Ahali Lokali

Sen kimle kavga ettin söyle bakalım.
Ay bi tane konu var orada dedşm ki konuyla ilgili çözüm önerisi olan varsa yazsın da burası mahkeme değil bizde yargıç değiliz dedim kimsenin ilişkisi bizi ilgilendirmez haksız mıyım yani kız devam ediyor ister kötü ister iyi onunla ilgili birşey sormamış aman neyse

Kızlar yaa ne diyeceğim sizce maddiyat önemli bir konu mu ? Sizin gerçek düşünceleriniz nedir bu konuyla ilgili

Bulaşma kanka,bugün ben de yine çok sinir oldum hiç ugraşmadim.

Kızlar yaa ne diyeceğim sizce maddiyat önemli bir konu mu ? Sizin gerçek düşünceleriniz nedir bu konuyla ilgili
senin için önemliyse önemli...senin için önemli değilse değil...
hiç maddiyatçı yaklaşmadım ama bu huyumdan çok kaybettim.Benim içinde önemli artık mesela...

Benim daha önce ayrılma nedenim de buydu ev en basidi bir sürü ev var ve çok pahalı ne o kalibrede çok daha güzelleri var ve tabikide bir evlilik yapacaksam güzel bir evim olsun isterim

bu kişiye göre değişen bir durum, senin taleplerin varsa demek ki beklentin var bu sebeple senin için önemli. Herkeste aynı olmayabilir. Bu sebeple de kendini hiç kötü hissetme, bazıları doğum gününde hediye bile almasa olur diyorlar. Ben ailemden mesela doğum günü kutlama kültürü ile yetiştim, benim için özel gün ve illa çok pahalı olmasa bile bir özen bir hediye beklerim mesela, bu da bir çeşit maddiyat. Tamamen senin karakter rengine bağlı canım, bu arada erkekten beklediğin şeyi sen de ona verebilmelisin. Tek taraflı olmamalı

Şimdi bu boya badana tadilat vs işine girdim ya...birşeyler bakarken netten bazı objelerin enerjileri konusuna rastladım..ya biliyordum aslında ama iş güç koşturma bırakmıştım o işleri..yine geldi aklıma..mesela bir örnek okudum çok ilginç..

Çok politik bir cevaptı aşklar farklı fikirler yok mu

senin için önemliyse önemli...senin için önemli değilse değil...
hiç maddiyatçı yaklaşmadım ama bu huyumdan çok kaybettim.Benim içinde önemli artık mesela...
kesinlikle aynen böyle. Benim için de eskiden değildi, ama artık önemli, pintilikten çok çektim, varyemezlik çok kötü bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…