Ahali Lokali

Niye ki dişisi yok mu bu aslanın ama süper değil mi ya beni çöktüğüm yerden ayağa kaldırdı valla helal olsun bu kız bi harika T Theseaanchor
Aynen son bir iki mesajını okudum...Her mesajına ayrı mutlu oldum yüreğim hafifledi...süpersin @ T Theseaanchor
zaten en kötü anında meditasyonunu sporunu da bırakmamıştı. keki ismail için çok üzgünüm...akıllı adammış bu mistafa

Herkes bilinçte level atladı bir ben geriledim evitam, meczup gibi içip içip burada kızların başına tebelleş oluyorum
o öyle değil...ben senin gerileyebileceğini açıkçası hiç düşünmüyorum ama bir yerlere atlarken bazen düşebiliyor çarpabiliyoruz..belimiz agrır falan...o öyle birşey.dir....kırık olsa duramazdın incinmiştir...

İsmail benm bkumu yesin kısıra bakmayın kızlar az hanımefendi çizgimden kaydım

İsmail benm bkumu yesin kısıra bakmayın kızlar az hanımefendi çizgimden kaydım
nerden bulacak ya...bakımlıigüzel,ne istediğini bilen,gusto sahibi,bilinci yüksek kadını....takılsın o ...herhes hakketiğini yaşar..
bak mıstafa anlamış..ben bu kadınla enerjim tavan yapar eyvallah edeyim demiş...kadın hayattır yahu...

Seviliyorsun evita, meditasyon çizgimizden de şaşmadık her gün yapıyoruz bilesin. Hem de anchor çiçeğime iyi geldi, alacağını aldı o meditasyondan, gelin olacak yakında hayırlısıyla. Biz de gözlerimiz yaşlı bekliyoruz

Bu benim. Seni anlıyorum. Benim de duygularıma yenik düşmem sonucu hayatım daha da mahvoldu. Yanlışı görünce gidebilme iradesi, gücü diliyorum önce kendime sonra ihtiyacı olan herkese

Meditasyonu maddiyatla ilgili yapmıştım meditasyondan öncede bu durum vardı ama asla hazır değildim ama artık gözlerim açıldı yani neden olmasın zatem ben evren enerjisini çok önceden beri bilip kullanıyordum ama yanlış yerde

Yesin b.kumu ama şimdi ben biraz saftirik bi tipim Evita, öyle yazarım sonra pişman olurum b.k yedirdim diye kıyamam
Aman kadınlar hep öyle benim kız arkadaşlarım sevgilisiyle kavga ettiğinde ondan kötüsü yok barıştığında ondan iyisi boşver anlık enerjini yaşa gitsin geldiğini geldiği zaman düşünürsün

Bu benim. Seni anlıyorum. Benim de duygularıma yenik düşmem sonucu hayatım daha da mahvoldu. Yanlışı görünce gidebilme iradesi, gücü diliyorum önce kendime sonra ihtiyacı olan herkese
Amin halbuki ne kadar kolay gelirdi dışarıdan bakınca aaa derdim adam neler yapıyor hala seviyorum diyo ben olsam yüzüne bakmazdım. Sonra oturup hepsini yedim bütün söylediklerimin

Sen tamamsın artık Evitanın işleri bitince törenle mezun edelim

Amin halbuki ne kadar kolay gelirdi dışarıdan bakınca aaa derdim adam neler yapıyor hala seviyorum diyo ben olsam yüzüne bakmazdım. Sonra oturup hepsini yedim bütün söylediklerimin
evet bu benim, aynısı gerçekten, affedip affedip zorla ilerletince de sonu benimki gibi oluyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…