O ne der, bu ne der diye düşünmek ancak seni yıpratır. İsteyen istediğini desin, önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin ve ne olarak gördüğün. Sevmek ve sonrasında istememek gayet olağan şeyler. Bu insanı ahlaksız yapmaz. Her ilişki evlilikle sonuçlanacak diye bir kaide de yok. Olmamış ve bitmiş bu kadar. İçini ferah tut ve görmezden gelmeye çalış. Aklında bu konu oldukça orda durman sana zarar verir.kızlar merhaba daha önce bir konu açmıştım sevgilimle aramda 16yaş var diye. Herkes çok olmaz demişti bende farkına vardım artık olmayacağını. Aynı işyerindeyiz bu kişiyle ve bu patronun kardeşi. Psikolojik olarak çökmüş durumdayım olmayacağını biliyorum ama aynı ortamda durmak istemiyorum psikolojim acayip bozuldu çalışamıyorum sürekli ağlıyorum işten çıkmaya çalıştım fakat izin vermiyorlar sözleşme bitmeden. ve bitmesine iki ay var. bu durumu ablamla paylaştım gelip konuşayım abisine herşeyi anlatalım böyle bi durum olmuş aralar'nda duygusal birşey geçmiş aradaki yaş farkı çok kardeşim pişman olmuş aynı ortamda olmaya dayanamıyor işten çıkarın diye. ama bu durum anlaşılırsa rezil olur muyum sizce ahlaksız gibi bir duruma düşer miyim ki ama sonuçta ikimiz de bekarız.
ablam konuşmalı mi sizce pekiO ne der, bu ne der diye düşünmek ancak seni yıpratır. İsteyen istediğini desin, önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin ve ne olarak gördüğün. Sevmek ve sonrasında istememek gayet olağan şeyler. Bu insanı ahlaksız yapmaz. Her ilişki evlilikle sonuçlanacak diye bir kaide de yok. Olmamış ve bitmiş bu kadar. İçini ferah tut ve görmezden gelmeye çalış. Aklında bu konu oldukça orda durman sana zarar verir.
Güzel bir hayat diliyorum
Araya birini sokman (ablan ya da bir başkası) çok uygun olmaz gibi, çünkü bu senin ilişkindi ve sorunu sen yaşadın. Sana verdiği zararı en iyi sen bilirsin çünkü senin hislerin, senin duyguların ve bedenin çekti ızdırabı. Eğer konuşması gereken biri varsa bu sensin. Nedense iş yerinden erken ayrılman taraftarı değilim. 2 ay sen düşündükçe 2 Asır gibi gelir. Kafanı dağıtacak şeyler bulup, bu durumun geçici olduğuna inandığın sürece 2 ay 2 dk gibi gelir.baka
ablam konuşmalı mi sizce peki
depresyona girdim resmen
abinin zaten haberi vardır merak etme:)kızlar merhaba daha önce bir konu açmıştım sevgilimle aramda 16yaş var diye. Herkes çok olmaz demişti bende farkına vardım artık olmayacağını. Aynı işyerindeyiz bu kişiyle ve bu patronun kardeşi. Psikolojik olarak çökmüş durumdayım olmayacağını biliyorum ama aynı ortamda durmak istemiyorum psikolojim acayip bozuldu çalışamıyorum sürekli ağlıyorum işten çıkmaya çalıştım fakat izin vermiyorlar sözleşme bitmeden. ve bitmesine iki ay var. bu durumu ablamla paylaştım gelip konuşayım abisine herşeyi anlatalım böyle bi durum olmuş aralar'nda duygusal birşey geçmiş aradaki yaş farkı çok kardeşim pişman olmuş aynı ortamda olmaya dayanamıyor işten çıkarın diye. ama bu durum anlaşılırsa rezil olur muyum sizce ahlaksız gibi bir duruma düşer miyim ki ama sonuçta ikimiz de bekarız.
aslında ayrıldık sayılmaz yani ben sürekli karar degistiriyorum bi ayrılıp bi barışıyoruz oda en sonunda kızdı sürekli fikirlerin değişiyo diye şu anda bende ne yaptığımı bilmiyorum ki çok kararsizim annem duysa asla izin vermez böyle bi ilişkiyeBu kadar mutsuzsan geri barış madem
Evet yaş farkı biraz fazla ama herkesin hayatı aynı değil sonuçta herkes yaşıtıyla olacak diye bir şey yok
Özlediysen seviyorsan barış derim
aslında ayrıldık sayılmaz yani ben sürekli karar degistiriyorum bi ayrılıp bi barışıyoruz oda en sonunda kızdı sürekli fikirlerin değişiyo diye şu anda bende ne yaptığımı bilmiyorum ki çok kararsizim annem duysa asla izin vermez böyle bi ilişkiye.iki yıldır beraber çalışıyoruz beş aydır birlikteyizyaş farkı evet fazla ama bunda ahlaksızlık olarak adlandırılacak bir şey yok ki. boş verin kim ne derse desin, ağzı olan konuşuyor zaten.
ayrılık çok mu yeni? ilişkiniz ne kadar sürdü? bunlara bağlı olarak şu an orada kötü hissediyor olmanız çok normal bence.
yani ama bu durum daha çok sizinle alakalı değil mi? ikiniz de yetişkin insanlarsınız, annenizden önce siz ne düşünüyorsunuz, ne istiyorsunuz, önemli olan o. yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla yaş dışında bir sıkıntınız yok çünkü. ciddi başka bir problem yoksa her şey halledilir.aslında ayrıldık sayılmaz yani ben sürekli karar degistiriyorum bi ayrılıp bi barışıyoruz oda en sonunda kızdı sürekli fikirlerin değişiyo diye şu anda bende ne yaptığımı bilmiyorum ki çok kararsizim annem duysa asla izin vermez böyle bi ilişkiye.iki yıldır beraber çalışıyoruz beş aydır birlikteyiz
evet haklisiniz teşekkür ederim2 ay kalmış
kimse birşey duymadan devam edin
ayrıca kardeşinin ne olduğunu kiminle olduğunu abisnin bilmeme ihtimali varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?