Ahh salak kafam ahh

Bencede 1tutarsızlık var konu sahibinin yaşayışı anlatması tutarsız görünüyor

Canım bende bazen öyle bir boşanmak istiyorum ki anlatamam. Ama bırakmıyor beni
Eğer boşanmak arada böyle aklına geliyorsa demekki mutlu değilsin.... beni bırakmıyor diye egonu tatmin etme bu insanla evli olmanın sana artı ve eksilerini hesapla... ben şunu anladım, bu hayata erkek denen öküzler gibi biz de bir defa geliyoruz... istediğimiz gibi yaşamak en az sevdigimiz kadar sevilmek değer ve ilgi görmek bizim de hakkımız... yapmayana yolu göstereceksin al sana mutluluğun anahtari:)

Bu tur argo kelimelerden nefret ederim kavga ve tartışma dahi olsa saygıyı da haddini de bilecek herkes. Tahammül edemem. Bu tur konuşmaları görmemezlikten gelmemelisin. Tabii ki tavrını koy ama asla kısasa kısas yapma. Ondan bir farkın kalmaz ve karşı taraf hatasını bu şekilde asla anlamaz. Tavır koy , bir süre soğuk davran mesela. Haddini bilsin. Seni böyle küçük görmesine izin verme.

Bazı diyorum genellemek yapmak istemiyorum erkekleri anlamıyorum nasıl insan yerine bile koymadın kadını koynuna gece olunca alabiliyorsunuz ? Sabah oluncada yine aynısınız ?

Onu seviyorum ama bizim ilişkimiz şefkatli bir ilişki degilĺ o yüzden bu kadar sorun yaşıyoruz inan Su an canım o kadar sıkılıyor ki çocuğu uyuttum o ayrı koltukta ben ayrı koltukta oturuyoruz.hic konusmuyoruz

Hamileligimde kilo almaya basladiktan sonra eski esim de bunlari bana yapiyordu.iyi günde iyi olmak kolay, zor günlerimde hic yanimda olmadi hatta sana söylenen cümleleri de bana sarfetmeye basladi. Neden eski koca oldugunu söylemeye gerek yok. Bu erkekler bir zaman sonra sklip begenmemeye basliyorlar. Oda özel günleri hatirlamazdi isine gelmiyorya hatta dogum hediyesi bile almadi cocugum dogdugunda.ugrasamadim degmiyor onun icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…