ilgi alakanı tam kes.Sevildigimden eminim ama eksik!
Gerizekalı salak diye hitap ediyor ama seviyor öyle mi ? Kocam dövüyor ama beni çok seviyordan farksız bana göre.. sevgi anlayışlarımız farklı.Sevildigimden eminim ama eksik!
Kesinlikle!Eşinir ağır odun.
Dünden beri öyle davraniyorumilgi alakanı tam kes.
o sırnaşınca hemen yumuşuyorsun galiba.
en az 3-5 ay süründür, hemen yumuşama. onu yaptıklarına iyice pişman et.
aynı evdeyken yokluğunu yaşat.
belki aklı başına gelir.
Ben sitem ediyorum 15 gün evde değildim ne bir ilgi var ne bi alaka o da bana salak mısın diyor gerizekalimisin diyor eksik olan bisey yokSiz sohbet edelim diyince salak misin diyor oyle mi? Bu kadar mi konu? Biraz eksiklikler var gibi.
şiddet var mı peki?Dünden beri öyle davraniyorum
Aslinda su dirdir dedigimiz sey hic farketmeden uzaklastiriyor erkekleri. Sitem etmekten ziyade gercekten dusunmeniz gereken bi seu var. 15 gunde kocaniz sizi hic ozlememis mi? Neden? Belki de sitem disinda konusucak bir seyiniz kalmamistir. Kocanizin hakareti tabiki hosgorulemsz. Ama bu duruma nasil geldigini de bi dusunmek lazim.Ben sitem ediyorum 15 gün evde değildim ne bir ilgi var ne bi alaka o da bana salak mısın diyor gerizekalimisin diyor eksik olan bisey yok
Şiddet genel olarak yok ama 2 3 kere tokatini yemisligim ve evi terk ettiğim oldu bırakmadı beni benden ve ailemden özür diledi bir Daha olmayacağına dair büyük yemin etti. Biz bu konuları aştıkşiddet var mı peki?
seni kısıtladığını yazmışsın, eve kapatmış. neden böyle davranıyor?
seni sevdiğini söylüyorsun ya, insan sevdiğini üzer mi?
Aslında bana sevgisi var biliyorum evden ise işten eve gelen çocuğunu çok seven ve ilgilenen bir baba. Ailesinin yanında bana hiç hakaret etmez güzel konuşur beni hiç ezmez. Ama ince düşünceli degildir beni mutlu etmeye çalışmazAslinda su dirdir dedigimiz sey hic farketmeden uzaklastiriyor erkekleri. Sitem etmekten ziyade gercekten dusunmeniz gereken bi seu var. 15 gunde kocaniz sizi hic ozlememis mi? Neden? Belki de sitem disinda konusucak bir seyiniz kalmamistir. Kocanizin hakareti tabiki hosgorulemsz. Ama bu duruma nasil geldigini de bi dusunmek lazim.
peki dışarı çıkmana, kendi istediklerini yapmana izin veriyor mu?Şiddet genel olarak yok ama 2 3 kere tokatini yemisligim ve evi terk ettiğim oldu bırakmadı beni benden ve ailemden özür diledi bir Daha olmayacağına dair büyük yemin etti. Biz bu konuları aştık
Canım diyorum ya tek başıma bi markete inemem asla. Lise mezunuyum unv sınavına hazırlanmak istiyorum ama eminim ona da bi laf ederpeki dışarı çıkmana, kendi istediklerini yapmana izin veriyor mu?
ailen ya da kv çocuğun bakımına yardımcı ise işe girebilirsin, kurslara gidebilirsin, dışardan lise üniversite okuyabilirsin.
sen kendi kendine yettikçe, bir şeyler başardıkça hem mutlu olursun, hem özgüvenin artar. hem de eşin yeni seni tanımak ister belki.
aman boşver.Canım diyorum ya tek başıma bi markete inemem asla. Lise mezunuyum unv sınavına hazırlanmak istiyorum ama eminim ona da bi laf eder
Kızlar benim derdim eşim. Benim eşim çok ilgisizdir ona göre ilgi koca evine bağlıysa 2 güzel cumle kurduysa o koca mukemmeldir. Ama ben eşimden çok şikayetçiyim çok umursamaz. Benim isteklerimin, benim ne dusunsugum hic umrunda değil.
Evim 15 gün boyunca tadilataydi annemlerde kaliyordum tadilat bitti,evi temizledik yerleştik adamın hiç umrunda değilim. evdeyken sadece varsa yoksa telefondan maç açar izler, 7/24 uykusu vardır ve cocugumuzla oynar. Ben söylenmeyene kadar hayatta yanıma yanaşmaz sadece canı başka bisey cekerse yanasir. Yemin ederim gönlümü hiç hoş etmez anneler günü geçti sevgililer günü geçti hiç birşey yapmadi. Sadece özel gunlerde beni düşünür oda eminim ki konusmayayim diye yapıyordur. Dün dedim ki evde 15 gündur yokum biraz sohbet edelim konuşalım. Bana salak mısın diyor gerizekalimisin diyor.asagiliyor bende sinirlendim dedim ki senden elimi eteğimi cekmemi mi istiyorsun ? Gerekirse çek dedi. Gerçek seven böyle söyler mi? Inanın bunun gibi bir çok laflar soylemisligi var. Hep affettim çünkü bana sinirlendigini o anda ağzından ne çıktığını bilmedigini söylüyor hep. Ama artık kasıtlı yaptığına inanıyorum bıktım çünkü bundan sonraki tavrım nasıl olmalı kızlar sizlerden yardım istiyorum uzun olduysa kusura bakmayın lütfen
Gelmezse nasıl yok izlemeliyimKonuşmayın sizde, sizinle konuşmak istemiyorsa sizde onun gibi davranın alın elinize telefonunuzu vakit geçirin.
He o size gelirde napıyorsun derse açık şekilde tepkinizi koyarsınız. Gelmezse başka yollar düşünmeniz gerekebilir
Maalesef öyle bir şansım yokaman boşver.
zaten ilgisiz diyorsun.
ona söylemene gerek bile yok.
gir sınava, aöf okursun.
bizim arkadaş mezun olacağı sene duymuştu ailesi.
eğer şiddete başvurmazsa çık gez çocuğunla beraber. ona sorma her şeyi.
Canım bende bazen öyle bir boşanmak istiyorum ki anlatamam. Ama bırakmıyor beniEvlilik basa bela yemin ederim.... iki kere evlendim ikisini de biraktim... simdi nasil da rahatım... boşan demiyorum ama beklentilerinden vazgeç o zaman daha mutlu olursun inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?