- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.661
Aminhalbuki ne kadar kolay gelirdi dışarıdan bakınca aaa derdim adam neler yapıyor hala seviyorum diyo ben olsam yüzüne bakmazdım. Sonra oturup hepsini yedim bütün söylediklerimin
Anlat kuzum ışık olsun umut olsun birimizePeki nasıl böyle hastalıklı ruh halindeyken, bugüne kadar kopamamışken şimdi nasıl birden koptum anlayatım mı?
Biraz absürd ama kahkaha da atabilirsiniz yaniAnlat kuzum ışık olsun umut olsun birimize
Bence muhteşem bir uyanış ve sanki olacaklar senin canını daha az yaksın diye kurgulanmış gibi olmuş.Biraz absürd ama kahkaha da atabilirsiniz yani
yaklaşık 7-8 ay gitti geldi kafam hala iyi niyet ayıklıyorum falan olaylarda, bir tarafım da yapma bu yanlışlar kabul edilebilir şeyler değil diyor, o tarafıma da hak veriyorum ama harekete geçemiyorum ayrılmak için falan. Bir gün çok enteresan bir rüya gördüm, tanımadığım bir adam beni seviyormuş rüyamda, yanıma geliyor benimle konuşuyor gözlerime bakıyor falan. Sabah bir uyandım dedim lan bu ne bu ne laaan ben sevilmeyi unutmuşum, çok enteresan bir duyguyu tatmış gibiydim, o kadar sevgisiz kalmışım ki farkında bile değilim, aptal saptal şeyleri sevgi sanıyorum, adam gözüme sevgiyle bakmıyor bile, zaten sevmediğini söylemiş kiya o rüyadaki duygu çok standart bir duyguydu, yani öyle biri falan da yok da zaten ama ben o kadar yabancılaşmışım ki sevilme duygusuna, müthiş bir mutlulukla uyandığımı hatırlıyorum. O rüya benim için mesaj, o gün de hayatımın virajı niteliğindedir. O günden sonra öyle bir koptum ki, babam çıksa önüme tanımam gidiyorum, kendime bu kötülüğü yapmayacağım dedim. Geçmişe dair güzel anılar bile etkilemez oldu artık. Enteresan ama güzel kuş gibi hafifim
biraz eski kafa olsam bana büyü yapmışlardı demek ki diye düşüneceğim. Çok enteresan bir akıl tutulması eşimin o hatalarını kabul edip devam etmemBence muhteşem bir uyanış ve sanki olacaklar senin canını daha az yaksın diye kurgulanmış gibi olmuş.
Bu duyguyu da çok iyi biliyorum, gerçekten o sevgisizliğe uzun süre maruz kalınca normallik algısı da kayboluyor. Yakın arkadaşlarıma bakıyorum mesela eşlerinin ya da sevgililerinin yaptıklarını söyledikleri sözleri anlatıyorlar ben böyle ağzım açık bakıyorum yaa sevdiğini mi söyledi doğum gününde çiçek mi aldı ne güzeel diye. Halbuki onlar da gayet sıradan hatta belki birçok kadına yetmeyecek şeyler ama ben o kadar mahrum bırakılmışım ki büyük olay sanıyorum.
Yaşadığın farkındalık için çok mutlu oldum canım benim gerçekten şahane olmuş benceŞimdi o kendi derdine yansın
Hepimize aynı anda büyü yapmış olabilirler mi yok canım yapmamışlardırbiraz eski kafa olsam bana büyü yapmışlardı demek ki diye düşüneceğim. Çok enteresan bir akıl tutulması eşimin o hatalarını kabul edip devam etmem
Kendi aklımızı ruhumuzu kendimiz büyüleyip kilitliyoruz. Üzücü ama bunlar hep sevgiye olan açlıktan maalesefHepimize aynı anda büyü yapmış olabilirler mi yok canım yapmamışlardırbenim de 5 yıl oldu çünkü az değil
Benim zaten küçüklükten gelen problemlerim var bu konuda. Zorunlu (!) nedenlerden beni bırakıp gitmiş ebeveynlerim bir süreliğine...Kendi aklımızı ruhumuzu kendimiz büyüleyip kilitliyoruz. Üzücü ama bunlar hep sevgiye olan açlıktan maalesef
Bize pek para gelmez,genelde giderPara gidiyor yada para geliyor hadi bakalım
Ah ahh ya işte böyle böyle şeyler... Sonra yetişkinlikte uğraş dur. Çocukluk dönemi önemli, sana sarılıyorum kocamanBenim zaten küçüklükten gelen problemlerim var bu konuda. Zorunlu (!) nedenlerden beni bırakıp gitmiş ebeveynlerim bir süreliğine...
Sarılalım sıkı sıkıAh ahh ya işte böyle böyle şeyler... Sonra yetişkinlikte uğraş dur. Çocukluk dönemi önemli, sana sarılıyorum kocaman
Aynen öyle, ne güzel dedin, kaygılı bağlanmalar... Aşacağız hepsini, kendine inan, geçecekSarılalım sıkı sıkı
O zamanlar bilinçli anne baba nerede tabii. Bilseler bunlara yol açacaklarını belki yapmazlardı ama işte sonra gelsin kaygılı bağlanmalar.
Buradayız kızlar beni diğer forumlar da linç girişiminde bulunduklarında bir mesajınla bana arka çıkacak kadar feraset cesaretli miyizNerede bi millet?
Eyvallah Kanka,cigerinj bile sökerizBuradayız kızlar beni diğer forumlar da linç girişiminde bulunduklarında bir mesajınla bana arka çıkacak kadar feraset cesaretli miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?