Ahlaksız anne

kucağıma gel başını okşayayım mı demiş

eşimde annen ne yapıyorsa seni kıskandığından yapıyor diyor seni kendine rakip olarak görüyor diyor
Su an şok içindeyim gerçekten ! Geline sarkan kp gordum de böylesini gormedm:/ ya cidden annenin kötü niyetli olduğunu dusunuyor musun ? Hani ben konduramadm bi annenin evladının eşine bu tavırda yaklaşmasını :/ annenin ruhsal bir problemi falan var mı ne bileyim hayatında bir yerde bir eksiklik mi var evlat sevgisi ile alakalı ? Ayrıca kendine rakip gören kişi kendi kocası ile güzel geçinir senin kocan ile değil! Bu işte sanki başka şeyler var gibi Allah muhafaza kötü dusunmek istemiyorum. Senin için senj çöpte bulduk vs demesi çok garip değil evin en küçük çocuğuna genelde bu söylenir ama ciddi bir şekilde söylüyor ise orasi başka ... Ne bileyim garip geldi,evlerden ırak !

Sence yaptıkları normal mi ? Aklı başında hiç bir insan bırak anneni , kimse bu tarz davranışlarda bulunmaz. Bence ciddi problemleri var kendisi bile işin içinden çıkamıyor. 2 yıl sağlık kurulunda çalıştım şizofren başlangıcı gibi duruyor. Belki o an seni kızı olarak bile görmüyordur. Benim naçizane tavsiyem anneni al psikiyatriye götür. Sen elinden geleni yap en azından ilerde pişman olmazsın vicdanen rahat olursun. Hatta hasta çıkarsa sende rahatlamış olursun psikolojik açıdan. Bipolar bozukluğu olan bir oyuncu vardı. Ortadan kaybolmuştu babası , annesi onu arıyordu neyse en son babası, oğlunu buldu . O aralar ilaç almayı kesmiş hasta , babasını düşmanı olarak görmüş ve öldürmüştü. Sonradan tedaviye devam edince babasını öldürdüğünü anlamıştı.

sen cıddı mısın bu konunun gerceklık payı ne kadar ? şoklardayım şu an... öz annen mi ? annen kendi damadına mı sarkıyor yanı bır nevi evladına... kımsenın gunahını almak ıstemem... rabbim ne günlere kaldık

ben hatırladım konunuzu ..
Siz haklısınız görüşmemekle ..
hak falanda olmaz bence

kucağıma gel başını okşayayım mı demiş
evet eşim onu otagardan alıp eve getirirken arabayı kenara çek arkaya gel kuçağımda seni seveyim demiş ben daha doğum yapalı 7 gün olmuştu acılardan kıvranıyordum bebeğime bile bakamıyordum

Ay çok kötü oldum umarım gerçek değildir yani bi kuruntudan ibarettir. Böyle annemi olur ya

evet eşim onu otagardan alıp eve getirirken arabayı kenara çek arkaya gel kuçağımda seni seveyim demiş ben daha doğum yapalı 7 gün olmuştu acılardan kıvranıyordum bebeğime bile bakamıyordum
Hic kimse heralde o an esinin yerinde olmak istemez.adam ne diyecegini napcani sasirmistir.
Orda bi tepki vermemismi eşin.

Siz eşi ve annesi mesajlaşan, aşırı samimiyetlerinden rahatsız olan üye misiniz ? Öyle bir üye de vardı.

doktora gidiyor ilaç kullanıyor ama annem bana küçüklüğümden beri beni kendine düşman gibi görüyor diğer kardeşlerime gayet normal davranıyor

Rabbim yardimcin olsun canim konumu hatırladım annenle hiç görusmuyorsun dimi ?görüşmede zaten
Esine hala mesaj filan atıyor mu acaba eşin hiç bahsediyor mu?

Hic kimse heralde o an esinin yerinde olmak istemez.adam ne diyecegini napcani sasirmistir.
Orda bi tepki vermemismi eşin.
tabiki vermiş anne bu istediğin çok yanlış ben senin damadınım evlatlarına yapabilirsin ama bana yapamazsın demiş kim görürse görsün yanlış anlar demiş

ortancayım diğer evlatlarını isteyerek doğurmuş beni istemeyerek doğurmuş aldırmak istemiş ama paraları denkleşmemiş hep bunu anlatırdı bana

Anladım şimdi aklınca şöyle düşünüyor , annen hayatını yaşamak istemiş ama sanki sen engel olmuşsun gibi düşünüyor . Kızgınlık , intikam vs.vs. bu yola intikam alıyor senden. Açık ve net seni kızı gibi görmüyor lakin diğer konularına baktım boşanırsan sana destek çıkıyor bu da ayrı bir tartışma konusu ama yinede annen sağlıklı diil. Annenin evliliği çok sıkıntılı geçmiş gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…