Ahhh şu görümceler...

Ay giysin ne olacak sanki ya sizde varya hemen görümcelere laf etmeler falan hey Allahım kadın pislik yapmamış bişey yapmamış ver nolur sanki

Görümce rahatsiz olmuyorsa arkadaşınız hiç olmasın. Gorumcenizin gormemiş gibi bunu yapması asıl garip denecek olan çünkü.

ne ınsanlar var hayatta....görumce baska bır kına ıcın ıstese anlayacagımda kızın nışanında gıydıgı elbısyeı aynı kızın kınasında gıyecek...e yuhhhh
ben olsam hayır derdım

Vermek istemediği halde sesini çıkartmaması dışında olağanüstü bir olay yok.
Giymesinde de bir sakınca göremiyorum. Demek ki arkadaşını yakın gördü istedi.

Kız nişanlığını kendi kınada giyer bazen. Giymese bile kızın özel gününde giydiği kıyafeti yine özel günde giymek için alması tuhaf. Durumu kötü olsa da almamalı. Belki de elaleme nişanda benim elbisemi giydi diyecek. Fazla samimiyet olmamalı. Ayrıca düşüncesiz biri belli ki. Hayır diyemiyor, şimdi biz ne yapalım. Daha çok sorun yaşar o..

İçiniz fesat. Görümce ya illa bır art nıyetı olacak dıye dusunuyosunuz. İstemıs demekkı o kısıde o samımıyetı görmüş. Arkamdan dedıkodu yapmaz bısey demez demıs. Begenmese neden ıstesın ? Hem ne var.. Keske bırı de benım nısan kıyafetımı gelınlıgımı gıyse.. 1kere gıy koseye at.. Madem kıralık alsaymıs ARKADASIN :) ben gelınlıgımı kıralık olarak almadığıma cok pısman oldum.

Onu özel bir günümde giydim, sadece bana mahsus kusura bakma lütfen diye geçiştirirdim ben. Gelinin nişan elbisesi ödünç verilir mi?

konu ya ahh şu görümceler dememin sebebi şuydu.Şakadan ayy nede olsa abim aldı elbiseyi sonuçta bende kız kardeşiyim deyip kısmen emrivakiyle elbiseyi alması.Valla konu hakkında çoğunluk sorun yok demiş ama benim gibi uygun görmeyenlerede içiniz fesat demeyin lütfen kırıcı oluyor.Şahsen alıp başka bir kınada giyse sorun yok ama kızın kınasında giymesi görgüsüzlük burda kim aynı şeyi yapsa ayıp derim.

belki ben de bir anlık tamam diyerek kabul edebilirdim. ama içime dert olurdu.
verdiyse artık iş işten geçmiş maalesef

belki ben de bir anlık tamam diyerek kabul edebilirdim. ama içime dert olurdu.
verdiyse artık iş işten geçmiş maalesef
ya bide abiye hep alınmıyor arkadaşım erkek kardeşinin düğünü olursa giymek istiyordu yaza ama giyemez bu durumda dolapta hatıra olarak kalacak.işte tam bir istemede olmamış önce merak ettim deneyeyim demiş sonra abimde paraya kıydı ne olacak bende giyeyim nasıl olsa biz aldık demiş yani görümceliği burda yapmış aslında

ayıp etmiş.

arkadaşın akıllı biriyse idare eder.

ben olsam arkadaşının yerinde o elbiseyle boy boy fotoğraflarımı sosyal medyada paylaşırdım.

facebook, instagram, whatsapp..

bence pek bir yerde paylaşmamıştır. yoksa görümcesi göze alıp istemezdi. tabii sosyal medya kullanıyorsa.

ya da arkadaşınız ve görümcenize denk gelirseniz konu geçerse aynı kıyafet mi? tuhaf kalmaz mı falan diyin morali bozulsun :)

Direkt ikincisi geldi aklıma o abiye senden çok bana yakışır

tercih meselesi ama benim garipsediğim kadar da değilmiş konu.yani kendi nişan kıyafetinin yine kendi düğününde görümce tarafından giyilmesi.herkes normal demiş

Vallahi bayaa da garip bence
Ne münasebet baştan Hayır diyemedi ise bir şekilde arayacak dusundukce benim kınama giymeni etik bulmuyorum beni bayaa rahatsız edecek desin telefonda

Kısa ve net uzatmasin lafı hemen kestirip atsın kapasin

Benim nişan elbisem görümcemin boyunu bayağı aşıyor o yüzden uyuzluğuna da sorup isteyemedi.

Nasıl olsa biz aldık mı? ben daha abine neler neler aldırıcam onları da alıp giyecek misin derdim ben olsam (iç çamaşırı kasettim anlamıyosa saftiriktir yani) görgüsüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…