Ahım tutar mı sizce? Neden böyle insanlar beni buluyor?

Hayatımın daha en başındayım ve 20 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı.Bu saatten sonra birine nasıl güvenicem hiç bilmiyorum. Sürekli bi şüphecilik olucak içimde eminim. Biriyle tanıştım, kendisi annesi ve babasıyla görüşmüyor. Bende babamla görüşmüyorum. Sonra işte bana "yaralarımız aynı" "artık baban benim, herşeyinim" bilmem ne. Sonra yazdık konuşuyorduk çocuk bir anda durduk yere gayet akışında giderken sohbeti kesti. Ben hani sordum görüşmek istemiyorum demen yeterli dedim. İşleri çok yoğunmuş bla bla. Ama hiç yazmıyor yani sıfır. Ben en son görüşmek istemiyorum diyip, sildim numarasını. En sonunda yazdım, sen dedim baba rolüne giriyorsun ama sohbeti kesiyorsun dedim. Bana verdiği cevap "tavırların tutumun sinirimi bozdu" diyip her yerden engelledi. Salağım. Ben gene bunun üzerine gittim ulaştım. Konuşmaya çalıştım, seni kıran beni kıran mesele neyse halledelim. Cevap yok. Hani bu şeref yoksunluğu değil mi? Tanımadan bu sözleri vermek ne? Ne bu gamsızlık? İyiki de çıktı hayatımdan, iyiki de dönmemiş. Ama gerçekten yıkıldım yani. Bir gün sıkılıcaksın o zaman niye böyle sözler veriyorsun demi? Bide mübarek gün yani asla hakkımı helal etmiyorum. Kalbim çok kötü kırıldı.
Hayatına sevgili vasfıyla giren birinin babalığa soyunması. Ondan babalık beklemen.. Sağlıklı bir ilişki çıkmazmış zaten. Ona teşekkür etmelisin fazla rahatsızlık vermeden çekip gittiği için.

Ah etmeniz için bir sebep göremedim ben.
Yani flörtün sevgililiğin anlamı bu. Kafana yatmıyorsa, etkilenme bittiyse yada ten uyumu yoksa iş büyümeden ayrılmak. Adam olabilir sandı ama ilişkide demek ki beklentileriniz uymadı, uyum olmadı bitirdi.
Böyle her sevgilimiz bize ah etseydi ohooo.
Benim eşimde benden önce bir kızla bir haftalık sevgiliyken kız katakulliye getirip ailesiyle tanıştırmış tesadüf ayağına. Eşim ayrılınca da ah etmiş. Baya bir beddualar etmiş.
Şimdi şakalaşırız ben kızdırmak istediğinde x in bedduası tuttu huysuz kadına çattım der😁😁
Böyle şeyleri çok abartıp kendinize yük yapmayın. Genceciksiniz, yeni aşk çıkar daha çok seversiniz hatta.
Bir tek kimseyi başka bir role yerleştirmeyin. Sevgili sevgilidir, anne yada baba rolüne oturtmak romantik değil sağlıksız bir durum.
Her biten ilişkide derslerinizi alın, önünüze bakın.

Oğlan bana hiçbir şekilde açıklama yapmadan gitti. Cevap vermemezlik yapıyordu. Yani olmuyor falan demek yerine insanı bi boşluğa itiyor. Umarım anlaşılıyorumdur. Ben direttim söyledi.

Hayatımın daha en başındayım ve 20 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı.Bu saatten sonra birine nasıl güvenicem hiç bilmiyorum. Sürekli bi şüphecilik olucak içimde eminim. Biriyle tanıştım, kendisi annesi ve babasıyla görüşmüyor. Bende babamla görüşmüyorum. Sonra işte bana "yaralarımız aynı" "artık baban benim, herşeyinim" bilmem ne. Sonra yazdık konuşuyorduk çocuk bir anda durduk yere gayet akışında giderken sohbeti kesti. Ben hani sordum görüşmek istemiyorum demen yeterli dedim. İşleri çok yoğunmuş bla bla. Ama hiç yazmıyor yani sıfır. Ben en son görüşmek istemiyorum diyip, sildim numarasını. En sonunda yazdım, sen dedim baba rolüne giriyorsun ama sohbeti kesiyorsun dedim. Bana verdiği cevap "tavırların tutumun sinirimi bozdu" diyip her yerden engelledi. Salağım. Ben gene bunun üzerine gittim ulaştım. Konuşmaya çalıştım, seni kıran beni kıran mesele neyse halledelim. Cevap yok. Hani bu şeref yoksunluğu değil mi? Tanımadan bu sözleri vermek ne? Ne bu gamsızlık? İyiki de çıktı hayatımdan, iyiki de dönmemiş. Ama gerçekten yıkıldım yani. Bir gün sıkılıcaksın o zaman niye böyle sözler veriyorsun demi? Bide mübarek gün yani asla hakkımı helal etmiyorum. Kalbim çok kötü kırıldı.
Çok rahatsız edici davranmışsınız. Konuşmak istemeyebilir gayet doğal. Neden üzerine üzerine gidiyorsunuz? Bir de üzerine dramatize edip yok ah ettim bilmemne. Ayrıca ah ettiğin zaman karşındakine birşey olmuyor. Gayet de mutlu yaşıyorlar.

Baban benim gibi iğrenç bir cümle kurması... Sizin de bunu normal kabul etmeniz...

Benden size tavsiye, kendinize yeni bir baba aramayın. İleride olursa sevgilinizi, eşinizi baba yerine koymayın. Sağlıksız bir ilişki olur.

İlişkiler de bitebilir. Bu bir ihanet değildir. Bir dahaki sefere seni asla bırakmam diyen insana inanmayın. Bunlar romantizm olsun diye kurulan cümlelerdir. Yoksa insan 40 yıllık eşini de bırakabilir. Kafalar uyuşmazsa her birliktelik sona erebilir.

Ben artık senin babanım dediğinde orada bir dur demeniz gerekirdi onu babanız gibi görmeniz değil 1. yanlışınız
Hiçbir açıklama yapmadan sizi engellediğinde sessizce beklemeniz gerekirdi daha çok üzerine gidip bir taraflarını kaldırmanız değil 2. yanlışınız
Arkasından halâ burada konu açacak kadar aklınızı onunla meşgul ediyor olmanız da 3. yanlışınız.

İyi ki gitmiş dediğiniz birinin arkasından kalp kırıklıklarınızı aklınıza getirip kendinizi üzmeyin. Boş verin herkes yaşattığını yaşar, ve unutmayın kimse sizin anne-babanız, kardeşiniz olamaz. Hayatınıza sevgili-eş sıfatıyla aldığınız insanlara bu rolü üstlenmeleri için izin vermeyin ve herkese zayıf noktanızı anlatmayın. Daha genceciksiniz mutlaka karşınıza mutlu olacağınız birileri çıkacaktır ama sizi her üzenin arkasından da lütfen böyle dağılmayın, güçlü olun :KK200: Çünkü maalesef kötü insanlar her yerde var baş edebilmeyi ve yaşadıklarınızdan tecrübe çıkartabilmeyi öğrenin :KK5:

Çocuktan babam olmasını falan beklemedim. O kendi öyle söylemişti. Hani sanırım artık ben varım gibisinden ima etti. Ben fazla anlam yükledim galiba. Tecrübesiz olduğum için biraz manevi olarak eksik büyüdüğüm için aldandım. Annem hala evliliğinin yaşattığı travmaları kafasından atabilmiş değil. Ben annemin o evliliğinin verdiği acıyla boğuşurken ki bu davranış ve bana kızdığında babamla itham edişi onu bana benzetişi tarzında söylemleri olurdu. O aralıkta büyüdüğüm için sanırım babamdan göremediğim o açlığı başkasında arıyorum. Gitmesin kalsın diye ısrar ediyorum. Tabi herkes benim baktığım pencereden bakmıyor.

Kusura bakma ama bence hata sende .bunu da dert diye edinip buraya yazmışsın ustelik

Ah filan etmekte hakkınız değil şuan .flört edersin olmaz gider yada gidersin ne var yani

Öyle bi yazmışsın ki sanki suç işlemişim gibi bi haliniz var. Durumun içindeki detayları bilmeden ahlak dersi verme.
Algılama problemin olduğu en baştan belliydi beni de algilayamamissin mevcut durumu anlayamadigin gibi.
Burda ahlak dersi değil verdiğim çünkü neyse cahilliğine veriyorum böyle boyle ogreneceksin

Bir İlişkide baban benim gibi sözler veriliyorsa, bitmelidir zaten o ilişki. Sizin açınızdan da, onun açısından da yanlış. Yanlış bir yerden başlamış zaten, temeller sıkıntılı. Henüz çok gençsiniz. Olgunlaştıkça kriterleriniz daha da oturacaktır.

Bir İlişkide baban benim gibi sözler veriliyorsa, bitmelidir zaten o ilişki. Sizin açınızdan da, onun açısından da yanlış. Yanlış bir yerden başlamış zaten, temeller sıkıntılı. Henüz çok gençsiniz. Olgunlaştıkça kriterleriniz daha da oturacaktır.
Aslında daha aceleye gerek yok doğru. Daha kendi kişiliğim bile yeni yeni oturuyor kaldı ki karşıdaki insanda ne arıcağımı ne biliyim.

Algılama problemin olduğu en baştan belliydi beni de algilayamamissin mevcut durumu anlayamadigin gibi.
Burda ahlak dersi değil verdiğim çünkü neyse cahilliğine veriyorum böyle boyle ogreneceksin
Sağolun, tavsiyeleriniz sizin olsun. Ben gerekli uyarıları diğer ablalardan aldım. İyi geceler size.

Aslında daha aceleye gerek yok doğru. Daha kendi kişiliğim bile yeni yeni oturuyor kaldı ki karşıdaki insanda ne arıcağımı ne biliyim.
Tavsiyem bu yaşlarda çok aramayın bir ilişki. Okul ya da işe odaklanın. Bitirmek için değil, başlamak için bile çok erken.

erken ilişkiler en güzel zamanlarda yalnızca kafa karıştırır ve insanı engeller. Önce kariyere odaklanın, sonra zaten mantıklı görmeye başlarsınız.

Back
X