Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sana çok katılıyorum aynı durum bendede var benimki biraz farklı bizim yıllardır tüp bebek masraflarimiz var eşimin kardeşleri hep kendini dusunuyor aileden yana ..ailenin bir sıkıntısı olduğundada eşime söyleniyor o kendine dert ediyor.Ben diyorum kimsenin hakkı bana geçmesin.Benden geçen varsada Allah'a havale ettim .Maalesef baş edecek gücümde yok hepsiylede seviyeli görüşüyorumMerhaba kızlar
Benim anlam veremediğim bir durum var yani belki ben abartıyorumdur ama fikrinizi söylerseniz sevinirim.
Eşim 8 kardeş. Bir kaç konu oldu önce çok üstünde durmadım ama şimdi kafama takılıyor.. Bulunduğumuz yerde kaynım var oda evli çocukları var.
Eşimle kardeşi aynı işi yapıyorlar.. Büyük görümcem tanıdığı vasıtasıyla kaynıma yurtdışında iş ayarladı. Durumları normal kötü değil kendi evleri... 1 seneye yakın çalıştı işi bitince döndü.... ( Ev borcu olan ve tüp bebek için tedavi gören biziz )...... Eşim içinde çabalayabilirdi dedim İçimden oda kardeşi sonuçta..
Kayınvalidem de memlekette bişeyler yapıyor.. Yaptığı şeylerden 3 sene peş peşe kaynımlara gönderdi satın kendinize harçlık yaparsınız diye.. Öyle çok bir tutar değil yani 1.500- 2.000 TL anca tutar... Çocuğudur yapar ayrıca kendi emeği buna sözüm yok kesinlikle....
Bu senede ilk defa bize gönderdi satın doktora gidiyorsunuz ihtiyaçlarınıza kullanın bana göndermeyin dedi.. Aradan 10-15 gün geçti diğer görümcem küçük olan yani eşime telefonda soruyor annesinin parasını gönderip göndermediğimizi... Bende çalışıyorum ama Konut kredisi ödüyoruz tüp bebek için çok para ödedik bunları bildikleri halde... Kaynıma kaç kere gönderdi ama ona soran yok annemin parasını gönderdin mi diye..
Bunun gibi baya mevzular anlayacağınız... Bunlar bir kaçı.............................. Borçlardan dolayı eşimde 1 yıllığına yurtdışında çalışmak istiyor ... Kaynım 2. kez gidebilsin diye dua eden küçük görümcem eşime gelince burda çalışıyor işini bırakıp gitmesin bence diyor ( orda alacağı maaş burdaki maaşının 3 katı ).......... Bunlar birikti bende artık.. Eşimde kardeşlerinin hepsine düşkündür arar sorar muhakkak yardımcı olmaya çalışır... Küçük olan görümcem çocuklarının doğum günlerinde kaynımla eltimi çağırırmış hep bize hiç söylenmiyor bile bundan da yeni haberim oldu.. Sorsam benim eşim de dayı değil mi diye ?? benim kızlar kuzenlerini istediler o yüzden çağırdım der...
Şimdi söyleyin allah aşkına ben mi abartıyorum bu ayrım değilde nedir. ??
Ama gitmeyincede sorun oluyor işte eşim o an bişey demiyor sonrasında ufak bir tartışmada sende böyle yaptın oluyor.O kadar yoruldumkiKesinlikle hic uzulmeyin. Ayni durum bizde de var diyebilirim. Ailesinin her derdine kosan yardim eden esim ama hep son plana atilip sirasi gelmeyen yine esimkaynimin sevgilisi biricik gelin, ben dis kapinin mandali
gorumcemin psikolojisi bozuk o yuzden herkes ona susar. Ben de elimde cekirdek olup biteni izler uzak dururum, sizli bizli hitabi hic kaldirmam, bayram seyran disinda aramam, gidip gelmem. Insallah hep boyle samimi olurlar, en cok birbirlerini severler biz disarda kaliriz
![]()
Haklı olabilirsiniz ama hak arayacak olan siz değilsiniz,eşiniz.Merhaba kızlar
Benim anlam veremediğim bir durum var yani belki ben abartıyorumdur ama fikrinizi söylerseniz sevinirim.
Eşim 8 kardeş. Bir kaç konu oldu önce çok üstünde durmadım ama şimdi kafama takılıyor.. Bulunduğumuz yerde kaynım var oda evli çocukları var.
Eşimle kardeşi aynı işi yapıyorlar.. Büyük görümcem tanıdığı vasıtasıyla kaynıma yurtdışında iş ayarladı. Durumları normal kötü değil kendi evleri... 1 seneye yakın çalıştı işi bitince döndü.... ( Ev borcu olan ve tüp bebek için tedavi gören biziz )...... Eşim içinde çabalayabilirdi dedim İçimden oda kardeşi sonuçta..
Kayınvalidem de memlekette bişeyler yapıyor.. Yaptığı şeylerden 3 sene peş peşe kaynımlara gönderdi satın kendinize harçlık yaparsınız diye.. Öyle çok bir tutar değil yani 1.500- 2.000 TL anca tutar... Çocuğudur yapar ayrıca kendi emeği buna sözüm yok kesinlikle....
Bu senede ilk defa bize gönderdi satın doktora gidiyorsunuz ihtiyaçlarınıza kullanın bana göndermeyin dedi.. Aradan 10-15 gün geçti diğer görümcem küçük olan yani eşime telefonda soruyor annesinin parasını gönderip göndermediğimizi... Bende çalışıyorum ama Konut kredisi ödüyoruz tüp bebek için çok para ödedik bunları bildikleri halde... Kaynıma kaç kere gönderdi ama ona soran yok annemin parasını gönderdin mi diye..
Bunun gibi baya mevzular anlayacağınız... Bunlar bir kaçı.............................. Borçlardan dolayı eşimde 1 yıllığına yurtdışında çalışmak istiyor ... Kaynım 2. kez gidebilsin diye dua eden küçük görümcem eşime gelince burda çalışıyor işini bırakıp gitmesin bence diyor ( orda alacağı maaş burdaki maaşının 3 katı ).......... Bunlar birikti bende artık.. Eşimde kardeşlerinin hepsine düşkündür arar sorar muhakkak yardımcı olmaya çalışır... Küçük olan görümcem çocuklarının doğum günlerinde kaynımla eltimi çağırırmış hep bize hiç söylenmiyor bile bundan da yeni haberim oldu.. Sorsam benim eşim de dayı değil mi diye ?? benim kızlar kuzenlerini istediler o yüzden çağırdım der...
Şimdi söyleyin allah aşkına ben mi abartıyorum bu ayrım değilde nedir. ??
kesinlikle aynı fikirdeyim8 kardeş demişsiniz, insan hepsini eşit sevemez. Demek ki diğer erkek kardeşlerini daha çok seviyorlar.
Ayrıca insanlar size bunları yapmak zorunda değil. Yaparlarsa teşekkür edersiniz ama yapmadıklarında niye yapmadın demek saçma. Size dönüp bize güvenip mi evlendiniz diyebilirler.
Valla ayrım yapılıyor mu yapılıyor söylesen sen uyduruyorsun alınganlık yapıyorsun oluyor. Kimseyi umursamamak en iyisi.Kesinlikle eşit davranmiyorlar onlardan eksiğim var hatta bebeğim yok ancak anlam veremedigim birşey var .Görümcem eltimle iyi beni çekemez.Bende kendime çok vicdan yaptım gecelerce kendimi sorguladım.Ama yok iyi oldunmu kötü oluyorsun.Belli bir cizgin olacak kesinlikle....Kayınvalidem çok iyidir ama gorumcemin korkusundan sallanamaz.Kizlarinin laflariyla gezen annelere çok kızıyorum .İnsanın bir duruşu olmali
Eşim farkında tabiki ama bana bişey demiyor. Içine atıyor bence. Aylık gelirimiz kötü değil şükür.. tüp bebek tedavisinde harcadığımız tutarı bankaya yatırsaydık borcumuzun yarısı biterdi.Haklı olabilirsiniz ama hak arayacak olan siz değilsiniz,eşiniz.
Eşiniz bu haksızlığın farkında değilse fark etmesini sağlayın.
Eşiniz tepki göstersin. Siz ne deseniz ne yapsanız nafile.
Dİlerim bir an önce borçlarınızı öder, kimseye ihtiyaç duymazsınız.
En iyisini yapıyorsunuz bnce 2 haftadır annemdeym kapıdan girdim içeri kv uyuyormuş hele gorumce yüzüme baktı suratı düştü aynı odada kalıyoruz iste kulaklığı takıp yatti sanki düşman geldiKaç gündür düşünüyorum benim için vicdan, adalet çok önemli... Haksızlık mı ediyorum diye yok valla bana yapılıyor. Bundan sonra mesafeliyim artık....
Sende calis o zamanÇalışıyor evet
Dedim ya bizim ev borcumuz var ve tedavi masrafları çok belimizi büktü...
Ben bunu soyle yorumluyorum. Cocuklqr kucukken 5 parmagin 5 ide bir ama buyuyunce huyuna gore seversinKimse demesin beş parmagim var beşi de bir, hangisini kessen acımaz.. diye.
Kardeşiyle konuşabilir insan herşeyi.Görümceniz ailenin muhasebesini tutuyor belli ki? Annesi ile olan para meselesine bile karışıyor onu ilgilendirmediği halde.
Görümce orta yolu bulacağım diye ortalığı karıştırıyor. Hiç karışmaması lazım
Çalışıyorum zaten bi okusaydınız da öyle yazsaydınız.Sende calis o zaman
Eşimde rahatsız oluyor ama bişey demiyor. Ayrım yapılıyor olması canımı sıkıyor yoksa sabah akşam bu konuyu düşünmüyorum.Siz istediginiz kadar rahatsız olun, eşiniz olmadiktan sonra ancak içiniz içinizi yer !
Eşinizin ağzı var degil mi? İstese söyleyebilir her şeyi.
Neden siz onların aile meselesine bu kadar kafayı taktınız?
Sizde umursamayın...En iyisini yapıyorsunuz bnce 2 haftadır annemdeym kapıdan girdim içeri kv uyuyormuş hele gorumce yüzüme baktı suratı düştü aynı odada kalıyoruz iste kulaklığı takıp yatti sanki düşman geldi
Gormedim orayi eltin icin calisiyor yazdigini okudumÇalışıyorum zaten bi okusaydınız da öyle yazsaydınız.