Ahali Lokali

ben adamın bekar eşyalarının üstüne gittim, allahtan zahmet edip tek kişilik yatağını çift kişilikle değiştirdi yoksa koltukta yatacaktım
Ben biran önce evlenelim diye hiçbir konuda zorluk çıkarmadım valla,sonuçta ikimizin de maddiyatı belliydi.Birlikte yaptık birşeyler.

30 bin liralık bir masraf kendimden çıktıktan sonra da bir erkekle evlenmem yani amaç o mı hiç gerek yok ben erkek te güç seviyorum şahsen
Canım konu yine o politik cevaba geliyor işte, senin için önemliyse önemli değilse değil. Kızların ben istemedim talep etmedim de ne oldu dediklerine de katılıyorum, erkekler talep eden kadınlara sövüyor ama etmeyen kadını da başının üstüne taşımıyor. Sonuçta bence doğrusunu yapıyorsun

Ben herzaman kadının daha bekleyen,alan,daha korunan bir enerji olması gerektiğine inanıyorum zaten...Ama bu kendiliğinden olmalı.sürekli kadın talep ederse çirkin duruyor..Yani adam da bunun farkına varıp otomatik bazı şeyleri senin önüne koymalı...bence...ben hiçbirşey istemedim parayı hiç önemsemem ama kocamı,partnerimi seviyorum diyen kadın illaki bir konuda tatmin oluyordur..alıyordur yani...

bebeğim sen niye erkeği maddiyat gibi kodladın o bir birey bir sürü vasfı var, yapma bunu bence üzülürsün bak cidden üzerler seni. O adam sevdiğin kişi sonuçta ne demek benle eşit derece para verecekse ne yapayım onu. Dediğim gibi para konusunda en çok o harcama yapsın diye talep edersen, paranı ben veriyorum en çok masrafı ben yapıyorum muhabbetleri doğar zamanla, bunlar da canını acıtır. Sen bilirsin yine de canım aklı başında insansın, ben gördüklerimi bildiklerimi harmanlayıp söylüyorum.

Bu arada bende talep etmedim bir hayrını görmedim şuanda da düğün istemiyorum sadece bi aile arasında yüzük ve nikah bari oturacağımız ev benim istediğim gibi olsun bu arada altın filan da olıyormuş onu da talep etmedim ama uzun süreli yaşayacağım ve çocuk yapacağım bi evin istediğim gibi olmasını istiyorum hoş bende bu zamana kadar aman sorum değil ben senınle herşeye razıyım demenin bi hayrını göremedim isteyen kadınlara tercih edildim

Sonuç ne oldu peki senin bu ondan beklememek lazım tavrını ve bu anlayışının karşılığı ne oldu mutlu olabildin mi :)
Yanlış çizgidesin aşkım, bizim evlilik maddiyat konulu bitmedi. Mesela ben düğüne tek kuruş harcamadım, her şeyi o verdi, ama evlilik bozuldu yine de. Anası arkadan diyormuş her şeyi oğlum veriyor falan diye anladım mı, ben para konusunda gurur yaparım, kimsenin parasını da istemiyorum, eşitlik. Ben kendime ev kurar evimi güzel döşerim. Adamdan ayrılma sebebim maddiyat değil olmaz da.

Bence adam her konuda sessiz kaldıysa..bana ona takılmış gibi geldi...yani bu olur bu olmaz gibi birşey yok..herşeye duvar adam...ben öyle anladım.

Askm bi ev yani istediğim evde yaşamayacaksam da ne anlamı var ki :/

evet bu çok önemli bir detay

Vallah para kazanan kadında erkeği eziyor o biraz şahsiyet meselesi erkek benim gözümde çokta bi vasfı olmayan birşey seviyorum ama kör değilim bende hep yalı büyük ablalarımın tavsiyeleri ve kendimin sağ saf seviyorum lafla geldiğim harmanladığım tecrübem

Buna da çok katıldım şimdi ya ama erkekler gerçekten kıymet bilmiyor. Kendim bizzat içindeydim böyle bir ilişkinin. Hani maddi durumu benden çok üstte olsun hep o alsın benim bir katkım olmasın yaklaşımını onaylamıyorum ama gereğince de istemek talep etmek gerekiyor. Yoksa çok müsaitler bu işin b.kunu çıkarmaya

Fikrimizi sorduğun için söyledim canım, yoksa bana düşmez zaten, sen konuya bir kanaat getirdiysen tamam sorun yok o zaman

Ya T Theseaanchor 'un bir tarzı var anlatımında, aslında kırmızı renkli bir kadın yani ateş grubunda gibi ama aslında burda talebi çok falan değil...sadece öyle bir yazıyor ki gözünü para bürümüş gibi...değil aslında... Kız senin haritanda ateş mi çoktu?

Evet öyle ateş yüzde 60 toprak 20 su 20 hava 0

Düğün altın hiçbirşey istemiyorum ev konusunda anlaşamadık gene böyle ev bakıyoruz güzel bir evde oturmak istiyorum kirası 2500 filan hani yani kız bir evde oturacak ne olacak demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…