- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.941
aynen öyle...Gerçekten ama mesafe çok çok iyi kıymet biliniyor. Ya aile çok önemli işte tüm bu yaşadığımız psikolojik sıkıntıların temeli hep orada oluşuyor
ne çekiniyorsun ya taş gibi kadınsın al giy ekzantrik şeyler, hiçbir şey olmasa bile kendi kendini seksi hissediyorsun o bile özgüven katıyor insanaya bende çekiniyorum böyle şeylerden niyeyse dur bakalım zamanla açılıcaz
Ay inşallah yao zaman allah yardımcın olsun şimdiden
şaka ya tabi, halledersiniz siz
orada çook pahalıdır tahmin edebiliyorum, burada 9 euro falan çok ucuzooo ne kadan da güzel diye vitrinden geçtiğim yer...hatırlıyor gibiyimmmm.....
çok doğru ya yarın gidiyorum valla alışverişe haftasonu zaten şu özgüvenimi tazeliyeyimne çekiniyorsun ya taş gibi kadınsın al giy ekzantrik şeyler, hiçbir şey olmasa bile kendi kendini seksi hissediyorsun o bile özgüven katıyor insana
ay evet ya sinirim bozuldupamuklu don giyip duruyoruz teyzeler gibi
Gerçekten çok doğru niye çekiniyorsam ara ara bir özgüven düşüklüğü yaşıyorum bende niyeyse yoksa sokakta falan yürürken podyumda gibiyim hepBu yaşlarda giymeyeceksin de ne zaman giyeceksin, vücudunun da güzelliğinin de keyfini çıkar
Ben de öyle düşük özgüvenliydim, sonra silkelenip kendime geldimGerçekten çok doğru niye çekiniyorsam ara ara bir özgüven düşüklüğü yaşıyorum bende niyeyse yoksa sokakta falan yürürken podyumda gibiyim hep
Iyi gecelerNeyse özgüvenimiz tavanken ben yatayım artık...Cümleten iyi geceler... T Theseaanchor yarın seni arayacak....benim niyetim ciddi..rahat edelim evi değil evlenip yerleşeceğimiz evi istiyorum...diyorsun...o ucuz evi tuttuğun anda o iş yaş olur ..tecrübeyi dinle...
Dinliyorum aşkımNeyse özgüvenimiz tavanken ben yatayım artık...Cümleten iyi geceler... T Theseaanchor yarın seni arayacak....benim niyetim ciddi..rahat edelim evi değil evlenip yerleşeceğimiz evi istiyorum...diyorsun...o ucuz evi tuttuğun anda o iş yaş olur ..tecrübeyi dinle...
Yarın yeni hayatımın ilk günü o zamannnBen de öyle düşük özgüvenliydim, sonra silkelenip kendime geldim
Bu yeniliği çok seveceksinYarın yeni hayatımın ilk günü o zamannn
Evetttt bence de yeniliklere bayılırım zatennBu yeniliği çok seveceksin
Ağla bebiş rahatlarsınStresten uyku falan tutmuyor, gecem gündüzüm birbirine girdi. Bağıra bağıra ağlayıp rahatlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?