ahh şeytan aklımı çeldin.. utanıyorum..

hanımlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim hepsini tek tek okudum. çoğunlukla eşimi suçlamışsınız, telefonunu kurcaladığım için kızdığını ve şüphelenmem gerektiğini söylemişsiniz. ama sorun telefonunu kurcalamam değil kurcalamadım diiye YALAN söylemem. yoksa eşim her zaman verir telefonunu mesaj yada bildirim geldiğinde telefonu uzaktaysa benim bakmamı ister. o zaman neden baktın diye soracaksanız da gerçekten bilmiyorum sadece merak edip görmek istedim.

son durumu aktarayım. sorunumuzu çözdük. çok büyük tepki verdiğini evden gitmek yada seni göndermek hataydı ilk kavgamızda diyerek özür diledi. bu kadar büyük tepki vermesini nedenini telefonuna bakmam değil yalan söylemem olduğunu söyledi. bir daha yalan söylememem konusunda söz aldı ve telefonuna istediğim zaman bakabileceğimi söyledi.

Eşyalarını topla eve git dediğinde, hay hay diyip, çıkıp gitseydiniz ne yapacaktı acaba?
Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış. Bir daha karıştıramayasın diye çok abartmış. Ben bunun altında bir şeyler arardım.
Hem bence karıştırmakta sayılmaz. Bak telefonuna ne olabilir ki? Bizim tellerimiz birbirimizin elinde. Hiçte rahatsız olmuyoruz.

Ne kadar yüklenilmiş konu sahibinin eşine..

Tamam kovması çok ama çok çirkin bi davranış ama ortada yalan var diye delirmiş Ada'm..

Eşlerin birbirine yalan söylemesi normal mi yani?
Eşler birbirinin tlf kullanır vs ama hiç şüphe yokken kurcalamak ve yetmeyip yalan söylemek resmen karşı tarafı zan altında bırakmaktır.

Ben olsam ben de cinnet geçiririm asıl böyle bi konuda tepki göstermeyip yap karıcığım, et karıcığım , ah ne güzel yalan söylüyorsun pembiş pembiş diyen kocadan korkarım ben.

Konu sahibi karşılıklı hatalarınızı anlayıp konuyu tatlıya bağlamanıza cok sevindim.

Mutluluklar dilerim

Sorunun çözülmüş olmasına sevindim,çünkü çok gereksiz yere uzamış da uzamış ben eşimin tlfnunu da kurcalarım facesini de kurcalarım bunlar normal gibi yok bakmadım demeniz de gereksiz olmuş :) ...
Neyse ki düzelmişsiniz mutluluklar Rabbim daim etsin...

Demek ki eşiniz dürüstlüğe aşırı önem veriyor.
Biraz abartmış tabi ama ben de hiç hoşlanmam bu telefon kurcalanması olayından.

Çok abartmış, bakmak en doğal hakkın. o da seninkine baksın. sende benimkine bak öylesine bakındım de yani. abartmaya gerek yok.
sen çokda kendini suçlu hissetme bence.

Ohooooo, nasreddin hoca kızını suya gitmeden dövermiş.
Sen daha da büyüt. Üste çık. Sen hayırdır ne demek bakmadım etmedim tabi bakıcam karnım ben senin diye.
Özür mözür dileme.
Konuşmazsan konuşma git kendine dilsiz uşak bu bi tane de.
Bak bakalım kim özür diliyormuş.

Çok abartmış eşiniz
Yani sanki eskiden karıştırmadığın için rahatmış şimdi birden telaşlanmış işi boşanmaya getirmiş gözün korksun diye gibi geldi bana
Tamam yalanı sevmeyebilir ama erkeklerde birden suç bastırma karşıdakine çok büyük hatan demek pek masum gelmiyor

O telefonun ekran kilidi kırılıncaya kadar ben daha beter kırılacağımdan sepet havaları çalmaya başlar merak etmeyin..

Bana güvenmeyen Ada'mın cehenneme kadar yolu var

Sevgiler size

Wow Catharsis cok saglam bir durus, keske her kadin boyle ozguvenli olabilse... Bravo.

Eşinin kuralı baştan belli sonuçta adam kendini ifade etmiş yalana asla demiş....eeee neden burda kırılan kadın oluyor ...aynı şeyi kadın şart koşsa adam kirsa bu kuralı kadın def etse evden ..adamcagıza yazık mi diyecektiniz
VE AYRICA ADAM TELEFONA BAKMASINA DEĞIL YALANINA DAYANAMAMIŞ ...YANI NERDE GÜVENINI KIRDIM VS MESELESI HIC DEĞIL KONU

Ne demek kural? Evde erkek mi koyuyor kurallari? Hangi devirde yasiyoruz.
Ortada bir suphe soz konusu var. Evet yalan soylenmis ama adamin siddeti kadinin basit bir yalanindan daha kotu! Elbette kadinin adama olan guveni kirilmis ki telefonuna bakiyor.

Adam ev kuralı değil yalana karşı kural koymuş kırmızı çizgi meselesi herkesin vardır ya...ikincisi konu sahibesi şüphelendigimden yapmadım yazmış zaten okuyunca görürsünüz...üçüncüsü Adam şiddet uygulamamis ne kadar kızdığını anlatmaya çalışmış...dördüncüsü bidaha cevap yazmayacağım susturdum sanmayiniz...farklı frekanstayiz

Abartmış gerçekten bence bidaha asla bakmayın diye yapıyor ben olsam telefon karıştırma işini düzenli hale getirirdim gözüne soka soka. Niye kurcaladın mi diye soruyo ki bi korkusu mu var. Açık uygulamalara bakarak kurcaladığınızı anlamak falan, çok kurnaz bi eşiniz var. Allah yardım etsin.

şunu merak ediyorum gerçekten annenizin evine gitseniz aksam geldiğinde abarttiğıni farkeder mi. Bu da ona ders olur belki. Tabi daha da inatlasadabilir bu da bi seçenek.

eşiniz takıntılı tuhaf biriymiş..
beni çok şüphelendirdi. aynısını bana eşim yapsa kapı orda eşlerin birbirinden gizlisi olmaz istediğim gibi bakarım derdim. bir de özür dileyip kendini bişey zannetmesine izin vermişsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…