- 9 Nisan 2021
- 1.796
- 1.821
- 83
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.681
İşte bu işte buEyvallah Kanka,cigerinj bile sökeriz.
Sen kimle kavga ettin söyle bakalımİşte bu işte bu
Ay bi tane konu var orada dedşm ki konuyla ilgili çözüm önerisi olan varsa yazsın da burası mahkeme değil bizde yargıç değiliz dedim kimsenin ilişkisi bizi ilgilendirmez haksız mıyım yani kız devam ediyor ister kötü ister iyi onunla ilgili birşey sormamış aman neyseSen kimle kavga ettin söyle bakalım.
Bulaşma kanka,bugün ben de yine çok sinir oldum hiç ugraşmadim.Ay bi tane konu var orada dedşm ki konuyla ilgili çözüm önerisi olan varsa yazsın da burası mahkeme değil bizde yargıç değiliz dedim kimsenin ilişkisi bizi ilgilendirmez haksız mıyım yani kız devam ediyor ister kötü ister iyi onunla ilgili birşey sormamış aman neyse
Yani ne açıdan sordun?Kızlar yaa ne diyeceğim sizce maddiyat önemli bir konu mu ? Sizin gerçek düşünceleriniz nedir bu konuyla ilgili
Kanka ilişki açısından sordum sen bana demiştin ya ne için ayrıldınız diye bende maddiyatla alakalı demiştim bi kadın olarak bazı isteklerim var karşı taraf yetersiz kaldığında ne biliyim sığıyorum direkYani ne açıdan sordun?
Önemli, ama ne açıdan baktığına bağlı, bir de karakterle alakalı. Daha spesifik sorarsan net yanıtlayabilirimKızlar yaa ne diyeceğim sizce maddiyat önemli bir konu mu ? Sizin gerçek düşünceleriniz nedir bu konuyla ilgili
Aşkım sordumÖnemli, ama ne açıdan baktığına bağlı, bir de karakterle alakalı. Daha spesifik sorarsan net yanıtlayabilirim
senin için önemliyse önemli...senin için önemli değilse değil...Kızlar yaa ne diyeceğim sizce maddiyat önemli bir konu mu ? Sizin gerçek düşünceleriniz nedir bu konuyla ilgili
Bende aynen bu kafaya geldiğim için kendimi sorguluyorum bazensenin için önemliyse önemli...senin için önemli değilse değil...
hiç maddiyatçı yaklaşmadım ama bu huyumdan çok kaybettim.Benim içinde önemli artık mesela...
bu kişiye göre değişen bir durum, senin taleplerin varsa demek ki beklentin var bu sebeple senin için önemli. Herkeste aynı olmayabilir. Bu sebeple de kendini hiç kötü hissetme, bazıları doğum gününde hediye bile almasa olur diyorlar. Ben ailemden mesela doğum günü kutlama kültürü ile yetiştim, benim için özel gün ve illa çok pahalı olmasa bile bir özen bir hediye beklerim mesela, bu da bir çeşit maddiyat. Tamamen senin karakter rengine bağlı canım, bu arada erkekten beklediğin şeyi sen de ona verebilmelisin. Tek taraflı olmamalıKanka ilişki açısından sordum sen bana demiştin ya ne için ayrıldınız diye bende maddiyatla alakalı demiştim bi kadın olarak bazı isteklerim var karşı taraf yetersiz kaldığında ne biliyim sığıyorum direk
Çok politik bir cevaptı aşklar farklı fikirler yok mubu kişiye göre değişen bir durum, senin taleplerin varsa demek ki beklentin var bu sebeple senin için önemli. Herkeste aynı olmayabilir. Bu sebeple de kendini hiç kötü hissetme, bazıları doğum gününde hediye bile almasa olur diyorlar. Ben ailemden mesela doğum günü kutlama kültürü ile yetiştim, benim için özel gün ve illa çok pahalı olmasa bile bir özen bir hediye beklerim mesela, bu da bir çeşit maddiyat. Tamamen senin karakter rengine bağlı canım, bu arada erkekten beklediğin şeyi sen de ona verebilmelisin. Tek taraflı olmamalı
kesinlikle aynen böyle. Benim için de eskiden değildi, ama artık önemli, pintilikten çok çektim, varyemezlik çok kötü bir şeysenin için önemliyse önemli...senin için önemli değilse değil...
hiç maddiyatçı yaklaşmadım ama bu huyumdan çok kaybettim.Benim içinde önemli artık mesela...
Nedir oŞimdi bu boya badana tadilat vs işine girdim ya...birşeyler bakarken netten bazı objelerin enerjileri konusuna rastladım..ya biliyordum aslında ama iş güç koşturma bırakmıştım o işleri..yine geldi aklıma..mesela bir örnek okudum çok ilginç..
Nesi politik kız apaçık yazmışız işteÇok politik bir cevaptı aşklar farklı fikirler yok mu
o ne? ben yine fransız kaldımEveet yeni araştırmam varkendime 1 adet mandarin örneği tablosu arıyorum.Münkünse çift olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?