hayır ben 25yaşındayım. ama orası iş ortamı ya kötü bakmazlar mi banaSenin bakış açınla bakarsak o adamda ahlaksız. Oda kardeşi yaşındaki kızla flört etmiş.
Ortada ahlaki bir sorun yok bence. Sen yeni reşit falan olmadıysan tabi
Ben iş arkadaşınız olsam sadece 16 yaş büyük adamla ne işi olmuş derdim. İkinizde bekarmışsınız sonuçta.hayır ben 25yaşındayım. ama orası iş ortamı ya kötü bakmazlar mi bana
kızlar merhaba daha önce bir konu açmıştım sevgilimle aramda 16yaş var diye. Herkes çok olmaz demişti bende farkına vardım artık olmayacağını. Aynı işyerindeyiz bu kişiyle ve bu patronun kardeşi. Psikolojik olarak çökmüş durumdayım olmayacağını biliyorum ama aynı ortamda durmak istemiyorum psikolojim acayip bozuldu çalışamıyorum sürekli ağlıyorum işten çıkmaya çalıştım fakat izin vermiyorlar sözleşme bitmeden. ve bitmesine iki ay var. bu durumu ablamla paylaştım gelip konuşayım abisine herşeyi anlatalım böyle bi durum olmuş aralar'nda duygusal birşey geçmiş aradaki yaş farkı çok kardeşim pişman olmuş aynı ortamda olmaya dayanamıyor işten çıkarın diye. ama bu durum anlaşılırsa rezil olur muyum sizce ahlaksız gibi bir duruma düşer miyim ki ama sonuçta ikimiz de bekarız.
başka sebep yok burdaki yorumlar hep olumsuz du burdaki insanların tecrubesine güvendim aslındaSevgilinizden niye ayrıldığınızı anlamadım. Yaş farkı olunca ne oluyor? Yani sadece hoşlansaydınız, boşverin derdim de, hayatınızı bu kadar etkileyecek kadar severken sırf yaş yüzünden ayrılmak çok saçma değil mi? Ayrılmanız için başka sebep var mıydı? Başka sebep yoksa sırf yaş farkı yüzünden ayrılmak çok saçma.
bilmiyorum kendimi kötü hissediyorum çöktüm tamamen psikolojik olarak dayanamıyorum artık
Naneler karşılıklı farkındaysen. 25 yaşında kız yeterince yetişkin bence.Simdi ablacim niye ahlaksiz olasiniz sen bekar adam bekar sen de kapilip gitmissin belli ki.
Rezil olan karsi taraf kendinden yasca bu kadar kucuk hem de yaninda calisan biriyle ne isi var Allah askina?
Inan bana psikolojinin bozulmasina degmez. Patronla konus. Kardesinin yedigi naneleri duyunce bence "tamam madem durum bu istedigin zaman ayril" der, demeli yani.
Kotu bir durum yok, icini ferah tut, patronla bir an once konus.
Naneler karşılıklı farkındaysen. 25 yaşında kız yeterince yetişkin bence.
Millet neleriyle evleniyor, takma kafana bence takilacak bi problem degil sen keyfine bakkızlar merhaba daha önce bir konu açmıştım sevgilimle aramda 16yaş var diye. Herkes çok olmaz demişti bende farkına vardım artık olmayacağını. Aynı işyerindeyiz bu kişiyle ve bu patronun kardeşi. Psikolojik olarak çökmüş durumdayım olmayacağını biliyorum ama aynı ortamda durmak istemiyorum psikolojim acayip bozuldu çalışamıyorum sürekli ağlıyorum işten çıkmaya çalıştım fakat izin vermiyorlar sözleşme bitmeden. ve bitmesine iki ay var. bu durumu ablamla paylaştım gelip konuşayım abisine herşeyi anlatalım böyle bi durum olmuş aralar'nda duygusal birşey geçmiş aradaki yaş farkı çok kardeşim pişman olmuş aynı ortamda olmaya dayanamıyor işten çıkarın diye. ama bu durum anlaşılırsa rezil olur muyum sizce ahlaksız gibi bir duruma düşer miyim ki ama sonuçta ikimiz de bekarız.
neden asla konuşmazdıniz pekiBen duysam ahlaksız demem sadece adam mı yoktu derim.Ama ben olsam asla konuşmazdım 2 ay daha sabreder çıkardım sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?