bi tane daha anlatayım yine çoluk çocuk mevzuları
sevgili küçük görümcem

6 yıllık evliliğimiz boyunca dengesiz dengesiz konuştu
- sizin neden çocuğunuz olmuyomuş dr ne dedi (ben ne dr gittim ne niyetlendim nerden çıktı bu diye mallaştım tabii )

- bu evlendi bi erkek çocuğu oldu daha 10 günlük falan yemek yerken rahat yesinler diye aldım kucağıma bebek ağlamaya başladı '' naptın çimdirdinmi çocuğu niye ağlıyo '' dedi

neyseki bu defa abisi yanındaydı o müdahele etti (( bende salak gibi bebeğin hazırlıklarında perişan oldum yardım ettim gerçi eşim için bebek için yaptım ama kıymet bilinmeyincede dokunuyo insana aptal yerine koyulmak ))

- aradan zaman geçti bebeği severken ''sizde bi çocuk yapamadınız yapın bi bebek ama erkek olsun yoksa sizin yüzünüzden sülalemizin soyu tükencek'' dedi (( sırf tükensin diye çocuk doğurmayacam kız olsun erkek olmasın diyecem ama kızda halaya çekermiş ))
böyle böyle hatırlamadığım bir sürü zırvalık işte bende de hata var kimseye söylemedim bunları bi ayar versinler diye aman eşim üzülmesin kırılmasın ama 6 yıl sonunda taştım aileler işin içine girdi yanında tabii ekstra sorunlar var açtım ağzımı yumdum gözümü anlattım herşeyi yüzünü bile görmek istemiyorum dedim ...

kötü niyetle söylemedim hiç birini demiş soruyorum kötü niyetle söylemeyen insan özellikle kimsenin olmadığı zzamanları seçip yüzüme bakamadan arkası dönükmü konuşur bunları ((şeytan ayrıntıda gizlidir )) ...
sonuç olarak bunada ah ettim bir defa korksun dedim daha farklı şeylerde söyledim de onlar çok ağır oldu yaa

1 hafta sonra çocuk yürüteçten düştü ağzını mermere çarpıyo üstten çıkan 2 tane diş damakların içine giriyo yüz şişiyo duyunca ağla ağla içim çıktı

çocukta inadına gelip benimle iletişim kurmaya çalışıyo ilk başlarda çok istemiyodum ama şimdi çocuk geldikçe seviyorum içten içten ohhh sefam olsun

sinir oluyo çocuğa yüklicek halim yok ya anasının kabahatini
ama hala akıllanmadı ağzı durmuyo bende içimden hoş olmayan düşünceler geçirmeye devam ediyorum elimde değil soğumuyo içim bi türlü