- 27 Ocak 2016
- 1.684
- 3.172
- 133
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.641
Aynen son bir iki mesajını okudum...Her mesajına ayrı mutlu oldum yüreğim hafifledi...süpersin @ T TheseaanchorNiye ki dişisi yok mu bu aslanınama süper değil mi ya beni çöktüğüm yerden ayağa kaldırdı valla helal olsun bu kız bi harika T Theseaanchor
Herkes bilinçte level atladı bir ben geriledim evitam, meczup gibi içip içip burada kızların başına tebelleş oluyorumboya bitti temizlik başladı.oturdum 5 dk...gidiyorum ama ki zaten siz bilinçte level atlamışsınız efenim...mucizeler gelsin bakalım....
Sen yazdıklarımı okumuyorsun galiba kanka yalnız değilsinHerkes bilinçte level atladı bir ben geriledim evitam, meczup gibi içip içip burada kızların başına tebelleş oluyorum
Seni ben yerimmmmm yerrrrrrNiye ki dişisi yok mu bu aslanınama süper değil mi ya beni çöktüğüm yerden ayağa kaldırdı valla helal olsun bu kız bi harika T Theseaanchor
o öyle değil...ben senin gerileyebileceğini açıkçası hiç düşünmüyorum ama bir yerlere atlarken bazen düşebiliyor çarpabiliyoruz..belimiz agrır falan...o öyle birşey.dir....kırık olsa duramazdın incinmiştir...Herkes bilinçte level atladı bir ben geriledim evitam, meczup gibi içip içip burada kızların başına tebelleş oluyorum
İsmail benm bkumu yesin kısıra bakmayın kızlar az hanımefendi çizgimden kaydımAynen son bir iki mesajını okudum...Her mesajına ayrı mutlu oldum yüreğim hafifledi...süpersin @ T Theseaanchor
zaten en kötü anında meditasyonunu sporunu da bırakmamıştı. keki ismail için çok üzgünüm...akıllı adammış bu mistafa
nerden bulacak ya...bakımlıigüzel,ne istediğini bilen,gusto sahibi,bilinci yüksek kadını....takılsın o ...herhes hakketiğini yaşar..İsmail benm bkumu yesin kısıra bakmayın kızlar az hanımefendi çizgimden kaydım
sende yaz hadi rahatlarsın...kimse o b..u yesin diye...Sen yazdıklarımı okumuyorsun galiba kanka yalnız değilsin
Seviliyorsun evita, meditasyon çizgimizden de şaşmadık her gün yapıyoruz bilesin. Hem de anchor çiçeğime iyi geldi, alacağını aldı o meditasyondan, gelin olacak yakında hayırlısıyla. Biz de gözlerimiz yaşlı bekliyoruzo öyle değil...ben senin gerileyebileceğini açıkçası hiç düşünmüyorum ama bir yerlere atlarken bazen düşebiliyor çarpabiliyoruz..belimiz agrır falan...o öyle birşey.dir....kırık olsa duramazdın incinmiştir...
Aynen öyle hayatımnerden bulacak ya...bakımlıigüzel,ne istediğini bilen,gusto sahibi,bilinci yüksek kadını....takılsın o ...herhes hakketiğini yaşar..
bak mıstafa anlamış..ben bu kadınla enerjim tavan yapar eyvallah edeyim demiş...kadın hayattır yahu...
Yesin b.kumu ama şimdi ben biraz saftirik bi tipim Evita, öyle yazarım sonra pişman olurum b.k yedirdim diye kıyamamsende yaz hadi rahatlarsın...kimse o b..u yesin diye...
Bu benim. Seni anlıyorum. Benim de duygularıma yenik düşmem sonucu hayatım daha da mahvoldu. Yanlışı görünce gidebilme iradesi, gücü diliyorum önce kendime sonra ihtiyacı olan herkeseBence senin şu anki tavrın yaklaşımın çok doğru, o da seni gerçekten seviyor ve değer veriyor bu belli. Karşılıklı sevgi kadar saygı da önemli ki bunu da yakalamışsınız çiçeğim çok mutlu oldum valla senin adına tekrar diyorum daim olsunBenim yaşım küçük değil ama ilişki konusunda tecrübem yaşımla orantılı değil o yüzden bocaladığım çok oluyor. Bazen farkında oluyorum görüyorum yanlışı ama duygularıma yenik düşüyorum. Yapacak bişey yok böyle böyle geçecek
Meditasyonu maddiyatla ilgili yapmıştım meditasyondan öncede bu durum vardı ama asla hazır değildim ama artık gözlerim açıldı yani neden olmasın zatem ben evren enerjisini çok önceden beri bilip kullanıyordum ama yanlış yerdeSeviliyorsun evita, meditasyon çizgimizden de şaşmadık her gün yapıyoruz bilesin. Hem de anchor çiçeğime iyi geldi, alacağını aldı o meditasyondan, gelin olacak yakında hayırlısıyla. Biz de gözlerimiz yaşlı bekliyoruz
Aman kadınlar hep öyle benim kız arkadaşlarım sevgilisiyle kavga ettiğinde ondan kötüsü yok barıştığında ondan iyisi boşver anlık enerjini yaşa gitsin geldiğini geldiği zaman düşünürsünYesin b.kumu ama şimdi ben biraz saftirik bi tipim Evita, öyle yazarım sonra pişman olurum b.k yedirdim diye kıyamam
AminBu benim. Seni anlıyorum. Benim de duygularıma yenik düşmem sonucu hayatım daha da mahvoldu. Yanlışı görünce gidebilme iradesi, gücü diliyorum önce kendime sonra ihtiyacı olan herkese
Olur öyle şeyler boşverAminhalbuki ne kadar kolay gelirdi dışarıdan bakınca aaa derdim adam neler yapıyor hala seviyorum diyo ben olsam yüzüne bakmazdım. Sonra oturup hepsini yedim bütün söylediklerimin
Sen tamamsın artık Evitanın işleri bitince törenle mezun edelimMeditasyonu maddiyatla ilgili yapmıştım meditasyondan öncede bu durum vardı ama asla hazır değildim ama artık gözlerim açıldı yani neden olmasın zatem ben evren enerjisini çok önceden beri bilip kullanıyordum ama yanlış yerde
evet bu benim, aynısı gerçekten, affedip affedip zorla ilerletince de sonu benimki gibi oluyor işteAminhalbuki ne kadar kolay gelirdi dışarıdan bakınca aaa derdim adam neler yapıyor hala seviyorum diyo ben olsam yüzüne bakmazdım. Sonra oturup hepsini yedim bütün söylediklerimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?