Ahhhh Bu Görümceler 😒

Amaaann bosverin bitmez bu konular. Bırakın görümceniz kendince düşüncelerini söylesin uymayın dinlemeyin. Para polemiğine de girmeyin hiç onlarla yoksa ayrı bi muhabbet türer.
Valla ben gorumceyi çoktan sildim. Hayat daha güzel
Ayrımcı tavırlarına sinir oluyorum sonuçta eşimde o evin evladı
.

Ayrımcı tavırlarına sinir oluyorum sonuçta eşimde o evin evladı
.
Tabi ki insanı deli eden şeyler oluyor çileden çıkıyorum ben mesela ama bosverdigimden beri daha iyiyim. Biz aynı sokakta oturuyoruz ama konuşmuyorum ve rahatım. Taksam oooo ne kavgalar ederiz.
Siz kendinizi sakın üzmeyin değmez. Başka şeylere verin kendinizi ve düşüncelerinizi

Tabi ki insanı deli eden şeyler oluyor çileden çıkıyorum ben mesela ama bosverdigimden beri daha iyiyim. Biz aynı sokakta oturuyoruz ama konuşmuyorum ve rahatım. Taksam oooo ne kavgalar ederiz.
Siz kendinizi sakın üzmeyin değmez. Başka şeylere verin kendinizi ve düşüncelerinizi
Sürekli bu konuları düşünmüyorum ama arada bir aklıma gelince heyheyleniyorum 😀

Boş vermeyi nasıl başardınız ben yapamıyorum gerçekten aynı evin içinde kalıyorum (9 aydır evliyim yanındaym 7 ay daha kalcm) esim görevde ama sanki yaptıkları konuştukları hareketleri batıyor bana anında moralim bozuluyor

Boş vermeyi nasıl başardınız ben yapamıyorum gerçekten aynı evin içinde kalıyorum (9 aydır evliyim yanındaym 7 ay daha kalcm) esim görevde ama sanki yaptıkları konuştukları hareketleri batıyor bana anında moralim bozuluyor
Ben evleneli bir yıl oldu ve evlendiğimin ilk haftası görümcem beni wp den engelleyip hakkımda kötü durumlar paylaşmış. Önce sakin karşıladım sonra tabi hemen engelledim hala engelli mecburen görüyorum konuşmuyorum da
kv de ondan beter ben gelinlikle evden çıkarken içeri bile girmedi arabanın yanında durup kimseyle konusmadi onu da sildim artık iki haftadır dedem vefat etti arayıp da basın sagolsun demedi hic kimse. Aahh ah daha neler varda.. İşte böyle. Bosverdim artık. Ama ilerde çocuk olsun görücem onları ben. Kinlendim valla.

Ben evleneli bir yıl oldu ve evlendiğimin ilk haftası görümcem beni wp den engelleyip hakkımda kötü durumlar paylaşmış. Önce sakin karşıladım sonra tabi hemen engelledim hala engelli mecburen görüyorum konuşmuyorum da
kv de ondan beter ben gelinlikle evden çıkarken içeri bile girmedi arabanın yanında durup kimseyle konusmadi onu da sildim artık iki haftadır dedem vefat etti arayıp da basın sagolsun demedi hic kimse. Aahh ah daha neler varda.. İşte böyle. Bosverdim artık. Ama ilerde çocuk olsun görücem onları ben. Kinlendim valla.
Benim durum daha beter birlikte yaşıyorum ve esimi paylaşamıyorlar benle. Esim kisa sure Turkiyeye gelmişti hemn beni götürdü yanina aradan 1 hafta geçti ailesi ( kiz ve erkek kardesi) cikti geldi yanimiza sok oldum 1 hafta diye geldiler. Esimin Türkiye'den gidinceye kadar kaldılar gitmediler. Ve suçlu ben oldum esimle yalnız kalmak istedim diye

Benim durum daha beter birlikte yaşıyorum ve esimi paylaşamıyorlar benle. Esim kisa sure Turkiyeye gelmişti hemn beni götürdü yanina aradan 1 hafta geçti ailesi ( kiz ve erkek kardesi) cikti geldi yanimiza sok oldum 1 hafta diye geldiler. Esimin Türkiye'den gidinceye kadar kaldılar gitmediler. Ve suçlu ben oldum esimle yalnız kalmak istedim diye
Düşüncesizlik etmişler haklısınız

Düşüncesizlik etmişler haklısınız
Suclu ben oldum memlekete geldik iste biz esimle evimize gittik doğal gazı acmamışlar geri geldik cok soğuktu eve bi girdim kardeşi sinir krizi geçiyor kocaman erkek yani kendini duvardan duvara vurdu ağlıyor eve gelmemizi beklemiş resmen 🤣🤣 neymiş ben onları uzaklaştıracakmisim surat asmışım onlar geldiğinde daha neler neler esim cikardi bekliyorum yok gelmedi bi ciktim baktim esimin göğsüne yatmış ağlıyor o derece oyunlu birisi bide var ya sok oldum ya yalan dolan hersey var onda

Suclu ben oldum memlekete geldik iste biz esimle evimize gittik doğal gazı acmamışlar geri geldik cok soğuktu eve bi girdim kardeşi sinir krizi geçiyor kocaman erkek yani kendini duvardan duvara vurdu ağlıyor eve gelmemizi beklemiş resmen 🤣🤣 neymiş ben onları uzaklaştıracakmisim surat asmışım onlar geldiğinde daha neler neler esim cikardi bekliyorum yok gelmedi bi ciktim baktim esimin göğsüne yatmış ağlıyor o derece oyunlu birisi bide var ya sok oldum ya yalan dolan hersey var onda
Uzak durun 😀

Ah keşke durabilsem ayni evdeyim onlarla siz düşünün Allah sabrımı versin de dayanayim
İşiniz zor hakkaten. Ayrılana kadar görmezden duymazdan gelin sonra kendi kendini yıpratıyor insan.

İşiniz zor hakkaten. Ayrılana kadar görmezden duymazdan gelin sonra kendi kendini yıpratıyor insan.
9 ayda yıprandım zaten neye evlendim ne buldum 🤣🤣 kader kısmet artk insallah sonunda mutlu oluruz sonu hayirlidir

Inanin bilmiyorum sanirim insanoğlunun yapısı. Eşit sevmek her ebeveynin elinde olarak yapabilecegi birsey olmayabilir ancak ebeveynler adil ve adaletli olmak durumundadir
Bende böyle düşünüyorum aynı derecede sevmeyebilirsin ama adil davranman gerekir. Birinin düğününü yapıp evini alıp içini döşüyorsan diğerine de yapmalısın...

Merhaba kızlar 😍
Benim anlam veremediğim bir durum var yani belki ben abartıyorumdur ama fikrinizi söylerseniz sevinirim.
Eşim 8 kardeş. Bir kaç konu oldu önce çok üstünde durmadım ama şimdi kafama takılıyor.. Bulunduğumuz yerde kaynım var oda evli çocukları var.
Eşimle kardeşi aynı işi yapıyorlar.. Büyük görümcem tanıdığı vasıtasıyla kaynıma yurtdışında iş ayarladı. Durumları normal kötü değil kendi evleri... 1 seneye yakın çalıştı işi bitince döndü.... ( Ev borcu olan ve tüp bebek için tedavi gören biziz )...... Eşim içinde çabalayabilirdi dedim İçimden oda kardeşi sonuçta..
Kayınvalidem de memlekette bişeyler yapıyor.. Yaptığı şeylerden 3 sene peş peşe kaynımlara gönderdi satın kendinize harçlık yaparsınız diye.. Öyle çok bir tutar değil yani 1.500- 2.000 TL anca tutar... Çocuğudur yapar ayrıca kendi emeği buna sözüm yok kesinlikle....

Bu senede ilk defa bize gönderdi satın doktora gidiyorsunuz ihtiyaçlarınıza kullanın bana göndermeyin dedi.. Aradan 10-15 gün geçti diğer görümcem küçük olan yani eşime telefonda soruyor annesinin parasını gönderip göndermediğimizi... Bende çalışıyorum ama Konut kredisi ödüyoruz tüp bebek için çok para ödedik bunları bildikleri halde... Kaynıma kaç kere gönderdi ama ona soran yok annemin parasını gönderdin mi diye..

Bunun gibi baya mevzular anlayacağınız... Bunlar bir kaçı.............................. Borçlardan dolayı eşimde 1 yıllığına yurtdışında çalışmak istiyor ... Kaynım 2. kez gidebilsin diye dua eden küçük görümcem eşime gelince burda çalışıyor işini bırakıp gitmesin bence diyor ( orda alacağı maaş burdaki maaşının 3 katı ).......... Bunlar birikti bende artık.. Eşimde kardeşlerinin hepsine düşkündür arar sorar muhakkak yardımcı olmaya çalışır... Küçük olan görümcem çocuklarının doğum günlerinde kaynımla eltimi çağırırmış hep bize hiç söylenmiyor bile bundan da yeni haberim oldu.. Sorsam benim eşim de dayı değil mi diye ?? benim kızlar kuzenlerini istediler o yüzden çağırdım der...

Şimdi söyleyin allah aşkına ben mi abartıyorum bu ayrım değilde nedir. ??
Bu tür ayrımları oldum olası sinir olmuştum dur benim eşimde pek sevilen bir evlat değil onlara çok düşkün olduğu halde bir çok şeyin dışında kalırız bizde ilk zamanlar sıkıntı çikarirdim neden böyle diye sonradan öyle kabul edip baya bı mesafe koydum desende değişen bir şeyin olabileceğini sanmıyorum

Bu tür ayrımları oldum olası sinir olmuştum dur benim eşimde pek sevilen bir evlat değil onlara çok düşkün olduğu halde bir çok şeyin dışında kalırız bizde ilk zamanlar sıkıntı çikarirdim neden böyle diye sonradan öyle kabul edip baya bı mesafe koydum desende değişen bir şeyin olabileceğini sanmıyorum
Çoğu insan aynı sıkıntıları yaşıyor belli ki.. Ama gerçekten aramayan sormayan ilgilenmeyenler daha kıymetli oluyor bu hayatta buna eminim artık..

Allah yardımcınız olsun. Çok zor bi durum.

Aileler de genel de hayır demeyi bilenler daha kıymetli olur. Eşiniz her işlerine canla başla koşturan, ama iş kendine geldiği zaman kendi başını kendi kaşıyanlardansa oluyor böyle şeyler.

Aileler de genel de hayır demeyi bilenler daha kıymetli olur. Eşiniz her işlerine canla başla koşturan, ama iş kendine geldiği zaman kendi başını kendi kaşıyanlardansa oluyor böyle şeyler.
Tam tarif ettiğiniz gibi 👌👌

Back
X