Ahlaksız anne

Anladım orta yaş. Yani dedim çok genç ise meyletmiştr ama tabiki çok yanlış yaşının önemi yok. Dinimizce de büyük haram işliyor annen eğer şüphelerin doğruysa. Annenle konuşmamakta haklısın uzak dur ama olur ya bi gün hasta olur bakacak insanı olmaz o zaman yalnız bırakma.

bunları hep benim evimde evime gelir giderken yaptı bir daha evime alamam

Ben şok Annen üvey mi ?

Zaten evine alma sende gitme. Dedim ya ele eteğe düşer o zaman git sütünün hakkı vardır napıcaksın insan annesini seçemiyor. Tavsiyem bol bol dua et. Gerçekten uzak dur annenden en azndan bi süre. Düzelmesi için dua etmekten başka yolu yok bu işin.

hayır öz ama cocukluğumdan beri seni çöpten aldık biz diyor

Kızını kıskanan anne sendromu şok oldum . Allah sabır versin çok zor bir durum . İlk defa böyle bir şeyi duyuyorum. Bazı anneler vardır mesela kızları acı çeker kötü evlilikleri olur aynen dedikleri laf şu : Benden üstün mü bende acı çektim kızımda çeksin ama burada ki anne modeli çok ilginç geldi. Ahlaksızlık evlerimize kadar girmiş.

eşimde annen ne yapıyorsa seni kıskandığından yapıyor diyor seni kendine rakip olarak görüyor diyor

acaba intikam mı alıyor benden annem ben ufakken yabancı bir erkekle görüşüyordu kuytu köşelerde bende bunu babama anlatmıştım
Bu söylediklerinizin ardından şunu gördüm ki kusura bakmayın ama annenizde ahlak yok böyle anne mi olur ya bu nasıl iş

Pek gözünle bir şey gördün mü ? Şok oldum hala üstümden atamıyorum
eşim bunları dediğinde anneme sordum oda kabul etti bu yaptıklarını zaten eşimle yalnızken yapmış eşim onu otagardan ya da havaalanından alıp ya da götürürken arabayı kenara çek arkaya gel dediğinde mesela doğum yapalı 7 gün olmuştu eşim onu otagardan alıp eve getiriyordu.hamileykende bize geldiğinde ben mutfakta bişeylerle uğraşırken annem oturma odasında otururken bi bakıyorum balkona eşimin yanına gitmiş evde kovalamaca oynuyorduk zaten bu anlattıklarımı benim yanımda niye yapmıyor asıl mesele bu

Bu anlatıklarınız ardından bence kesin olarak anneniz eşinizden hoşlanmış

Seni kızı olarak diilde , rakip olarak görüyor sebep bu annenin ciddi psikolojik sorunları var. Tedavi edilmesi şart. Babanla olan evliliği nasıl bilmiyorum ama babanı aldatması onu sevmediği apaçık ortada. Eşini elinden almaya çalışıyor gibi çünkü içsel olarak sana kızgın böyle yaparak egosunu besliyor ve hıncını alıyor . Ortada Ruh sağlığı yerinde bir insan göremiyorum. Bu tarz olaylar şizofrenliğin başlangıcıdır. Psikiyatriye götürün bence, annenize sırt çevirme.

ilaç kullanıyor eşimin yanında bende mi çıksam evlilik programına diyor yaptıklarını bilinçli olarak yapıyor öyle olmasa bana söylememesini söylemezdi eşime yaptığının yanlış anlaşılcağını bilerek yapıyor yani ya da benim yanımda yapardı bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…