- 9 Nisan 2021
- 1.796
- 1.821
- 83
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
- #1.981
Benimde öyle ya bitse de gitsek bu nedir ya darlandım iyicedayanacak gücüm kalmadı
Hayko adamdırben de haykoyu çok severim
oyy kıyamam...köpeğim çok strese giriyor ağladığımda, onu üzmekten çekiniyorum
nefes çalış sen...şu an okurken direk onu düşündüm...Bende kaygı bozukluğu oldu ya her an kötü bir haber alacakmışım gibi yüreğim ağzımda geziyorum
ya ben neyi kaçırdım? güzel güzel yazışıyorduk...geçen olmadığım sayfalarda birşey anlattın da kaçırdım mı?Stresten uyku falan tutmuyor, gecem gündüzüm birbirine girdi. Bağıra bağıra ağlayıp rahatlamak istiyorum
ne kadar gün var? ben okuyayım o kadar gün.yarın bir arkadaşla içmeye gidiyorum akşam
Benim kaygı bozukluğum başvurduğum işlerin hep olumsuz dönmesinden oldu, 2 tane kaldı, ve artık emaillerime bakmaya o kadar korkuyorum ki her an bir ret daha gelecek diye. 2 yer kaldı diye azıcık umut var içimde o umut gitsin istemiyorum, kaldırmıyor bünyem. Gerçekten adamlar cevap yazsa açmak istemiyorum, görmek istemiyorum çıldıracak gibi oluyorum.
Akademik işler olduğu için senede bir kez alım oluyor, ret almam demek bir sene boyunca boş kalmam ve oyalanacak başka bir iş bulmak zorunda olmam demek.
yok yok dönme...zorla biraz...burada hele işin yoksa çok zorlanırsın...boşanma ne zaman?dönüp ne yapayım orda akraba dedikodularının arasında kalacağım boşanıyorum falan diye, zaten oradayken bozuk olan psikolojimi buraya gelip zor toparladım, bu şekilde dönmek istemiyorum ben
4 bine ben bulurum..istanbula gelAşkm İstanbul’da 2 3 4 bine filan kıytırık evler bulursun bayağı kıytırık
Kalan 3ten biri daha ret verdi. Kaldı son iki yer. Çok kaygılıyım, aynı olumsuz yanıtı görmek istemiyorum, kaldıracak gibi değilimya ben neyi kaçırdım? güzel güzel yazışıyorduk...geçen olmadığım sayfalarda birşey anlattın da kaçırdım mı?
Günü de belli değil ki evitam, bu ay içinde veya en geç nisanda açıklanacağını biliyorum sadecene kadar gün var? ben okuyayım o kadar gün.
İşe girersem dava açmaya gideceğim türkiye ye. İş olayı bütün hayatımı bağlıyor. Çünkü sabit gelirim yok.yok yok dönme...zorla biraz...burada hele işin yoksa çok zorlanırsın...boşanma ne zaman?
Evet psikologa gitmek istiyorum, başa çıkamıyorum artık bu durumlarla. Ama ona da ayıracak bütçem yok. Gene mevzu işe geliyor. Biri beni işe alsa, baştan ayağa hayatımı yenileyecek her şeyi yapacağım. Tek göz odalı evde kaldım, siz de olmasanız kimseye de anlatmıyorum. Ailem de henüz bilmiyor. İşe girip sonra Türkiyeye gidip her şeyi yüzyüze anlatmak istiyordum. Annem tansiyon şeker hastası ve onda da endişe bozukluğu var, uzaktan böyle konuları açarsam kötü olacak biliyorum.nefes çalış sen...şu an okurken direk onu düşündüm...
Aslında bir psikologa da gitsen...ama şöyle ilaç yazıp yollayanından değil..
Toksik olmaktan çekindiğim için çok şey yapmıyorum. Gülüyorum gırgıra vuruyorum ama maalesef herkes gittikten sonra, gecenin tam kör saatlerinde benim ağlama saatlerim. İçim çıkana kadar ağlıyorum, köpeğime ses etmeden.ya ben neyi kaçırdım? güzel güzel yazışıyorduk...geçen olmadığım sayfalarda birşey anlattın da kaçırdım mı?
Kank ben suanda hiçbir sosyal medya kullanmıyorum Ama genelde gönderiyi görüyorum sosyal medya kullanmadığımı dile getiriyorum
Hee izledin mi,çok tatlı yaYalnı video çok iyi
Aşırı tatlı haHee izledin mi,çok tatlı ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?