ahh şeytan aklımı çeldin.. utanıyorum..

Erkeklere haklı olduklarında haksın demiyceksin alışık değiller ya sonra böyle oluyor bak. Ben olsam kavganın yarısında topla eşyalarını dediğinde bu kadar küçük bir şey için evliliğimizi yıktığına göre beni sevmiyorsun, değer vermiyorsun minicik şeyi uzattığına göre aslında ayrılmak istiyordunda bahane arıyordun diye işi ona çevirip özür diletmiştim. Ha sağlıklı bir tartışma yolu mu? Kesinlikle değil. Ama bunlar bundan anlıyor.

Büyütülecek birşey yok canım. İlk karıştırdığımda eşim de dırdır edince, "ben senin karınım, en doğal hakkım bu" dedim. Yani güvenle alakası yok. Şimdi gözünün önünde karıştırıyorum, hiçbirşey diyemiyor. Yani böyle şeylerle aranıza mesafe koymayın. Ben eşime güveniyorum gerçekten, bir de zaten beceriksizdir, yapsa da ben yakalarım. Bunu çok iyi bilir. Ama yine de karıştırıyorum tabi. Bir kere mailini açık unutmuş. Taa biz tanışmadan önceki maillerini okudum. Sonra aradım dedim ki: "Bak bebişim, sen bu kadar beceriksiz oldukça benim içim zaten rahat. Ama bari şu eski maillerini silme zahmetine katlan

Anladim da, kural tek kisi tarafindan konulmaz, elbette bu da konu sahibinin yalan soylemesini mesru kilmaz. Ancak bir insan keyfinden mi yapar, guvenini saglamlastirmak ister ondan telefonuna bakar. Adam insaniyetini kullanip esinin kendinden guven bekledigini anlayip onu affetmeliydi. Tersine, kendine guvenmedigini anlayinca, ona guvenmedigini soylemesi durumu kaosa suruklemis.
Bir insani evinden kovmak nedir? Sizi hic kendi evinizden kovan oldu mu? Nasil bir duygu bilmiyorsaniz siddetin tarifini bilmiyorsunuz demektir. Tehdit bile etmek en buyuk siddet uygulamalarindan biridir. Insanda psikolojik travmalara sebep acar. Lutfen bu hanimla empati yapiniz.
Farkli goruste olmamiz iyi bir sey yoksa burasi demokratik bir tartisma platformu olamazdi.

Bende telefonumun kurcalanmasindan hoslanmam. Sonucta o mahremim ama bazen seytan durtuyo insani. Bunda bu kadar uzaticak bisey yok ki. Bu kadar hassas biriyle yasamak cok zordur allah kolaylik versin.

Çok güldüm mesajına kusura bakma, yüzde de vermişsin...Böyle konuşan kadınlara çok gülerim sağol Allah da seni güldürsün...

Rakamlari komik bulanda ilk sizi gördüm ,insan nasılsa karşısındakini de öyle bilirmiş evet eşime aşırı şekilde güveniyorum etrafimdaki herkestende aynı sozleri duyuyorum ,her kadın bundan emin olmak ister komiklik neresinde ayrıca yorumumdada belirttim belki yanlış düşünüyorumdur diye ,satasacak başka birini bulamadiniz sanırım ama benden iş çıkmaz sana ,bence siz beni değil esinizi yada kendinizi sorgulayin...

Çeşitli milletlerden kadınlara “Kocanız sizi aldatırsa ne yaparsınız?” diye sormuşlar işte yanıtlar:
- Amerikalı: Alacağım nafakayı hesaplamaya başlarım.
- Fransız: Dünyada başka erkek mi yok hemen yenisini bulurum.
- Rus: Votkalarla sarhoş olurum
- İngiliz: Viski ne güne duruyor.
- İtalyan: Kocamı öldürürüm.
- İspanyol: Kocamı da sevgilisini de öldürürüm.
- Alman: Kendimi öldürürüm.
- Japon: Önce kocamın sevgilisini, sonra kendimi öldürürüm.
- Arap: Hocaya gider muska yazdırırım.
- Türk: Kocam beni aldatmaz!

valla eşinin telefonunu bile karıştıramayacaksan eş olmanın ne anlamı var. ben eşiminin en ufak şeyini bilirim. durduk yere gidip karıştırmam ama karıştırsam da bişey demez. gizlisi yok çünkü. karışıtıp da utanıp karıştırmadım desem de güler geçer ona da bişi demez. eş olmak böyle birşey. sizin eşiniz eş olamamış daha

Yarası olan gocunur. Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama bu güvensizlikle tebrik ederim sizi...

bu nasıl bi abartmadır.
annenin evine git ne demek yau.
bidaha yapma diye korkutmak istemiş seni.
ama dozu abartmış.
siz de evham yapmışsınız , kıyamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…