Ahhh şu görümceler...

ay canım abinin her verdiğinde gözün mü kalacak böyle yarın öbürgün başka şeylere de istersin sen

Amanın iyi ki görümcem yok. Ben asla böyle bir şey istemezdim. yengemin nişan tuvaletini kalkıp ta kınada giymem yani. Teklifsiz.

bence bu başlığın adi "ah şu yeni gelinler" olmaliydi
ha ha ha öyle olsun tatlım.Ahh şu gelinler ahh ne var yani nişan kıyafetini bana verse bende onun kınasında yine onun nişan elbisesini giıysem ne olacak değilmi.hiççç

Amanın iyi ki görümcem yok. Ben asla böyle bir şey istemezdim. yengemin nişan tuvaletini kalkıp ta kınada giymem yani. Teklifsiz.
Valla burada giyecek çok hatun görüyorum ne varki demişler.hatta biz gibi düşünenlerede fesatsınız demişler

Kıyafet alışverişinden hoşlanmam ama siz de fazla abartmışsınız. "Eşim çok yakıştırdı, üzerimde duruşunu beğendi" filan, bunların nesi garip ya? İnsanlar sıfatları görümce diye konuşmasın mı hiç? Arkadaşınıza yapılmış bir yanlış yok, sizi ilgilendiren bir şey de yok. Arkadaşınızı kendi önyargılarınızla fazla etkiliyor veya etkileyecekmişsiniz gibi geldi bana. Zira kendisi emanet verdiği elbiseyi geri istesem mi diye size soracak kadar tutarsız ve güvensiz biri. Ben size şunu söyleyeyim, arkadaşınızın evliliğini görümce değil, ederseniz siz huzursuz edersiniz. Sizi ilgilendirmeyen ve bu derece basit konularda arkadaşınızı doldurmayın. Önyargılarınızı kendi evliliğinize saklayın.

beni ilgilendirmediği gibi sizi de ilgilendirmez benim şahsım hakkında atıp tutmak.hoşuna gitmediyse konu yazma.Çok şükür kendi evliliğime yansıtacak bir önyargım yok.Kimseyi doldurduğum falan da yok.

vermiş bir kere isterse sorun olur ki hayır diyemeyen bi insan sonra o elbiseyi nasıl isteyecekse

beni ilgilendirmediği gibi sizi de ilgilendirmez benim şahsım hakkında atıp tutmak.hoşuna gitmediyse konu yazma.Çok şükür kendi evliliğime yansıtacak bir önyargım yok.Kimseyi doldurduğum falan da yok.
Yoo, konu çoook hoşuma gitti, sen eleştiriye gelemiyorsan konu açmasaydın esas. :))
Senin şahsının fikirleri arkadaşınınkinden daha belirginse, konu açıp da buraya soruyorsan, gayet de istediğim kadar beni ilgilendirir şahsın hakkında yorum yapmak.
Önyargı tavan sende, farkında olmasan da. Üzgünüm. umarım arkadaşının evliliğine mal olmaz senin huyun. O kız kendi buraya konu açsa, aynen "arkadaşının gazına gelme" diye yorum yapardım, bu arkadaş sen oluyorsun.

Yaz tatlım her düşünceye saygılıyız ama kırıcı olmayalım lütfen.Valla okadar diyorum sende üye ol derdini kendin yaz diye ama şimdilik gerek görmüyor.Ha bu arada arkadaşım yorumlarını çok beğenmiş Selam söylüyor sana

Israf olmasin diyenleri pek anlayamiyorum acikcasi. Ne israfi ya hu kizin nisanligini gorumcesi kinasinda giyecekmis. Oldukca sacma. Bastan hayir demesini bilmedikten sonra simdi yapacagi her hamle sorun olusturacaktir. Goze aliyorsa soylesin dusununce o gun giymenin yakismayacagini ama baska birinin davetinde giymesi icin verebilecegini soylesin. Ki bence o gunde giymemeli. Benim nisanimda kinamda dugunumde ozel olmayakcak da ne zaman olacak

is isten gecmis,
vermeliydi ,madem verdi kafaya takmamaya calissin artik

bende bu versın nolacak dıyıp konuya olumlu bakanları konuyu bır daha okumaya davet edıyorum...sankı görumce baskasının kınasına gıyecek gbı konuşmus arkadaslar...yahu aynı kızın kınasında gıymek ızın ıstemış....bu ne görgusuzluk, terbıyesızlık
asla vermesın vercem mı dedı arasın dogru olmadıgını soylesın

İstemesi çok saçma burası bir, ikincisi ise vermeyecekti madem öyle. Size söylemesi saçma.

Arayıp desin ki " ben o an düşünemedim elbiseyi verdim ama arkadaşlarım o elbiseyi senin sanarlar ben sanki nişanda senin elbiseni giymiş gibi olurum sana başka bir şey ayarlayalım lütfen" desin ya da bunu başkasına dedirtsin
Ayrıca olabilir giyebilir nolcak ki diyenlerin hiç biri kendilerine olsa kabul etmez bahse girerim yani :)

arkadaşa katılıyorum zaman geçmeden istesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…