- 9 Nisan 2021
- 1.796
- 1.821
- 83
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.961
köpeğim çok strese giriyor ağladığımda, onu üzmekten çekiniyorumAğla bebiş rahatlarsın
ben de haykoyu çok severimBunun bana benim gibi biri gelmez şarkısı da çok iyi hayko fırtınamsın da öyle
kanka duyuyor köpek ya bizim kulağımızın almadığı sesi alıyor. Sonra strese girip evde dört dönüyor :) ancak onu evde bırakıp çıkıp dışarıda ağlamam lazım o da gecenin bu saatinde olmazÇocuktan uzak bir yerde yani
çok yoruyor bu, kaldıramıyorum artıkBende kaygı bozukluğu oldu ya her an kötü bir haber alacakmışım gibi yüreğim ağzımda geziyorum
Kankam ya benim seni oyalayacak birşeyler bulmak lazım kaldın oralarda kendi içinde bi sosyalleşmen işe güce karışman lazım kendinle kaldıkça kafada kuruyorsun işteçok yoruyor bu, kaldıramıyorum artık
yarın bir arkadaşla içmeye gidiyorum akşamKankam ya benim seni oyalayacak birşeyler bulmak lazım kaldın oralarda kendi içinde bi sosyalleşmen işe güce karışman lazım kendinle kaldıkça kafada kuruyorsun işte
dönüp ne yapayım orda akraba dedikodularının arasında kalacağım boşanıyorum falan diye, zaten oradayken bozuk olan psikolojimi buraya gelip zor toparladım, bu şekilde dönmek istemiyorum benBunları düşünecek zamanın olmaması kafanı oyalayacak birşeyler olması lazım şartlar iyi olsa sana derdim ki dön kız vatana ama gerçekten buralar da dönülecek gibi değil
Aşkım iyi düşün iyi olsun nefes aldıkça umut vardır yaradan onun da yerini hazırlamıştır mod düşürmüyoruz o kadar meditasyon boşa değil illa olacak birşeyler en çaresiz gecelerin bile sabahı varyarın bir arkadaşla içmeye gidiyorum akşam
Benim kaygı bozukluğum başvurduğum işlerin hep olumsuz dönmesinden oldu, 2 tane kaldı, ve artık emaillerime bakmaya o kadar korkuyorum ki her an bir ret daha gelecek diye. 2 yer kaldı diye azıcık umut var içimde o umut gitsin istemiyorum, kaldırmıyor bünyem. Gerçekten adamlar cevap yazsa açmak istemiyorum, görmek istemiyorum çıldıracak gibi oluyorum.
Akademik işler olduğu için senede bir kez alım oluyor, ret almam demek bir sene boyunca boş kalmam ve oyalanacak başka bir iş bulmak zorunda olmam demek.
Bencede zaten özgürlük güzel onu tadan insan daha yapamıyor zaten bende üniversiteden sonra çok zorlandım ama ben şehir dışına çıkıp geliyorum topraklamıyorum Arada kal orada herkes oralara gitmek için yırtıyor kendini kime desen yurtdışıdayım diye herkes özenir burada domates salata 20 lira patlıcan 25 kira 100 liraya birşey alamıyorsun yağlar oldu kaç yüz TL 18 TL yağ 600 700 TL açlıktan kırılıyoruz sadece karın doyuyor gerisi yokdönüp ne yapayım orda akraba dedikodularının arasında kalacağım boşanıyorum falan diye, zaten oradayken bozuk olan psikolojimi buraya gelip zor toparladım, bu şekilde dönmek istemiyorum ben
eve bile çıkamam ben orada, rezalet ya off. Allahım bir ışık ver yaBencede zaten özgürlük güzel onu tadan insan daha yapamıyor zaten bende üniversiteden sonra çok zorlandım ama ben şehir dışına çıkıp geliyorum topraklamıyorum Arada kal orada herkes oralara gitmek için yırtıyor kendini kime desen yurtdışıdayım diye herkes özenir burada domates salata 20 lira patlıcan 25 kira 100 liraya birşey alamıyorsun yağlar oldu kaç yüz TL 18 TL yağ 600 700 TL açlıktan kırılıyoruz sadece karın doyuyor gerisi yok
Aşkm İstanbul’da 2 3 4 bine filan kıytırık evler bulursun bayağı kıytırıkeve bile çıkamam ben orada, rezalet ya off. Allahım bir ışık ver ya
İş bulma garantim de yok nasıl ödeyeyim onu zatenAşkm İstanbul’da 2 3 4 bine filan kıytırık evler bulursun bayağı kıytırık
Kanka zaten işin varsa var yoksa kötü yollara girersinİş bulma garantim de yok nasıl ödeyeyim onu zaten
dayanacak gücüm kalmadıKanka zaten işin varsa var yoksa kötü yollara girersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?