Ahh kafam çok karışık yardımcı olun

Hamileliği bahane edip gitme
Bir sey de yapma
Net olman gerek ben ilk önce net olamadim kırılmasın kimse diye kendiki sinir ettim

Kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz , yemek beraber yiyoruz aşağı katta. Ve merdivenimiz bina içinden değil dışardan gudup geliyorum yeni de hamileyim ve iki aylık evliyim. Çok çok rahatsızm sadece yatakta kocamı görüyorum ve nisanliyken konuştuk evim ayrı denildi kayınvalidem tatlı dilli görünse de değil ve bir kere rahatsizdim aşağı inmedim diye burun astı. Kışın hiç o uzun merdivenlerden gidip gelemem ya yardımcı olun nasıl bir yol izlemeliyim
Bn canim istemezse anamin babamin oldugu sofraya gitmem hic de surat falan yapmazlar . Neden kendinize bunu yapiyorsunuz? Gercekten anlayamiyorum

Bebek dogduktan sonra yemek yapmaya o kadar vaktin olmayacak ki, beraber yiyelim diye ağlayacaksın 😅 bence kırmadan, dogum sonrasini da dusunerek hareket et. O kadar zor bir hamilelik gecirdim ki ben, keske kayinvalidemle yakin olsaydik demistim o zamanlar. Sen de sabret.

Kvnizi okuduk,eşiniz ne der peki ondan hiç bahsetmemişsiniz. Sanki yokmuş gibi.

Yani tabiki de eğer taşınma imkanın varsa taşının derim ama yoksa da çok muhabbet tez ayrılık getirir . Çok yüz göz olmayın yemege çağırıyorsa anne ben yaptım dersin bırak assin suratıni böyle böyle alışır koy köy üzerine olur da ev ev üstüne olmazmış
Eşim kesinlikle kabul etmedi ve ben ailemi atamam dedi akşama kadar karar ver ya aşağıda yemek yicen yada babanlara gidersin dedi

Neden hemen koştura koştura bebek yapımı keşke biraz vakit geçirseydiniz aileyi çözümleseydiniz, analiz etseydiniz. Umarım bu koşullarda sağlıklı bir gebelik süreci geçirirsiniz.

Back
X