Ahlaksız anne

Rabbim yardimcin olsun canim konumu hatırladım annenle hiç görusmuyorsun dimi ?görüşmede zaten
Esine hala mesaj filan atıyor mu acaba eşin hiç bahsediyor mu?
abimi bana küfrettirdikten sonra benide eşimide aramadı sanırım içi rahatladı

Tamamda gerçekten kuruntu yada paranoyak davranmadığınıza emin misiniz?yani benim aklım almıyor hiç.bazen bazı kadınlar eşlerine hastalık derecesinde bağlı ve kıskanc oluyorlar.kardeşimde beni eşinden kıskanmıştı çok şükür doktora gitti düzeldi.ayrıca benim annemde eşime sürekli sarılır oğlum der öper.ben hiç bu düşüncelere kapılmadım kapılmamda asla.yani bilemedim....

Bence siz muhattap olmayın daha fazla ama olayı kardeşleriniz bilsin. Yoksa kafasında türlü hikayeler kurup onlar da kandırır yapayalnız kalırsınız... Babanız da o olaydan sonra annenizi boşamadığına göre bu olayı duysa da boşamaz herhalde. Siz olayı sadece ailenize anlatın ki onlar da tetikte olsunlar. Bu kadın araya araya belasını bulacak Allah korusun

Annen sen çocukken başkası ile nasıl kutuda görüşüyor kusura bakma intikam değil bu annen Rahatsız Erkeksiz duramıyor. Anne var Anne var işte

kardeşlerime bana karşı çoktan doldurdu beni sevmiyorlar konuşmuyorlar kardeşlerimi beni arattırıp bi ton laf söylettirdi

Bu anlatıklarınız ardından bence kesin olarak anneniz eşinizden hoşlanmış
Allahım hala inanasım gelmiyo biri bana bu bir şaka desin bori çimdik atsinuyansırsin bu kabuştan bu nasil bi iştir bu nasıl bi derttir çeksen çekilmaz çaresiz bidert ana atsa atılmaz satsan satilmaz nasil olurda senin annen hemse öz annen senin eşinden hoşlanir nasil yan göxle bakar

canım annen bildiğin seni rakip olarak görüyor. Allah akıl fikir versin. Ayrıca evliliğinede zarar vermiş gibi duruyor. Şimdi dicem anneden uzak dur ama atsan atılmaz satsan satılmaz. Direkt bağlantını kesme gerekli zamanlarda konuş gerek olmadıkça konuşma en sağlıklısı böyle duruyor.

yanımda yapmıyor sıkıntı orda yanımda yapsa neden kuruntu yapayım birde söyleme diyor eşime

evet eşim onu otagardan alıp eve getirirken arabayı kenara çek arkaya gel kuçağımda seni seveyim demiş ben daha doğum yapalı 7 gün olmuştu acılardan kıvranıyordum bebeğime bile bakamıyordum
ne diyeceğimi bilemedim..Allah yardımcınız olsun

yanımda yapmıyor sıkıntı orda yanımda yapsa neden kuruntu yapayım birde söyleme diyor eşime
Ay valla eminseniz bence anneniz tedavi falan olmalı.ben yinede isteyerek olduğunu düşünemiyorum ya da düşünmek istemiyorum.

Yok artik ya...
Okurken carpintim oldu .Ben bile gormeden boyle olmusken siz annenizden bu tur hareletler goruyorsunuz ..Aklim fikrim almadi.Anne ya anne ! İnsan annesine de guvenemeyecekse kime guvensin bu dunyada.Allah yar ve yardimciniz olsun

keşke öyle olabilse ama annem rahat durmaz beni niye aramıyorsunuz falan der eşim aramadığında bize trip atardı canımızı sıkardı sürekli şimdi elhamdülillah bir sıkıntımız yok

Acaba çöpte buldul demesi gerçekmi
gerçek gibi geldi bana çünkü insanın öz annesi kanından canından olan birisi için bukadar düşmanlik yapmaz bu düşmanlik deil bu düpe düz k..öpeklik dicem ama o hayvanlara bile saygısızlik olur anne deil de pis mahluk denilebilir ancak

keşke öyle olabilse ama annem rahat durmaz beni niye aramıyorsunuz falan der eşim aramadığında bize trip atardı canımızı sıkardı sürekli şimdi elhamdülillah bir sıkıntımız yok

En iyisini sen bilirsin, tabi böyle rahatsan hiç arama . Ama senin sıkıntın annem nasıl böyle yapar diye düşünüp durmadan kaynaklanıyor ama kabullen annen böyle biri , o zaman senin ruh durumun daha sağlıklı olur. Kabullenmezsen her gün düşünürsen bu kez git gide senin psikolojin bozulur.

Önceki konunu okudum gerçekten çok dengesiz hareketleri var annenin.
Eğer eşine inanıyorsan, yuvana huzursuzluk veriyorlarsa görüşme.
Annenin ciddi psikolojik rahatsızlığı var. Bir daha iletişime geçerse bunu ona söyle.
Bir kere normal bir insana 'eşime bunları bunları söylemişsin' dersen eğer yapmadıysa hazmedemez ve tepkisi sert olur.
Kendi çocuklarına sıcak davranmayan kadın elin oğlunu sevip okşayacak. Gülerim buna..
Analım hakkı diye her şeye eyvallah denmesine gerek yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…