- 9 Nisan 2021
- 1.796
- 1.821
- 83
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.741
Ben hep şunu düşünürüm mesela,maddiyat olarak çok üstün erkek,kadının her istediğini maddi anlamda çözmeye çalışan erkekler aldatmaya daha meyilli oluyor.Bana uygun bir görüş değil ama sana saygı duyarım, hayatındaki erkek de bunu kabul ediyorsa hiçbir sorun yok ne güzel mutlu mesut yaşarsınız
ve her şeyi paraya vurur, tartışmalarda mesela: al paranı sus muhabbetine gelir, çok çirkinleşiyor erkekler. Bunu yapmayacak erkek sayısı azdırBen hep şunu düşünürüm mesela,maddiyat olarak çok üstün erkek,kadının her istediğini maddi anlamda çözmeye çalışan erkekler aldatmaya daha meyilli oluyor.
Evet öyle ateş yüzde 60 toprak 20 su 20 hava 0
Maddiyatı olmayanda aldatıyor ben bunu yaşadım sevgilim işçiydi ve önceden evlilik yapmıştı aramızda 2 yaş vardı ve çocuğunu da çol seviyordum İstanbul’a gittim burnumdan getirdi geri yaşadığımız şehre döndüm ben büyükannemin evinde eş dost ağırladım gezmedim bile adam boynu mor şerefsiz bide inkar etti bama sen hastasın dedi tedavi ol dedi sonra itiraf etti o…. Du dedi geçtiBen hep şunu düşünürüm mesela,maddiyat olarak çok üstün erkek,kadının her istediğini maddi anlamda çözmeye çalışan erkekler aldatmaya daha meyilli oluyor.
Akuamarin aldım abla şimdi aklıma bide suyu sokmaazıcık suyunu da yükselt kuzum..kendini yanlış anlatıyorsun...
Benim eşim,çok eli açık ve müsrif bir insan,ben ona göre daha tutumluyum o yüzden bütün kartları bana verdi,sen daha iyi idare ediyorsun falan dedi.Yani bizde senin paran,benim param mevzu hiçbir zaman olmadı,zaten böyle birseye asla tahammül edemezdim ben.Bende maddiyatı çok önemsemem aslında kendim çalışıyorum ikimize de bakarım kafasındayım önemli olan gerçekten huzur belki maddi durum yönünden sıkıntı çekmediğim için böyle düşünüyorum bir ilişki de para konusu kesinlikle açılmamalı kimde ne varsa ortaya dökmeli yoksa maddiyat konusu çok sıkıntılı. Ama tabiki maddi durumu iyiyse cimri bir insansa tiksinirim ben hiçbir zaman kısmadım çünkü
Ya dönemsel bir sıkıntısı vardır tabi eşin destek olursun ama sürekli bakmayı kastetmiyorsun değil mi canım?Bende maddiyatı çok önemsemem aslında kendim çalışıyorum ikimize de bakarım kafasındayım önemli olan gerçekten huzur belki maddi durum yönünden sıkıntı çekmediğim için böyle düşünüyorum bir ilişki de para konusu kesinlikle açılmamalı kimde ne varsa ortaya dökmeli yoksa maddiyat konusu çok sıkıntılı. Ama tabiki maddi durumu iyiyse cimri bir insansa tiksinirim ben hiçbir zaman kısmadım çünkü
Ben böyle düşünmüyorum hiç ya evlilik çok güzel bir şey sevdiğim insanla yemek yemek beraber bir şeyler yapmak harika. Gerekirse ben ikimize de bakarım şartlar ne kadar kötü olursa olsun onun yanında olmak bana kesinlikle yeterEvlilik gibi ciddi bi konuda yani bana bakamayacaksa gerek yok ben kendim çalışıp kendime bakarım yani şuanki şartlarımdan daha kötü olacaksak anlamı yok o imzayı atmanın
Kanka seni severim bilirsin bu yüzden içtenlikle şunu söylemek istiyorum, nolur beni yanlış anlama ama hayatta hiçkimseden sana bakmasını bekleme, kendine kendin bakacak güçte ol, erkek hayatına eşlik etsin seni desteklesin tabi maddi manevi ama o "bana bakmayacaksa" sözü hoş durmuyor naçizane fikrim. Sen kimseye muhtaç olmayan ayakları üstünde duran eğitimli birisin.Evlilik gibi ciddi bi konuda yani bana bakamayacaksa gerek yok ben kendim çalışıp kendime bakarım yani şuanki şartlarımdan daha kötü olacaksak anlamı yok o imzayı atmanın
Tabikide sürekl olmazYa dönemsel bir sıkıntısı vardır tabi eşin destek olursun ama sürekli bakmayı kastetmiyorsun değil mi canım?
kızım 2.500 kiraya ev beğenmek ne ki..istek mi? öyle bir anlattın ki sanki saray istemişsin gibiAkuamarin aldım abla şimdi aklıma bide suyu sokma
Canim benim,öncelikle zengin ve ya fakir değil de karakter meselesi ama zengin erkeği malesef kadınlar rahat bırakmıyor.Maddiyatı olmayanda aldatıyor ben bunu yaşadım sevgilim işçiydi ve önceden evlilik yapmıştı aramızda 2 yaş vardı ve çocuğunu da çol seviyordum İstanbul’a gittim burnumdan getirdi geri yaşadığımız şehre döndüm ben büyükannemin evinde eş dost ağırladım gezmedim bile adam boynu mor şerefsiz bide inkar etti bama sen hastasın dedi tedavi ol dedi sonra itiraf etti o…. Du dedi geçti
Kesinlikle bak bu harika olmuş. İşin içerisine bir kez o konu girdi mi cıvıklaşıyor saygıda da azalma oluyor bence o yüzden hiçbir zaman konusunu açmama taraftarıyım. Eşin gerçekten bak her yönden çok düzgün bir insan belli kv konusunda bunda taktir ettim vallahiBenim eşim,çok eli açık ve müsrif bir insan,ben ona göre daha tutumluyum o yüzden bütün kartları bana verdi,sen daha iyi idare ediyorsun falan dedi.Yani bizde senin paran,benim param mevzu hiçbir zaman olmadı,zaten böyle birseye asla tahammül edemezdim ben.
Bilmiyorum sonuçta benim yaşadığım şehir Türkiye şartları birşeyler yapabilmem içim gitmem gerekşyor burada bi düzen içim de onun bunu yapması gerekşyor ben büyük bir şehirde değil 180 bin nüfuslu köy gibi bir yerde yaşıyorumKanka seni severim bilirsin bu yüzden içtenlikle şunu söylemek istiyorum, nolur beni yanlış anlama ama hayatta hiçkimseden sana bakmasını bekleme, kendine kendin bakacak güçte ol, erkek hayatına eşlik etsin seni desteklesin tabi maddi manevi ama o "bana bakmayacaksa" sözü hoş durmuyor naçizane fikrim. Sen kimseye muhtaç olmayan ayakları üstünde duran eğitimli birisin.
Öyledir ya,maşallah diyeyim.Maddiyat bir yere kadar,anlaşmak ve huzur herseyden önce geliyor.Kesinlikle bak bu harika olmuş. İşin içerisine bir kez o konu girdi mi cıvıklaşıyor saygıda da azalma oluyor bence o yüzden hiçbir zaman konusunu açmama taraftarıyım. Eşin gerçekten bak her yönden çok düzgün bir insan belli kv konusunda bunda taktir ettim vallahi
Tabii ki sürekli de değil o artık kullanmaya girer bence. İşten çıkmak zorunda kalır bir şeyler olur sonuna kadar yardım ederim.Ya dönemsel bir sıkıntısı vardır tabi eşin destek olursun ama sürekli bakmayı kastetmiyorsun değil mi canım?
Sen ne diyon reyiz yazengin erkeği malesef kadınlar rahat bırakmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?