmek de çok güzel

Ben birçok ilişkimde bir çok sıkıntımı gerek aile gerek iş gerek maddiyat hiç sevgilimle paylaşamazdım genelde arakadaşlarımla paylaşır sevgilimle lay lay lom olurdu o yüzden ilişkide bi noktadan sonra gitmezdi çünkü o ilişkideyken ben hiç paylaşım yapamazdım anca öyle genel geçer şeyler çok ben sevgilimin yanıma gidebilmek için kolyemi sattığım borca girip de telefonumu sattığım oldu ama karşındakine diyemezdim şuan durumum. Müsait değil hallederim derdim içimde halletmeye çalışırdım arka plan da çok zorluklar çekerdim hepsini de içimde yaşayıp karşıdakine de aşkm aşkm bunlar beni çok yoruyordu

Aşka sevgiye bi noktadan sonra geçiyprsun ben çöl derin yaşadığım için belki çabuk geçti. Kafamda belli kriterler var asla kapalı değilimdir çok şeffaf davranırım şimdi ki ilişkimdede açık açık konuştum madem ciddiyet düşünüyoruz benim için bu bu bu dedim ben aşkm seviyorum sevgi herşeydir kafasında bir kız değilim dedim sevgi karın doyurmaz dedim açıkça söyledim yani tabi ben bir öncekini geride bırakıp ona hazır olduktan sonra şimdi de yani gidiyor bir şekilde öyle böyle zaten sen önceliklerin neyse onları bulduğunda oluyor :) ben bu zamana kadar ne istediğimi bilmiyordum sonra zaman geçti dedim ki ne istediğimi bilmiyorum ama ne istemediiğimi biliyorum şimdi iki ara bi dere de çok da mükemmel olmasa da en azından tatmin olduğum bir ilişkim var önceliklerim açısından ha yarın bir gün sinirimi bozar beni deli eder ben çok sabırlı ve tahammülü olan bir inşam değilim bırakırım bi kaç gün sinirim bozulur az fala sarar sonra gene devam ederim güzel miyiz evet hayat güzel mi evet her gelen gün bir başka günün mucizesi mi evet bu hayat bana herşeyin mümkün olabileceğini gösterdi mi evet o zaman nefes aldıkça umut vardır :)

Bence senin şu anki tavrın yaklaşımın çok doğru, o da seni gerçekten seviyor ve değer veriyor bu belli. Karşılıklı sevgi kadar saygı da önemli ki bunu da yakalamışsınız çiçeğim çok mutlu oldum valla senin adına tekrar diyorum daim olsun Benim yaşım küçük değil ama ilişki konusunda tecrübem yaşımla orantılı değil o yüzden bocaladığım çok oluyor. Bazen farkında oluyorum görüyorum yanlışı ama duygularıma yenik düşüyorum. Yapacak bişey yok böyle böyle geçecek

genç evitalar geliyor gümbür gümbür...

Ne istemediğini biliyorsan tamamdır olması gereken sınırlar o zaman çizilir son cümlen ne güzel geldi, evet nefes aldıkça umut vardır. Dibi görmeden de yukarı çıkamayacaktık bu böyle. Ben çıkarım bir şekilde ama Kimsenin yaptığı da yanına kar kalmasın, mutlu da olmasın ben olmadan Kusura bakmasın iyi falan düşünemeyeceğim

Olsun aşkım şunu asla unutma haklı bir yenilgi haksız bir galibiyetten her zaman iyidir bazen birşeyleri anlamak için sindirmek için bir noktaya gelebilmek için dibine kadar gitmen gerekiyorsa gideceksin herşey sana eninde sonunda katkı olarak dönecek :)

Aslanım benim diyeceğim ama...dememek lazımmış dişil enerjiye tersmiş...premsesim benim beaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…