ahlaksız derler mi?

neden asla konuşmazdıniz peki
Yapı meselesi.Bu benim özel sorunum bir insanla ilişkiye başlarken iyi ve kötü şeyleri birlikte göze alabilmeli insan.Siz kötü kısmına gelmişsiniz bu sizin özeliniz ,kimse sizi yadırgamasa bile, normal bir ilişki olsa dahi,bunu birine söylemeniz ilişkinize,yaşadığınız hayata yorum yapma hakkını karşı tarafa vermektir bana göre.Hiç gerek yok paşa paşa çalışırım 2 sonra çeker giderim.Kimsenin bilmesine gerek yok bu tür durumları ne olursa olsun.

Simdi ablacim haklisin ama 20lik bir kizla 40yasindaki bir herifin hayat tecrubesi ayni degil. 20li ayslardayken ben de budalaydim. Herif elli ki uyanik. Ben olsam ablami karistirmadan patronla kendim konusur durumu soylerdim.
Evet orası öyle. Ama patronla konuşmaya yine taraftar değilim

Ablanın konuşması olmaz, çocuk velisi gibi yakışmaz
Bu konu duyulduğunda insanlar illa ki konuşacaktır, buna engel olamazsın
Ha keza yarın öbür gün iş hayatının başka bir yerinde karşına çıkabilir bu ilişki, o yüzden dillendirmeden iki ay daha sabret sonra ayrılırsın

Sözleşmeniz belirli süreli iş sözleşmesi mi? Eğer öyleyse işten ayrılmanıza karışamazlar. Bu sözleşmeler işçileri korumak için yapılır. Yani sizi kovarlarsa kalan ayların tazminatını ödemek zorunda şirket. İşten ayrılsanız da hiç bir şey olmayacak boş yere ablanızın konuşup konuyu başkalarının duymasına gerek yok. İstifanızı verin ve ihbar süresini doldurduktan sonra ayrılın. Hiçbir şey yapamazlar.

Ne kadar büyütüyorsunuz , aynı ortamda olmaya neden dayanamiyorsunuz anlayamıyorum..

Hepi topu sevgili olmuşsunuz , olmuş bitmiş. Isınize devam etmelisiniz.

Ablaniz da sizin okulda ki veliniz değil, orası da okul değil.

Çok aşırı bir yaş farkı yok neler görüyoruz ülkede valla..Bizim arkadaş öğretmen inanın babası yaşında doktorla evlendi..Ve çok mutlu..Ama yapmanız gereken eğer dayanamıyorsanız gerçekten o kadar kötüyseniz gidip patronla siz konuşun insan evladıysa çıkarır sizi işten yok çıkarmazsa vicdanıyla baş başa bırakın

evet bir yıllık sözleşme. magdur olduğunu kanıtlarsa benden tazminat alırmış ama

25 yaşında bekar bir insan olarak bekar bir erkekle görüşmeniz de ayrılmaniz da normal.Ama ablanızın gidip konuşması anormal o zaman herşeyi abartmış olursunuz ve yanlış anlasilabir(ahlaksızlık olarak söylemiyorum bunu). Ayrılmak istediğinizi isterseniz durumunuzu kendiniz söyleyin başkası değil.

Siz zaten gerçekten aşık olsanız ya da ciddi düşünseydiniz yaş farkını sorun edip durmazdınız. O yaş farkında evli olan insanlar var. Madem utanıyorsunuz ahlaksızlık diye düşünürler diyorsunuz hiç başlamasaydınız.

Valla ben adama acıdım başından beri yaşını biliyordun adamın da gönlü düşmüş ne var namussuzluk etmemiş usulünce olmuş belli ki sen de kabul etmişsin, sırf yaşı büyük diye başlamış ilişki bitmiş.. Keşke hiç başlamadan sorsaydınız burda:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…