Ahım tutar mı sizce? Neden böyle insanlar beni buluyor?

Nasıl yaa yüzyüze görüşme yok mu

Konu sahibi aana soruyorum yüzünü bile görmediğin bir adam seni bırakmasın diye defalarca ısrar edip sorun çözmeye çalışman konuşalım diye ısrar etmen normal mi?
Tanımadan demiş, yazıştik, konuştuk demiş. Büyük ihtimalle internet üzerinden tanışma. Ben öyle anladım. 🤷 Yanlışsa düzeltsin beni konu sahibi.

Hayatımın daha en başındayım ve 20 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı.Bu saatten sonra birine nasıl güvenicem hiç bilmiyorum. Sürekli bi şüphecilik olucak içimde eminim. Biriyle tanıştım, kendisi annesi ve babasıyla görüşmüyor. Bende babamla görüşmüyorum. Sonra işte bana "yaralarımız aynı" "artık baban benim, herşeyinim" bilmem ne. Sonra yazdık konuşuyorduk çocuk bir anda durduk yere gayet akışında giderken sohbeti kesti. Ben hani sordum görüşmek istemiyorum demen yeterli dedim. İşleri çok yoğunmuş bla bla. Ama hiç yazmıyor yani sıfır. Ben en son görüşmek istemiyorum diyip, sildim numarasını. En sonunda yazdım, sen dedim baba rolüne giriyorsun ama sohbeti kesiyorsun dedim. Bana verdiği cevap "tavırların tutumun sinirimi bozdu" diyip her yerden engelledi. Salağım. Ben gene bunun üzerine gittim ulaştım. Konuşmaya çalıştım, seni kıran beni kıran mesele neyse halledelim. Cevap yok. Hani bu şeref yoksunluğu değil mi? Tanımadan bu sözleri vermek ne? Ne bu gamsızlık? İyiki de çıktı hayatımdan, iyiki de dönmemiş. Ama gerçekten yıkıldım yani. Bir gün sıkılıcaksın o zaman niye böyle sözler veriyorsun demi? Bide mübarek gün yani asla hakkımı helal etmiyorum. Kalbim çok kötü kırıldı.
Hayatın başındasın madem erkeklere güvenmeyerek başla olaya.Öyle herkese hemen gönlünü kaptırma

Bundan sonra hayatınıza alacağınız insana ailevi sorunlarınızı anlatmayın, her verilen söze kanmayın, sizinle iletişimi kesiyorsa zorla ulaşmaya çalışmayın normal bir insan ortada bisey yokken iletişimi kesmez . Yolun başındasınız evet , her şeyin sonu gibi düşünmeniz saçma ilerde bugünlere güleceksiniz

Söylediklerinizde haklısınız, hepiniz yorumlarınız da tespitlerinizde doğru söylüyorsunuz. Ama kırıcı şekilde söylemezseniz sevinirim. Hata veya doğru yolu bulamamış normal bi şekilde ilerlememiş olabilir bu ilişki yada ben çok abarttım. Ama üslubunuza dikkat edin lütfen. Sadece biraz teselli rica ettim hepinizden. Kimseden toz pembe yorumlarda beklemiyorum yanlış anlaşılmasın. Gerçekleri kabul etmek şart. Şeref yoksunu dediğim kısım konuşmak istememesi değil, baba rolüne bürünüp, bende beklenti yaratması desem daha doğru. Gidene kal demek en büyük aptallık galiba. Daha 20 yaşındayım, küçüğüm, buda bi tecrübe oldu işte. Hata yapmaktan genede korkmuyorum. Hata yapa yapa öğrenicem hayatı. Acısını yaşayıp geçerim.

20 yasindasin! Erkek arkadaş edin, birileriyle çık görüş. Sevgililik tecruben olsun. Hayatından giden insana bağlanıp kalma.

Tanımadan siz bütün hayatınızı anlatmışsınız adama o da sozler vermiş sonra yapamayacağını anlamış bitirmiş . Tavsiyem bu kadar özelinizi anlatmayın öyle 3 5 günlük adama . Sonra basınıza kakar . Geçmiş olsun yaşınız küçük daha. Güvenirsiniz de seversiniz de

Hayatımın daha en başındayım ve 20 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı.Bu saatten sonra birine nasıl güvenicem hiç bilmiyorum. Sürekli bi şüphecilik olucak içimde eminim. Biriyle tanıştım, kendisi annesi ve babasıyla görüşmüyor. Bende babamla görüşmüyorum. Sonra işte bana "yaralarımız aynı" "artık baban benim, herşeyinim" bilmem ne. Sonra yazdık konuşuyorduk çocuk bir anda durduk yere gayet akışında giderken sohbeti kesti. Ben hani sordum görüşmek istemiyorum demen yeterli dedim. İşleri çok yoğunmuş bla bla. Ama hiç yazmıyor yani sıfır. Ben en son görüşmek istemiyorum diyip, sildim numarasını. En sonunda yazdım, sen dedim baba rolüne giriyorsun ama sohbeti kesiyorsun dedim. Bana verdiği cevap "tavırların tutumun sinirimi bozdu" diyip her yerden engelledi. Salağım. Ben gene bunun üzerine gittim ulaştım. Konuşmaya çalıştım, seni kıran beni kıran mesele neyse halledelim. Cevap yok. Hani bu şeref yoksunluğu değil mi? Tanımadan bu sözleri vermek ne? Ne bu gamsızlık? İyiki de çıktı hayatımdan, iyiki de dönmemiş. Ama gerçekten yıkıldım yani. Bir gün sıkılıcaksın o zaman niye böyle sözler veriyorsun demi? Bide mübarek gün yani asla hakkımı helal etmiyorum. Kalbim çok kötü kırıldı.
Sanal yolla Mı tanıştınız?

Yaşın çok genç istiyorsun ki o bir gün üzülsün ve benim ahımı aldığını hatırlasın.

Yaşın ve tecrüben ilerleyince bunları önemsememeye başladığında olgunlaşıyorsun.

Biz de verilmeyen sözler gördük, biz de ahımızı alanların mutlu olduğunu gördük. İnan önemi yok bunların.

Ablan olarak tek tavsiyem; birey olarak ayakların üzerinde dur. Kimseye maddi olarak muhtaç başlama yola. Baba boşluğunu doldurmaya çalışma erkeklerle. Karşına yine sorunlu ailesi olan biri gelirse yaralarımız ortak hikayesini yutma. Düzgün bir ailesi olan insanla yola çık. O düzgün ailenin bir parçası ol.

Son düzenleme:
Muhtemelen sizinle cinsel bir birliktelik yaşamak için güven vermeye çalıştı. Dady issues diye bir kavram var bunu kullanmak istedi ve istediği olmayınca rol yapmayı bıraktı.

Şöyle güzelim yaşlarım böyle boş insanlarla geçmesin istiyorum ama karşıma çıkanlar çok boş beleş insanlar. Keşke tanımasaydım diyorum ama hani yinede tecrübe oldu tabi.

Baba figürü eksik olduğu için erkeklere fazla güvenip hep hayal kırıklığı yaşayacaksın...Koruyup kollamalarını isteyeceksin ama malesef olmıcak baba gibi...O yüzden önce terapi almalısın bu konularda yoksa erkekler hep senin bu zayıf tarafını kullanır

Baban benim ne demek yaa :kusmuk:
Aile sorunlarınızı kolay kolay anlatmayın. Size yazmayan cevap vermeyen birini de bu kadar darlamayın. Erkekler yapınca biz nasıl rahatsız oluyorsak onlar da oluyor. Babalığa hazır değilmiş demek ki boşverin 😅

Yo seref yoksunluğu degıl. Kafasına uymamıssın duygularını somurmek yerine insan gibi bıtırmıs.
Bır insan seni heryerden engellemısse ustune gıdıp konusmaya calısma bundan sonra, cok itici oluyor oyle seyler
Ama insan doğru düzgün bir açıklama bekliyor, bu kadarı hakkı.

Back
X