ahım mı tuttu acaba

Lalekiran

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2017
3.445
2.911
133

amelie01ÜyeÜye
Kızlar ya bugün akşam eşimle telefonda konuşurken bi an bana yalan söylediğini hissettim, garip bi histi. Saat kaçta geleceksin dedim, 12 de dedi, hani 10 da gittin niye 12 de döneceksin, O da ben kendi isteğimle 10 da gittim dedi önce ama bama sabah işten 10 da çağırdılar demişti. Ben de sabah onlar çağırdı dedin şimdi kendi isteğim diyorsun dedim, işte bi an kötü his girdi içime.
Ben de ona bi an kötü bi şey olsa diye içimden geçirdim kızgınlıkla. Gece dönerken arabayla kaldırıma çıkmış yol yardımı falan bekliyor 1 saattir. Şimdi de acaba benim ahım mi tuttu yoksa onun sakarlığı mı bilemedim. Çünkü normalde de aşırı sakar ve dikkatsizdir.

Normalde de boyleyse bu kaza da sakatligindan kaynaklidi. Sonradan pisman olacaksaniz sinirlenip biri icin kotu birsey dilemeyin bakin sonra boyle oluyor

Normalde de boyleyse bu kaza da sakatligindan kaynaklidi. Sonradan pisman olacaksaniz sinirlenip biri icin kotu birsey dilemeyin bakin sonra boyle oluyor
Yani ilk kez böyle hissettim bi anda. Yani hep diyorum araba kullanırken telefona bakma diye. Bi an telefona bakayım derken oldu dedi. Tövbe de ettim vallahi öyle bi his geçirdim diye :(

Bi benimkiler tutmuyor nedense :işsiz:

Ama bana kazada yalanmış gibi geldi..

Maalesef doğru kızlar araba nin motoru kendini kilitlemiş hatta oraya çıktığı anda. çekme işlemi yapan adam sanayiye götürmüş ön lastiği de patlamış orda halletti. Arabanin fotoğraflarını gördüm. Gelince de anlattım bana yalan söylediğini düşündüm dedim, şakayla kızdı bana iş yeri grubundan gelen mesajı gösterdi hakkatten de 10 da çağırmışlar polis eşim. müdürleri hakkında da face sayfasinda mobbing yapıyor yazisi olmuş dün müdür de haberdar olmuş sanırım, bundan sonra 10 da gidip 12 de çıkacaksınız yazılmış.
Ben de kızdım kendi isteğimle gelmedim demek isterken ağzımdan öyle çıkmış o an dedi. Normalde de işe gitmeyi sevmez pek. iş dışında da hep evdedir.
Neyse olan oldu artık 450 ye yakın masraf var, bir de stepne takıldı onun yerine de yeni lastik almak zorundayız onunla 800 u bulacak.

Yani ilk kez böyle hissettim bi anda. Yani hep diyorum araba kullanırken telefona bakma diye. Bi an telefona bakayım derken oldu dedi. Tövbe de ettim vallahi öyle bi his geçirdim diye :KK43:
Kaldırıma çıktığından emin misiniz?O da şüpheli gibi..

yani yalan neee ? İşe çağırdılar demesi sonra da ben gittim demesi mi anlamadım
Aynen oydu, çünkü geceden 12 de gidecek diye biliyoruz sabah uyandım hazırlanıyordu 10 da çağırdılar dedi. Sonra akşam da 10 da gelecek diye beklerken 12 deyince 10 da gittin 10 da niye çıkmayacaksın dedim. O da işte o anda sabah kendi isteğimle gitmedim demek isterken gittim demiş olunca ben de bi ah çektimdi

kaldırım dediğimiz maalesef bu şekilde bi yer, kenar duvarı var sadece ama gece bir de yorgunlukla eklenince durum bu.

Eklentiler

• IMG-20180831-WA0000.webp
    IMG-20180831-WA0000.webp
    17 KB · Görüntüleme: 61
Back
X