- 9 Nisan 2021
- 1.796
- 1.821
- 83
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.701
Ya şöyle ben mesala iyi bir evde oturmak istiyorum sen demişsin karşılıklı öyleyse öyledir seninde şöyle olman lazım hani çok böyle mesafeli bir cevaptı benim için ben ev atıyorum sessiz kalıyor ne biliyim burayı döşeyelim diyorım sessiz kalıyor isteklerim olmayınca o ilişki benim için düşüyorNesi politik kız apaçık yazmışız işte
Benim için hiçbir zaman önemli olmadı,süründüğümüz günlerde oldu ama şu anda çok şükür diyeyim.Ama herkesin beklentileri farklı sonuçta,seni be şekilde mutlu edebiliyor mesela,önemli olan o.Benim daha önce ayrılma nedenim de buydu ev en basidi bir sürü ev var ve çok pahalı ne o kalibrede çok daha güzelleri var ve tabikide bir evlilik yapacaksam güzel bir evim olsun isterim
yani şunu demek istiyorum mesela sen 30 bin liralık masraf yapamıyorsan karşıdan da beklemeyeceksin. Ama adam zenginse beklemek doğal hakkın o ayrı :)))Ya şöyle ben mesala iyi bir evde oturmak istiyorum sen demişsin karşılıklı öyleyse öyledir seninde şöyle olman lazım hani çok böyle mesafeli bir cevaptı benim için ben ev atıyorum sessiz kalıyor ne biliyim burayı döşeyelim diyorım sessiz kalıyor isteklerim olmayınca o ilişki benim için düşüyor
Yani şair. Bırada ne demek istedi ne yapmamamız gerekiyor ne koyalım eveŞimdi iki kız kardeş bu işe takılmışlar bir yerden evde siyah beyaz obje olursa o eve aklıbaşında onlara faydalı olacak kişilerin çekileceği yönünde bir bilgileri oluşmuş.
siyah beyaz kahve fincanı koymuşlar gözükür bir yere..Bir süre sonra eve evet aklı başında ama oldukça yaşlı teyze komşu,hısım ,akraba basmış....sürekli yaşlı insanlar ağırlamaya başlamışlar..
neden böyle oldu diye düşünrken objenin çok geleneksel olduğunun farkına varmışlar ve siyah beyaz objeyi daha modern birşeyle değiştirmişler..bir süre sonra tüm yaşlıların ayağı kesilmiş...vs vs...
Ben o masrafı yaptıktan sonra erkeği ne yapayım kendi kendime Yaşar giderimyani şunu demek istiyorum mesela sen 30 bin liralık masraf yapamıyorsan karşıdan da beklemeyeceksin. Ama adam zenginse beklemek doğal hakkın o ayrı :)))
ya şimdi flörte de benim evi bir döşe denmez bence...bak hala fakir akıllıyım...yine değişememişimYa şöyle ben mesala iyi bir evde oturmak istiyorum sen demişsin karşılıklı öyleyse öyledir seninde şöyle olman lazım hani çok böyle mesafeli bir cevaptı benim için ben ev atıyorum sessiz kalıyor ne biliyim burayı döşeyelim diyorım sessiz kalıyor isteklerim olmayınca o ilişki benim için düşüyor
Evita evleneceğimiz düzen kuracağımız evya şimdi flörte de benim evi bir döşe denmez bence...bak hala fakir akıllıyım...yine değişememişim
valla daha araştırıyorum...mesela uyumlu seni mutlu edecek insanlar için mandarin ördeği...hatta özel bunu çizip para kazananlar ...bayağı meşhurmuş..ben dün duydum...ben kuğu objesi biliyordum ama sana diyeceğim tek şey evde herşeyi çift yapacaksın..çift komodin,çift abajur veya tablodaki şeyler çift gibi..Yani şair. Bırada ne demek istedi ne yapmamamız gerekiyor ne koyalım eve
ben tek erkekten beklenmesi taraftarı değilim, cinsiyet ayrımı yapmamak lazım canım, herkes gücü yettiği kadar senin birikimin ne kadarsa koyarsın %50 sini mesela, o da kendi birikiminin %50sini koysun.Ben o masrafı yaptıktan sonra erkeği ne yapayım kendi kendime Yaşar giderim
o olur...ben yine diyememiştim bekarken oturduğu eve gelinliğimle girivermiştim ama...sen iste...kimse bana madalya takmadı...Evita evleneceğimiz düzen kuracağımız ev
aynısını yaptım ben deo olur...ben yine diyememiştim bekarken oturduğu eve gelinliğimle girivermiştim ama...sen iste...kimse bana madalya takmadı...
Ben de evimi Bim'den düzdüm.Ruhum fakir ayolaynısını yaptım ben de
kapıların önünde arkasında yığılma olmayacakmış..enerji rahat aksınmış arkadaşım...Benim eve kimse gelmiyor, kimbilir ne cenabet şey koydum bilmeden
Şahsen kendim yaptıktan sonra tekrar söyleyim erkeği istemiyorum hani ben yüzde elli yaptıktan sonra yüzde ellide yapabilirim biraz daha dişimi sıkıp erkeğin benim hayatımda yeri ne o zaman şahsen ben bu konuda tamamen fikir ayrılığı yaşıyorum ben kendim birşeylerimi yaptıktan sonra o iş için mi erkek olacak hayatımda hiç gerek yok sevgi karın doyurmuyor ne yazıkkıben tek erkekten beklenmesi taraftarı değilim, cinsiyet ayrımı yapmamak lazım canım, herkes gücü yettiği kadar senin birikimin ne kadarsa koyarsın %50 sini mesela, o da kendi birikiminin %50sini koysun.
Sen erkeğin maddiyat konusunda senden çok daha cömert davranmasını talep edersen bir süre sonra parayla konuşmaya başlar, seni ezer bu durum ben hoşlanmıyorum
ben adamın bekar eşyalarının üstüne gittim, allahtan zahmet edip tek kişilik yatağını çift kişilikle değiştirdi yoksa koltukta yatacaktımBen de evimi Bim'den düzdüm.Ruhum fakir ayol
Sonuç ne oldu peki senin bu ondan beklememek lazım tavrını ve bu anlayışının karşılığı ne oldu mutlu olabildin mi :)ben adamın bekar eşyalarının üstüne gittim, allahtan zahmet edip tek kişilik yatağını çift kişilikle değiştirdi yoksa koltukta yatacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?