Ahali Lokali

Amin halbuki ne kadar kolay gelirdi dışarıdan bakınca aaa derdim adam neler yapıyor hala seviyorum diyo ben olsam yüzüne bakmazdım. Sonra oturup hepsini yedim bütün söylediklerimin

Peki nasıl böyle hastalıklı ruh halindeyken, bugüne kadar kopamamışken şimdi nasıl birden koptum anlayatım mı?

Anlat kuzum ışık olsun umut olsun birimize
Biraz absürd ama kahkaha da atabilirsiniz yani

yaklaşık 7-8 ay gitti geldi kafam hala iyi niyet ayıklıyorum falan olaylarda, bir tarafım da yapma bu yanlışlar kabul edilebilir şeyler değil diyor, o tarafıma da hak veriyorum ama harekete geçemiyorum ayrılmak için falan. Bir gün çok enteresan bir rüya gördüm, tanımadığım bir adam beni seviyormuş rüyamda, yanıma geliyor benimle konuşuyor gözlerime bakıyor falan. Sabah bir uyandım dedim lan bu ne bu ne laaan ben sevilmeyi unutmuşum, çok enteresan bir duyguyu tatmış gibiydim, o kadar sevgisiz kalmışım ki farkında bile değilim, aptal saptal şeyleri sevgi sanıyorum, adam gözüme sevgiyle bakmıyor bile, zaten sevmediğini söylemiş ki ya o rüyadaki duygu çok standart bir duyguydu, yani öyle biri falan da yok da zaten ama ben o kadar yabancılaşmışım ki sevilme duygusuna, müthiş bir mutlulukla uyandığımı hatırlıyorum. O rüya benim için mesaj, o gün de hayatımın virajı niteliğindedir. O günden sonra öyle bir koptum ki, babam çıksa önüme tanımam gidiyorum, kendime bu kötülüğü yapmayacağım dedim. Geçmişe dair güzel anılar bile etkilemez oldu artık. Enteresan ama güzel kuş gibi hafifim

Bence muhteşem bir uyanış ve sanki olacaklar senin canını daha az yaksın diye kurgulanmış gibi olmuş.
Bu duyguyu da çok iyi biliyorum, gerçekten o sevgisizliğe uzun süre maruz kalınca normallik algısı da kayboluyor. Yakın arkadaşlarıma bakıyorum mesela eşlerinin ya da sevgililerinin yaptıklarını söyledikleri sözleri anlatıyorlar ben böyle ağzım açık bakıyorum yaa sevdiğini mi söyledi doğum gününde çiçek mi aldı ne güzeel diye. Halbuki onlar da gayet sıradan hatta belki birçok kadına yetmeyecek şeyler ama ben o kadar mahrum bırakılmışım ki büyük olay sanıyorum.
Yaşadığın farkındalık için çok mutlu oldum canım benim gerçekten şahane olmuş bence Şimdi o kendi derdine yansın

biraz eski kafa olsam bana büyü yapmışlardı demek ki diye düşüneceğim. Çok enteresan bir akıl tutulması eşimin o hatalarını kabul edip devam etmem

Ah ahh ya işte böyle böyle şeyler... Sonra yetişkinlikte uğraş dur. Çocukluk dönemi önemli, sana sarılıyorum kocaman
Sarılalım sıkı sıkı
O zamanlar bilinçli anne baba nerede tabii. Bilseler bunlara yol açacaklarını belki yapmazlardı ama işte sonra gelsin kaygılı bağlanmalar.

Az yargı dağıtmak istiyorum insanlara bugün biraz dağıttım rahatladım hatta bana iki hesaptan yazmayın demişler Gani böyle niye eleştiriyorsunuz dedim diye iki hesaplı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…