abimi bana küfrettirdikten sonra benide eşimide aramadı sanırım içi rahatladıRabbim yardimcin olsun canim konumu hatırladım annenle hiç görusmuyorsun dimi ?görüşmede zaten
Esine hala mesaj filan atıyor mu acaba eşin hiç bahsediyor mu?
46 canım
hayır öz ama cocukluğumdan beri seni çöpten aldık biz diyor
Allaah'ıım başımıza taş yağmasa bari ben şoklardayım Allah'ım böyle annelerde mi vaarmıış aman yarabbi sen koru böylelerindenacaba intikam mı alıyor benden annem ben ufakken yabancı bir erkekle görüşüyordu kuytu köşelerde bende bunu babama anlatmıştım
Anladım şimdi aklınca şöyle düşünüyor , annen hayatını yaşamak istemiş ama sanki sen engel olmuşsun gibi düşünüyor . Kızgınlık , intikam vs.vs. bu yola intikam alıyor senden. Açık ve net seni kızı gibi görmüyor lakin diğer konularına baktım boşanırsan sana destek çıkıyor bu da ayrı bir tartışma konusu ama yinede annen sağlıklı diil. Annenin evliliği çok sıkıntılı geçmiş gibi görünüyor.[/QUOTE
evet hiç mutlu olmadı.ben öğrenciyken tatilde eve geldiğimde baban siz gelince huzursuz oluyor derdi demekki evde istemiyor beni çünkü babam beni çok sever biliyorum hatta babamın beni sevmesini bile kıskanır
kardeşlerime bana karşı çoktan doldurdu beni sevmiyorlar konuşmuyorlar kardeşlerimi beni arattırıp bi ton laf söylettirdiBence siz muhattap olmayın daha fazla ama olayı kardeşleriniz bilsin. Yoksa kafasında türlü hikayeler kurup onlar da kandırır yapayalnız kalırsınız... Babanız da o olaydan sonra annenizi boşamadığına göre bu olayı duysa da boşamaz herhalde. Siz olayı sadece ailenize anlatın ki onlar da tetikte olsunlar. Bu kadın araya araya belasını bulacak Allah korusun
Allahım hala inanasım gelmiyo biri bana bu bir şaka desin bori çimdik atsinuyansırsin bu kabuştan bu nasil bi iştir bu nasıl bi derttir çeksen çekilmaz çaresiz bidert ana atsa atılmaz satsan satilmaz nasil olurda senin annen hemse öz annen senin eşinden hoşlanir nasil yan göxle bakarBu anlatıklarınız ardından bence kesin olarak anneniz eşinizden hoşlanmış
yanımda yapmıyor sıkıntı orda yanımda yapsa neden kuruntu yapayım birde söyleme diyor eşimeTamamda gerçekten kuruntu yada paranoyak davranmadığınıza emin misiniz?yani benim aklım almıyor hiç.bazen bazı kadınlar eşlerine hastalık derecesinde bağlı ve kıskanc oluyorlar.kardeşimde beni eşinden kıskanmıştı çok şükür doktora gitti düzeldi.ayrıca benim annemde eşime sürekli sarılır oğlum der öper.ben hiç bu düşüncelere kapılmadım kapılmamda asla.yani bilemedim....
ne diyeceğimi bilemedim..Allah yardımcınız olsunevet eşim onu otagardan alıp eve getirirken arabayı kenara çek arkaya gel kuçağımda seni seveyim demiş ben daha doğum yapalı 7 gün olmuştu acılardan kıvranıyordum bebeğime bile bakamıyordum
Ay valla eminseniz bence anneniz tedavi falan olmalı.ben yinede isteyerek olduğunu düşünemiyorum ya da düşünmek istemiyorum.yanımda yapmıyor sıkıntı orda yanımda yapsa neden kuruntu yapayım birde söyleme diyor eşime
keşke öyle olabilse ama annem rahat durmaz beni niye aramıyorsunuz falan der eşim aramadığında bize trip atardı canımızı sıkardı sürekli şimdi elhamdülillah bir sıkıntımız yokcanım annen bildiğin seni rakip olarak görüyor. Allah akıl fikir versin. Ayrıca evliliğinede zarar vermiş gibi duruyor. Şimdi dicem anneden uzak dur ama atsan atılmaz satsan satılmaz. Direkt bağlantını kesme gerekli zamanlarda konuş gerek olmadıkça konuşma en sağlıklısı böyle duruyor.
Acaba çöpte buldul demesi gerçekmiSu an şok içindeyim gerçekten ! Geline sarkan kp gordum de böylesini gormedm:/ ya cidden annenin kötü niyetli olduğunu dusunuyor musun ? Hani ben konduramadm bi annenin evladının eşine bu tavırda yaklaşmasını :/ annenin ruhsal bir problemi falan var mı ne bileyim hayatında bir yerde bir eksiklik mi var evlat sevgisi ile alakalı ? Ayrıca kendine rakip gören kişi kendi kocası ile güzel geçinir senin kocan ile değil! Bu işte sanki başka şeyler var gibi Allah muhafaza kötü dusunmek istemiyorum. Senin için senj çöpte bulduk vs demesi çok garip değil evin en küçük çocuğuna genelde bu söylenir ama ciddi bir şekilde söylüyor ise orasi başka ... Ne bileyim garip geldi,evlerden ırak !
keşke öyle olabilse ama annem rahat durmaz beni niye aramıyorsunuz falan der eşim aramadığında bize trip atardı canımızı sıkardı sürekli şimdi elhamdülillah bir sıkıntımız yok
arayıp sormak olarak hal hatır sormak falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?