Ahali Lokali

Nesi politik kız apaçık yazmışız işte
Ya şöyle ben mesala iyi bir evde oturmak istiyorum sen demişsin karşılıklı öyleyse öyledir seninde şöyle olman lazım hani çok böyle mesafeli bir cevaptı benim için ben ev atıyorum sessiz kalıyor ne biliyim burayı döşeyelim diyorım sessiz kalıyor isteklerim olmayınca o ilişki benim için düşüyor

Benim daha önce ayrılma nedenim de buydu ev en basidi bir sürü ev var ve çok pahalı ne o kalibrede çok daha güzelleri var ve tabikide bir evlilik yapacaksam güzel bir evim olsun isterim
Benim için hiçbir zaman önemli olmadı,süründüğümüz günlerde oldu ama şu anda çok şükür diyeyim.Ama herkesin beklentileri farklı sonuçta,seni be şekilde mutlu edebiliyor mesela,önemli olan o.

Şimdi iki kız kardeş bu işe takılmışlar bir yerden evde siyah beyaz obje olursa o eve aklıbaşında onlara faydalı olacak kişilerin çekileceği yönünde bir bilgileri oluşmuş.
siyah beyaz kahve fincanı koymuşlar gözükür bir yere..Bir süre sonra eve evet aklı başında ama oldukça yaşlı teyze komşu,hısım ,akraba basmış....sürekli yaşlı insanlar ağırlamaya başlamışlar..
neden böyle oldu diye düşünrken objenin çok geleneksel olduğunun farkına varmışlar ve siyah beyaz objeyi daha modern birşeyle değiştirmişler..bir süre sonra tüm yaşlıların ayağı kesilmiş...vs vs...

yani şunu demek istiyorum mesela sen 30 bin liralık masraf yapamıyorsan karşıdan da beklemeyeceksin. Ama adam zenginse beklemek doğal hakkın o ayrı :)))

Yani şair. Bırada ne demek istedi ne yapmamamız gerekiyor ne koyalım eve

ya şimdi flörte de benim evi bir döşe denmez bence...bak hala fakir akıllıyım...yine değişememişim

Yoksa çok şükür 4 4 lik kurulu düzenim var kimseden birşey istemem evleneceğiz ya ev tutacağız yaşamak için sonuçta yeni gelin gideceğim

Yani şair. Bırada ne demek istedi ne yapmamamız gerekiyor ne koyalım eve
valla daha araştırıyorum...mesela uyumlu seni mutlu edecek insanlar için mandarin ördeği...hatta özel bunu çizip para kazananlar ...bayağı meşhurmuş..ben dün duydum...ben kuğu objesi biliyordum ama sana diyeceğim tek şey evde herşeyi çift yapacaksın..çift komodin,çift abajur veya tablodaki şeyler çift gibi..

Ben o masrafı yaptıktan sonra erkeği ne yapayım kendi kendime Yaşar giderim
ben tek erkekten beklenmesi taraftarı değilim, cinsiyet ayrımı yapmamak lazım canım, herkes gücü yettiği kadar senin birikimin ne kadarsa koyarsın %50 sini mesela, o da kendi birikiminin %50sini koysun.
Sen erkeğin maddiyat konusunda senden çok daha cömert davranmasını talep edersen bir süre sonra parayla konuşmaya başlar, seni ezer bu durum ben hoşlanmıyorum

30 bin liralık bir masraf kendimden çıktıktan sonra da bir erkekle evlenmem yani amaç o mı hiç gerek yok ben erkek te güç seviyorum şahsen

Şahsen kendim yaptıktan sonra tekrar söyleyim erkeği istemiyorum hani ben yüzde elli yaptıktan sonra yüzde ellide yapabilirim biraz daha dişimi sıkıp erkeğin benim hayatımda yeri ne o zaman şahsen ben bu konuda tamamen fikir ayrılığı yaşıyorum ben kendim birşeylerimi yaptıktan sonra o iş için mi erkek olacak hayatımda hiç gerek yok sevgi karın doyurmuyor ne yazıkkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…