ahh şeytan aklımı çeldin.. utanıyorum..

misssimsek

acemi hanım
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
702
606
63
merhaba hanımlar.. geçen akşam yaptığım şeyden bahsetmek istiyorum..

(azcık uzun oldu kusura bakmayın)

14 aylık evliyim, eşimi seviyorum ve gerçekten çok güveniyorum. bu güne kadar bana karşı bi yalanını sakladığı bişeyi yakalamadım. telefonunun sesi hep açıktır, ortalıktadır. benimde hiç başıma gelmemiştir telefonunu kurcalamak hatta evlenmeden önce bile bunu hiç yapmamışımdır. eşim yalandan hiç hoşlanmaz, en ufak bir yalan bile tüm güvenini yerle bir edebilir. hatta bu boşanma nedeni bile olabilir.

şimdi bu girişten sonra olaya geçiyorum. geçen akşam (pazar gecesi) eşim erkenden yattı saat 7 8 gibi. telefonuda benim yanımdaydı. ahh kör şeytan.. aklımı çeldi. ellerim kırılsaydı da yapmasaydım.. o kadar pişmanım ki... kurcaladım telefonunu daha doğrusu kurcalamaya çalıştım pekte beceremedim ama mesajlarına ve arama kaydına girdim sadece. bişey bulamadım tabi çok şükür. (zaten şüphelendiğimden yapmamaıştım ya neyse)

sabah oldu işe giderken telefonuma gece hiçbişey gelemedimi arayan soran olmadı mı hiç bildirim yok dedi bende yok gelmedi bişey dedim. baktın mı dedi. bende panikledim utandım bide. yok yok ne bakması elimi bile sürmedim dedim. ama tabi malum akıllı telefon ya son uygulamalar açık kalmış(kapatmayı becerememiştim) anladı tabi baktığımı. sen bana güvenmiyor musun niye bakmadım diye yalan söylüyorsun bu en ufal şeyde yalan söyleyen kim bilir nelerde yalan söyler diye açtı ağzını yumdu gözünü..

neyse işe gittikten sonra mesaj atmış gözümde hiç değerin kalmadı sana artık güvenmiyorum diye. milyon kez özür dilerim gün boyu.. akşam geldiğinde topla eşyalarını annene gidiyosun dedi. hayır gitmiyorum dedim o zaman ben giderim seninle aynı ortamda bulunmak istemiyorum dedi. ben sana ne zaman şüphe verdim ne zaman telefonumu sakladım bakmak istediğinde göstermedim mi neden güvenmedin bana hadi güvenmedin baktın niye baktım demiyosun. o zaman sen her sıkıştığında böyle yalan konuştun bana bundan önceki söylediklerinin doğru olduğunu nasıl bilicem diye bir sürü konuştu..

tamam dedim haklısın ama büyütme bu kadar küçücük şeyi çok büyüttün dedim yinede özür diledim. bir sürü... neyse gece aynı yatakta yattık ama hiç dokunmadan ama sabah uyandığımda bana sarılmıştı.

sabahta hiç bişey demeden gitti işe.. ne yapıyım ben şimdi.. gerek vaarmı bu kadar büyütmeye? hiç yapmadığım ve yapmıycağım bişey ama şeytana uydum işte.. üzülüyorum..

neden yalan söylediniz ki eşlerin birbirinin telefonuna bakması kadar doğal bir şey olamaz.ayrıca küçük bir şey için çok rahat yalan söylemişsiniz.

Bence de bakmadığınızı söylemek oldukça gereksiz olmuş.
Ancak eşiniz de abartmış da abartmış. Bir daha aynı şeye ya da yalan söylemeye kalkışmayın diye yapıyor olabilir ama fazla olmuş.
Şahsen ben annenin evine gidiyorsunlardan değerin kalmadılardan sonra özür dilemeyi keser onun özür dilemesini beklerdim.

Eşinin tepkisi çok çok fazla olmuş kimseye zarar vermediği surece her insan ufak tefek beyaz yalanlar söyleyebilir ,belki yanlış düşünüyorumdur ama asla asla esimin beni %1000 aldatmayacagina emin olduğum halde ara sira bende bakarım bunda bir sorun yok ,yeteri kadar ozur dilemissiniz artık bu konuyu acmayin bence esiniz siz ısrar ettikçe simarmis biraz ,kendinizi bu kadar uzmeyin ...

Bir daha yapmamanız için gözünüzü korkutmaya çalışıyor da. Bu yaptığı vur dedik öldürdün deyiminin karşılığı bence. Aşırı abartı yani.

Karıştırmışsın bence sebebi vardır bunun sen yok desende ama bari yalan söylemeseydin
Yalan küçük te olsa mide bulandırır ama eşin çok fevri hemen gemileri yakmış
Annenin evine git demek çok ağır birşey, senin yaptığından misli misli fazla..
Demek ki ciddi bi problemde kesin bitirir gibi..

Son düzenleme:
evet yalan söylememem gerekiyordu ama utandım baktım kurcaladım demeye. bu güne kadar hiç başıma gelmemişti ve kızardım. da karısının kocasını telefonunu kurcalayanlara..

Çok aşırı saçmalamış benim eşiminde telefonu ortadadır gizlemez ben alır herseyine bakarım görmeden (bu benim hastalığım) hiç bişey demez benim.
Ne o annenin evine lafları felan

evet yalan söylememem gerekiyordu ama utandım baktım kurcaladım demeye. bu güne kadar hiç başıma gelmemişti ve kızardım. da karısının kocasını telefonunu kurcalayanlara..
Eşin niye hiç utanmıyo
Sana topla eşyaları annene git demiş
Asıl utanması gereken o, hayat arkadaşım dediğin insan biraz dengeli olmalı
Bugün git diyen sabaha karşı sarılırsa bi kıymeti kalmaz
Bi de sen özür dileyince o ne yaptı ? O da dilemeli ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…