Haklısın bende aynen böyle düşünüyorumsalakmısın gibi iğrenç cümleleri benimle ilgilen diyen birine cevap olarak söylemek için ya kendinin salak olması lazım yada gerçekten kasıtlı söylemesi lazım.
Ona onun gibi davran. Para gerektiğinde para iste, cinsellik istersen yaklaş sonra dön uyu. O bişey isterse salakmısın de, aşağıla küçük gör.Haklısın bende aynen böyle düşünüyorum
kocan sıkılmış sendenKızlar benim derdim eşim. Benim eşim çok ilgisizdir ona göre ilgi koca evine bağlıysa 2 güzel cumle kurduysa o koca mukemmeldir. Ama ben eşimden çok şikayetçiyim çok umursamaz. Benim isteklerimin, benim ne dusunsugum hic umrunda değil.
Evim 15 gün boyunca tadilataydi annemlerde kaliyordum tadilat bitti,evi temizledik yerleştik adamın hiç umrunda değilim. evdeyken sadece varsa yoksa telefondan maç açar izler, 7/24 uykusu vardır ve cocugumuzla oynar. Ben söylenmeyene kadar hayatta yanıma yanaşmaz sadece canı başka bisey cekerse yanasir. Yemin ederim gönlümü hiç hoş etmez anneler günü geçti sevgililer günü geçti hiç birşey yapmadi. Sadece özel gunlerde beni düşünür oda eminim ki konusmayayim diye yapıyordur. Dün dedim ki evde 15 gündur yokum biraz sohbet edelim konuşalım. Bana salak mısın diyor gerizekalimisin diyor.asagiliyor bende sinirlendim dedim ki senden elimi eteğimi cekmemi mi istiyorsun ? Gerekirse çek dedi. Gerçek seven böyle söyler mi? Inanın bunun gibi bir çok laflar soylemisligi var. Hep affettim çünkü bana sinirlendigini o anda ağzından ne çıktığını bilmedigini söylüyor hep. Ama artık kasıtlı yaptığına inanıyorum bıktım çünkü bundan sonraki tavrım nasıl olmalı kızlar sizlerden yardım istiyorum uzun olduysa kusura bakmayın lütfen
Bende sıkıldım ondan ama?kocan sıkılmış senden
Aynen dediklerini yapıyorum da fayda etmiyorOna onun gibi davran. Para gerektiğinde para iste, cinsellik istersen yaklaş sonra dön uyu. O bişey isterse salakmısın de, aşağıla küçük gör.
Bi tadına baksın nasıl oluyomuş.
Eve gelip gitmesi nasıl?Aynen dediklerini yapıyorum da fayda etmiyor
Çelişmişsiniz kendinizle.anneler günü geçti sevgililer günü geçti hiç birşey yapmadi. Sadece özel gunlerde beni düşünür
Mantıklı,Benim eşim çok ilgisizdir ona göre ilgi koca evine bağlıysa 2 güzel cumle kurduysa o koca mukemmeldir.
Bir önceki tezi kendisi çürüttüBana salak mısın diyor gerizekalimisin diyor.asagiliyor bende sinirlendim dedim ki senden elimi eteğimi cekmemi mi istiyorsun ? Gerekirse çek dedi.
Şuuru giden bir adamHep affettim çünkü bana sinirlendigini o anda ağzından ne çıktığını bilmedigini söylüyor hep
Ben evliligimi bi ara sonlandirmayi düşündüm çok şükür arkamda dağ gibi ailem var. Ama kendisi beni bırakmıyor beni çok sevdiğini söylüyor benden ayrilamazmis. Işten eve evden ise gider ı kadar.Eve gelip gitmesi nasıl?
Söylediğim seni kıracak ama sanki seni sevmiyorda çocuk için evli kalıyor gibi sanki :-(
Megolaman ne demek pardon anlayamadım:)Çelişmişsiniz kendinizle.
Mantıklı,
Bir önceki tezi kendisi çürüttü
Mükemmel olmadığını kanıtladı
Ayrıca ağır megaloman.
Şuuru giden bir adam
Beceriksiz bir yalancı.
Egosunu onun kendini tatmin ettiği yerden vurmakla her şey çözülür.
Ben çok konuşkan biriyim. Hayatı dolu dolu yaşamak isteyen biriyim onun yüzünden hiç bir şey yapamıyorum. Markete bile tek başıma gidemiyorum beni el mahkum ediyor. Eve geldiği zamanda bütün ilgim ona yoğunlaşıyor haliyleAt ipini üzerine ne yaparsa yapsın
Adamlara ilgi gösterdiğimiz zaman ne oldum delisi mi Oluyorlar nedir . Aynı şekil davranırım ben olsam hatta daha fazlasını en güzelini yapıp mesela onu görmezden gelebilirsin
Elimi ayağımı çekiyorum bu defa oda ilgileniyor eski mutluluğuna geri dönüyor sonra her şey sil baştan bazen deli olduğunu düşünüyorumAdı Deli ye g*tü çalıya. Derler. Senin adamda o hesap. Bu kadar laf tabiki kasıtlı. Bundan sonra okadar didinme çek elini biraz, azat ilgini ve kızgınlığını belli et cnm. Senin adina ben sinirlendim.
Tek çare ona onun gibi davranmak tada terapist. İlki zaten elediniz işe yaramıyor, ozaman sizi kaybetmek istemiyorsa terapiste gidecek.Ben evliligimi bi ara sonlandirmayi düşündüm çok şükür arkamda dağ gibi ailem var. Ama kendisi beni bırakmıyor beni çok sevdiğini söylüyor benden ayrilamazmis. Işten eve evden ise gider ı kadar.
Egosu fazla ,kendini büyük gören kişiMegolaman ne demek pardon anlayamadım:)
Çok egolu evet. Ona göre her şeyin en iyisini o bilir ama kabullenmiyor böyle biri olduğunu :)Egosu fazla ,kendini büyük gören kişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?