Ahh günlük ahh

Saatlerce hayat hikayemi yazdım ve hepsi silindi sans olsaydi bu halde olmazdım heralde. Başlıyorum Günlüğüm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1.69 boy kilo 64 ken bi ara 67 oldu dün gece itibarıyla hedef 59 60.

Sabah: 8.30
Kalkis_ yoğurt kürü zıkkımı(ilk kez yedim irencti)
1.5 galeta
Az peynir zeytin 2 dilim salam
2 bardak şekersiz çay
4 bardak su

Ara
Bir tane activa yoğurt
Yarım lt su

Öğle az önce yedim
2 dilim tam tahıllı ekmek içine peynir zeytin salatalık kornison 2 dilim salam ( sabahin aynisi oldu menüm, yemek yoktu evde ben de sandwich yaptim getirdim okula, burda her şey çok kalorili)

Saat 16.30 a kadar buralardayim ve yanımda atistirmalik bir şey de yok kayısı falan inş acikmam. Gerçi aciksam da okulda frenliyorum kendimi kahveyle çayla, ama evde gece zor oluyo, saldırıyorum bi şeylere.
Hadi günlüğüm dinç tut beni

Doğum sonrası başka bir bebek saklıyo gibi duran göbeğim giit artık.

Hazirana kadar bekarken olduğum kiloya döncem günlüğüm .3 ay 7 kilo çok uçuk deil ayda 2 civarı versem yeter.

Bugün yürüyerek eve gidicem yaklaşık 45 dk. Bi de tempolu yürürüm ohh miss. Sinav dönemi olduğu için spor yapamıyorum vakit yok

Yürüyerek gelemedim
Marketten diyet bisküvi aldım 3 tane ondan yedim sonra da gelip yemek yaptım
Bu arada yogurt kürünü de yedim yemekten 30 dk önce(Yine iğrençti)
3 4 kaşık bulgur pilavı
Kıymalı kuru sebze yemeği 3 4 çatal
1 dilim t.t ekmek
Bool ayran
Ve biraz turşu
Çok toktum ama 18.00 sularında yediğim için hafiften canım yasaklı şeyler istiyo sanki:)
Belki çayın yanına special k yerim çok az..
Daha yeşil çay içiçem kahve içiçem sonra mışıl mışıl uyku

3 ay sonra yine başlayayım buraya yazmaya...Çok güzel yaa

Kahvaltım
1 yumurta
Peynir
Salatalık
Domates
1 dilim kepek ekmek
Ara:
Karpuz
Yoğurt
1 galeta
Akşam:
Kısır
Yoğurt çorbası
1 tane sigara böreği
1 tane kurabiye
19.00 bitti yeme olayı
Az önce sirkeli limonlu suyumu içtim ve uyuyacam.
Spor yapmadım bugün annem geldi hep bir koşturma vardı
Pazartesi kilo bildirimi yaparım artık

2 gün yoğun geçti ve ben bu yoğunlukta altın kuralım olan 6 7 den sonra yememe maddesini bozdum. Kendimden utanıyorum dün gece 10 gibi kuru pasta yedim hem de 4 5 tane ıyyyyy((
Bugün +500 le uyandım çok mutlu etti(
Bugün klasik kahvaltimi yaptım bol suya yine başladım ve yeşil çay içicem birazdan

Ramazan başlıyo hayırlısıyla.
8 de iftar acicaz 9 a kadar yeriz:))
9 dan sonra 2 ye kadar yemem 2 gbi yaparım sahuru çünkü geç olursa üstüne hemen uyurum hopp kilo olarak kalır
Suyu yine 3. 5 lt gibi tüketicem. Iftardan sonra yeşil çay.
Sirkeli suyu hangi ara içerim bilmiyorum.
4 haftada 4 kilo verdim
Ramazan boyu da 4 kilo verirsem 61 gibi olurum supeeer olur bayrama ne ciciler alırım kendime:)))

Ramazanın ortasına geldik
Ben 2 haftada 5 gün oruç deildim ve diyete devam ettim diğer günlerde de oruç iken az hem de nasıl az yedim ama nerdeyse 1 aydır aynı koladayım gram veremedim yazıklar olsun bana:))
Bunu suna bagliyorum nerdeyse sıfır hareket ediyorum az yediğim için gün boyu halsiz kendimi bir yerlere atıyorum.
Ama moralimi bozdu mu çok bozdu
Ramazan öncesi tıkır tıkır kilo vermeye başlamıştım direnç kırıldı diyodum ne güzel ama hoppa tekrar başa
Artık 60 la ugrasmak istiyorum ben 63 64 le deil yeteer haa.
Ramazanda da metobolizma allak bullak oluyo napsın zavallı bi denge tutturamadı. Yine de umudumu kaybetmiyorum hedefimi yine aşağı çektim 57 58 olana kadar devam edeceğim. En az 2 3 yaş genclestircek beni eminim

Gıdım gitmedi ramazanda
Bayram sonrası kayinvalidemlerde olucam pek düzenli olacağını sanmam ama yine dikkat ederim

Durum vahim gibi günlük ama ramazan sonrası bekle beni
Gümbür gümbür gelcem:)

Bayram diyet açısından gayet güzel gidiyo hiç abartmadım.
Düzenli ve kararında kahvaltı
Arada kahve çay çayın yanına bir iki kez bi iki tane kurabiye ve aksama doğru ekmeksiz hafif bi yemek. Genelde böyleydi çaya kahveye ağırlık verdim bi şey yemiyorum gbi görünmesin die:))
Şimdi eve geldik ve regl oldum bi iki gün düzenli olmaz kilom ama sonrasında başlar benim tempo.

Canlan topiğim gümbür gümbür geldim:))) Bugün öğle gbi uyandık ve sonra misafir gelcek die ortalığı falan topladım bi şey yiyemedim misafirle beraber 2 çatal dondurma ve 2 dilim tatlı yedim. Akşam 6 gibi et sote bir parça ekmek ve cola!!! :) En son yine 1.5 dilim baklava yedim özlemiştim baklavayı ve günü bitirdim. Şimdi saat 2 ye geliyo açım ama tabii ki bi şey yemicem yeşil cayim yanımda onu içip uyuyacam. Yarın kilo bildirimi yapabilirim. Hadi bakalım

gazlı içecek içmemelisin
baklava için bişey demiycem bi kereye mahsus

Ikisi de olmamalı aslında ama işte bayram die aldık getirdik yedik içtik bundan sonra daha dikkatli olucam tşk:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…