Ahh salak kafam ahh

Paris2121

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
628
213
103
30
Kızlar benim derdim eşim. Benim eşim çok ilgisizdir ona göre ilgi koca evine bağlıysa 2 güzel cumle kurduysa o koca mukemmeldir. Ama ben eşimden çok şikayetçiyim çok umursamaz. Benim isteklerimin, benim ne dusunsugum hic umrunda değil.
Evim 15 gün boyunca tadilataydi annemlerde kaliyordum tadilat bitti,evi temizledik yerleştik adamın hiç umrunda değilim. evdeyken sadece varsa yoksa telefondan maç açar izler, 7/24 uykusu vardır ve cocugumuzla oynar. Ben söylenmeyene kadar hayatta yanıma yanaşmaz sadece canı başka bisey cekerse yanasir. Yemin ederim gönlümü hiç hoş etmez anneler günü geçti sevgililer günü geçti hiç birşey yapmadi. Sadece özel gunlerde beni düşünür oda eminim ki konusmayayim diye yapıyordur. Dün dedim ki evde 15 gündur yokum biraz sohbet edelim konuşalım. Bana salak mısın diyor gerizekalimisin diyor.asagiliyor bende sinirlendim dedim ki senden elimi eteğimi cekmemi mi istiyorsun ? Gerekirse çek dedi. Gerçek seven böyle söyler mi? Inanın bunun gibi bir çok laflar soylemisligi var. Hep affettim çünkü bana sinirlendigini o anda ağzından ne çıktığını bilmedigini söylüyor hep. Ama artık kasıtlı yaptığına inanıyorum bıktım çünkü bundan sonraki tavrım nasıl olmalı kızlar sizlerden yardım istiyorum uzun olduysa kusura bakmayın lütfen

Haklısın bende aynen böyle düşünüyorum
Ona onun gibi davran. Para gerektiğinde para iste, cinsellik istersen yaklaş sonra dön uyu. O bişey isterse salakmısın de, aşağıla küçük gör.
Bi tadına baksın nasıl oluyomuş.

kocan sıkılmış senden

anneler günü geçti sevgililer günü geçti hiç birşey yapmadi. Sadece özel gunlerde beni düşünür
Çelişmişsiniz kendinizle.
Benim eşim çok ilgisizdir ona göre ilgi koca evine bağlıysa 2 güzel cumle kurduysa o koca mukemmeldir.
Mantıklı,

Bana salak mısın diyor gerizekalimisin diyor.asagiliyor bende sinirlendim dedim ki senden elimi eteğimi cekmemi mi istiyorsun ? Gerekirse çek dedi.
Bir önceki tezi kendisi çürüttü
Mükemmel olmadığını kanıtladı
Ayrıca ağır megaloman.
Hep affettim çünkü bana sinirlendigini o anda ağzından ne çıktığını bilmedigini söylüyor hep
Şuuru giden bir adam
Beceriksiz bir yalancı.
Egosunu onun kendini tatmin ettiği yerden vurmakla her şey çözülür.

Eve gelip gitmesi nasıl?
Söylediğim seni kıracak ama sanki seni sevmiyorda çocuk için evli kalıyor gibi sanki :-(
Ben evliligimi bi ara sonlandirmayi düşündüm çok şükür arkamda dağ gibi ailem var. Ama kendisi beni bırakmıyor beni çok sevdiğini söylüyor benden ayrilamazmis. Işten eve evden ise gider ı kadar.

Megolaman ne demek pardon anlayamadım:)

Adı Deli ye g*tü çalıya. Derler. Senin adamda o hesap. Bu kadar laf tabiki kasıtlı. Bundan sonra okadar didinme çek elini biraz, azat ilgini ve kızgınlığını belli et cnm. Senin adina ben sinirlendim.

Ben çok konuşkan biriyim. Hayatı dolu dolu yaşamak isteyen biriyim onun yüzünden hiç bir şey yapamıyorum. Markete bile tek başıma gidemiyorum beni el mahkum ediyor. Eve geldiği zamanda bütün ilgim ona yoğunlaşıyor haliyle

Adı Deli ye g*tü çalıya. Derler. Senin adamda o hesap. Bu kadar laf tabiki kasıtlı. Bundan sonra okadar didinme çek elini biraz, azat ilgini ve kızgınlığını belli et cnm. Senin adina ben sinirlendim.
Elimi ayağımı çekiyorum bu defa oda ilgileniyor eski mutluluğuna geri dönüyor sonra her şey sil baştan bazen deli olduğunu düşünüyorum

Ben evliligimi bi ara sonlandirmayi düşündüm çok şükür arkamda dağ gibi ailem var. Ama kendisi beni bırakmıyor beni çok sevdiğini söylüyor benden ayrilamazmis. Işten eve evden ise gider ı kadar.
Tek çare ona onun gibi davranmak tada terapist. İlki zaten elediniz işe yaramıyor, ozaman sizi kaybetmek istemiyorsa terapiste gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…