Ahh salak kafam ahh

Sevildigimden eminim ama eksik!
ilgi alakanı tam kes.
o sırnaşınca hemen yumuşuyorsun galiba.
en az 3-5 ay süründür, hemen yumuşama. onu yaptıklarına iyice pişman et.
aynı evdeyken yokluğunu yaşat.
belki aklı başına gelir.

ilgi alakanı tam kes.
o sırnaşınca hemen yumuşuyorsun galiba.
en az 3-5 ay süründür, hemen yumuşama. onu yaptıklarına iyice pişman et.
aynı evdeyken yokluğunu yaşat.
belki aklı başına gelir.
Dünden beri öyle davraniyorum

Dünden beri öyle davraniyorum
şiddet var mı peki?
seni kısıtladığını yazmışsın, eve kapatmış. neden böyle davranıyor?
seni sevdiğini söylüyorsun ya, insan sevdiğini üzer mi?

Ben sitem ediyorum 15 gün evde değildim ne bir ilgi var ne bi alaka o da bana salak mısın diyor gerizekalimisin diyor eksik olan bisey yok
Aslinda su dirdir dedigimiz sey hic farketmeden uzaklastiriyor erkekleri. Sitem etmekten ziyade gercekten dusunmeniz gereken bi seu var. 15 gunde kocaniz sizi hic ozlememis mi? Neden? Belki de sitem disinda konusucak bir seyiniz kalmamistir. Kocanizin hakareti tabiki hosgorulemsz. Ama bu duruma nasil geldigini de bi dusunmek lazim.

şiddet var mı peki?
seni kısıtladığını yazmışsın, eve kapatmış. neden böyle davranıyor?
seni sevdiğini söylüyorsun ya, insan sevdiğini üzer mi?
Şiddet genel olarak yok ama 2 3 kere tokatini yemisligim ve evi terk ettiğim oldu bırakmadı beni benden ve ailemden özür diledi bir Daha olmayacağına dair büyük yemin etti. Biz bu konuları aştık

Aslında bana sevgisi var biliyorum evden ise işten eve gelen çocuğunu çok seven ve ilgilenen bir baba. Ailesinin yanında bana hiç hakaret etmez güzel konuşur beni hiç ezmez. Ama ince düşünceli degildir beni mutlu etmeye çalışmaz

Şiddet genel olarak yok ama 2 3 kere tokatini yemisligim ve evi terk ettiğim oldu bırakmadı beni benden ve ailemden özür diledi bir Daha olmayacağına dair büyük yemin etti. Biz bu konuları aştık
peki dışarı çıkmana, kendi istediklerini yapmana izin veriyor mu?
ailen ya da kv çocuğun bakımına yardımcı ise işe girebilirsin, kurslara gidebilirsin, dışardan lise üniversite okuyabilirsin.
sen kendi kendine yettikçe, bir şeyler başardıkça hem mutlu olursun, hem özgüvenin artar. hem de eşin yeni seni tanımak ister belki.

Canım diyorum ya tek başıma bi markete inemem asla. Lise mezunuyum unv sınavına hazırlanmak istiyorum ama eminim ona da bi laf eder

Evlilik basa bela yemin ederim.... iki kere evlendim ikisini de biraktim... simdi nasil da rahatım... boşan demiyorum ama beklentilerinden vazgeç o zaman daha mutlu olursun inan

Canım diyorum ya tek başıma bi markete inemem asla. Lise mezunuyum unv sınavına hazırlanmak istiyorum ama eminim ona da bi laf eder
aman boşver.
zaten ilgisiz diyorsun.
ona söylemene gerek bile yok.
gir sınava, aöf okursun.

bizim arkadaş mezun olacağı sene duymuştu ailesi.

eğer şiddete başvurmazsa çık gez çocuğunla beraber. ona sorma her şeyi.

Konuşmayın sizde, sizinle konuşmak istemiyorsa sizde onun gibi davranın alın elinize telefonunuzu vakit geçirin.
He o size gelirde napıyorsun derse açık şekilde tepkinizi koyarsınız. Gelmezse başka yollar düşünmeniz gerekebilir

Gelmezse nasıl yok izlemeliyim

Maalesef öyle bir şansım yok

Evlilik basa bela yemin ederim.... iki kere evlendim ikisini de biraktim... simdi nasil da rahatım... boşan demiyorum ama beklentilerinden vazgeç o zaman daha mutlu olursun inan
Canım bende bazen öyle bir boşanmak istiyorum ki anlatamam. Ama bırakmıyor beni

Eh dürtükleyerekde olsa yinede kocan az çok dediğini yapıyor bunada şükür etmek lazım gelir çoğu senin yaşadıklarının yarısını bulsa kocalarından bunada razı olacak kadınlar tanıyorum ben hâlinede şükür etmelisin bence bunuda bulamayabilirsin gün gelir bugününe arar duruma gelirsin Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…