• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ahlaksız insanlar..

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
kızlar şu an çok sinirliyim valla elim ayağım titriyo yazmak istedim size.

bugün kardeşimle çarşıya çıktım. kıyafet olarak da size yemin ederim bi kot giydim bi de beyaz tişört.

bu kıyafetlerin fazla yanları sadece kotum dar kesimdi. tişörtümde üstüme oturuyodu.

iki adam geliyodu karşıdan affınınıza sığınarak yazıyorum. dedi ki biri diğerine; şu beyazlının memelere bak nasıl da sallanıyo:17:

diğeri de; öyleleri yollu oluyo oğlum dedi azmış o dedi:53::53:

ne dicemi bilemedim allah belanızı versin dedim geçtim.

öyle sinirliyim ki benim kıyafetimde o lafları işiticek hiç bi şey yoktu. hadi oldu diyelim o adiler ne hakla böyle konuşabilir.

ben yaşadığım yerden de bu şerefsiz erkeklerinden de bıktım.

eve geldim komşumuz da vardı anlattım bi hışımla. kapalı olsan böyle olmaz dedi o da .

tamam ben kapalı değilim ama bu sözleri duymam mı gerekirdi çok üzüldüm çok:2::2:

kendimi sorguladım basit mi görünüyorum diye yok ben de bi sorun yok. sorun onların eksik olan iki tahtasında..
günümü mahvettiler sağolsunlar..

uyuz olduğum laflardan biridir kapalı olsan öyle olmaz....ne kapalılar var görüyoruz insanın içinde olmadıktan sonra kimse sana dokunamaz...o iğrenç insanlardan çok var canım alışmış onlar herkese laf atmaya boşver takma

kendim kapalı değilim türbanıda çok severim nasip olursa kapanmayı bile düşünebilirim ama şu ahlak olayının sadece kapalılarda olduğunu zanneden örümcek beyinlileride anlayamıyorum körmü bu insanlar insanın hamurunda kalitesizlik ahlaksızlık varsa başındaki türban onu maalesef engelleyemiyor o türban sadece böyle düşünen dar görüşlülerin gözünü boyuyor onu bunu bilmem eğer içinde varsa başın açık kapalı farketmez yine yaparsın yapacağını ayrıca ben açığım diye laf atılmayı hak ediyorum onlar kapalı diye namus abidesi görülüyor yok öyle bir dünya

diger arkadasinda dedigi gibi öyle igrenc insanlardan heryerde var kafana takma canim. Benimde bu yaz Istanbul´da basima böyle hatta daha kötüsü geldi :14::14::14: Adam elimi tutmaya calisip sacima dokunda ve öyle birsey dediki ben bir hisimla elime telefonu aldim ve polisi falan arayacaktim gercekten. Ben bagirmaya baslayincada kacti terbiyesiz. Üzerimde ise uzun bir etek ve bol bir t-shirt vardi. Yani böyle insanlar sen kapali ol veya olma igrencligini yapar. Üzülme sen.

bugün kardeşimle çarşıya çıktım. kıyafet olarak da size yemin ederim bi kot giydim bi de beyaz tişört.

bu kıyafetlerin fazla yanları sadece kotum dar kesimdi. tişörtümde üstüme oturuyodu.

iki adam geliyodu karşıdan affınınıza sığınarak yazıyorum. dedi ki biri diğerine; şu beyazlının memelere bak nasıl da sallanıyo:17:

öyle sinirliyim ki benim kıyafetimde o lafları işiticek hiç bi şey yoktu. hadi oldu diyelim o adiler ne hakla böyle konuşabilir.

eve geldim komşumuz da vardı anlattım bi hışımla. kapalı olsan böyle olmaz dedi o da .

tamam ben kapalı değilim ama bu sözleri duymam mı gerekirdi çok üzüldüm çok:2::2:

kendimi sorguladım basit mi görünüyorum diye yok ben de bi sorun yok. sorun onların eksik olan iki tahtasında..

Abazalar iste.. Ne kendini uzuyorsun.. Kimse kimsenin icini bilemez ki..?
Ama canim ne yazik ki toplumumuzda bu tip dusunen cok ahlaksiz erkekler var.. Bir kadin gorduler mi yiyecek gibi bakiyorlar.
Onlarin bakislarina engel olunamayacagina gore, yine is kadinlara dusuyor kendi kendini korumalari adina..

Bosver uzulme,Kotu sozler sahibine aittir.. Sanki onlarin anasi-kiz kardesi yok edepsizler!

Birkeresinde biz annemle pazara gitmistik, ben seftali cok severim. Annem dedi kizim alalim mi, adam duyuyor tabi bizi, bende tamam anne alalim dedim. Pazarci birden sapik bir ses tonu ile, "sert mi! yumusak mi vereyim" suratini gorseydin ama, adi insan!
Annemde dedi ki, senin o seftalilerini kafanda parcalarim, edepsiz o nasil bir sorus tarzi utanmaz! dedi.. kafasina gecirdi valla tezgahtan aldigi seftaliyi

:1:

malesef böyle terbiye yoksunlarıyla aynı havayı soluyoruz...hiç takmicaksın..ya da o an çakıcaksın bi tane..o olucak..herkese rezil olucak.

kendim kapalı değilim türbanıda çok severim nasip olursa kapanmayı bile düşünebilirim ama şu ahlak olayının sadece kapalılarda olduğunu zanneden örümcek beyinlileride anlayamıyorum körmü bu insanlar insanın hamurunda kalitesizlik ahlaksızlık varsa başındaki türban onu maalesef engelleyemiyor o türban sadece böyle düşünen dar görüşlülerin gözünü boyuyor onu bunu bilmem eğer içinde varsa başın açık kapalı farketmez yine yaparsın yapacağını ayrıca ben açığım diye laf atılmayı hak ediyorum onlar kapalı diye namus abidesi görülüyor yok öyle bir dünya

Ben kapalıyım
ve bu yorumu kesinlikle onayliyorum...

:46::46::46::46::46:

Pislikler ya !!!

erkekler hadi neysede bazen kadınlar öyle laflar ediyo ki gerçekten çok kızıyorum, işyerinde kapalı bi arkadaşım özellikle bana değilde laf arasında "yani bide kapalıyım açık olsam rahat olurum takmam" gibilerinden bi laf etti, niye dedim biz çok mu rahatız rahat olup ne yapıyoruz mesela?
sinir bozucu

Ne giydiginin bir onemi yok ki kuzum, karsindaki sapiksa siyah giysen de, beyaz giysen de; etek giysen de , kot giysen de bir yorum bulur ve yapar.

Her yer sapik kayniyor vallahi. Ben de universitede ogrenciyken elimde kitaplarla durakta beklerken arabalarin korna caldigi bile oldu :53: :53: :53: :53::53: Hayatimda boyle utandigimi hatirlamam. Anneannem de 75 yaslarinda cok yasli bir kadinin tecavuze ugradigindan bahsetti gecende, resmen kanim dondu. Bunu bile yapmislar yani.

Turkiyede yasayan yasli , genc, acik, kapali her kadinin en az bir taciz hikayesi vardir eminim, toplumumuz erkekleri resmen sapikliktan ne yapacaklarini sasirmis durumdalar.

Son düzenleme:
ahh canım ahh bu ş....siz erkekler kapalı veya acık diye ayırt etmiyo. gecen yaz ablam gelmişti yanıma ikimizde kapalıyız ve yanımızdan gecen motorlu adam bagırarak vay yavrum vay diye laf attı ablamla şok olduk anlatamam yani üzülme takma kafana bunun seninle ilgisi yok grursuz erkeklerle ilgisi var. akılsız insanlar anlamıyo bizimde anamız bacımız var diye düşünmüyolar üstüne üstelik başkasının anasına bacısına laf atıyo

acıklıkla kapalılıkla ne alakası var komsunda sacmalamıs :19:Adamlar bıldıgın abaza ıclerı pıslık karsı cınse baktıklarında bıtek et yıgını goruyolarda ondan ole solemıstır s.kim akıllılar:47:
8aylık hamıle karnı burnunda bır arkadasıma adamın bırı neler neler soylemıs ordan anla nekadr ıgrenc olduklarını sapıkların karnında melek taşıyan bır kadına bıle ne gozle bakıyorlar pıslıkler...
ben hamıle ıken arkadan hamıle oldugum anlasılmıyodu ne erkekler gordum ben onden hamıle oldugumu anlayınca utancla basını one egen...ama bazılarıda utanmayı bılmıyo ıste.
bıgun pazarda pazarcılar aralarında bana laf atıyo bırı dıyokı cok tatlı ben yanagından opmek ısterdım bıtanesıde bende dudagından opmek ısterdım dıyınce nevrım dondu sınırden terbıyesızler sızın annenız kız kardesınız yokmu ınsallah onlarada yaparlar sızın yaptıgınızı ozaman görursunuz gununuzu dıye bagırdım:47:utandırdım onları ben solemedım bacım dedı bırısı yalan halbukı kulagımla duydum kendını bılmez erkekler cok neyazıkkı...

Son düzenleme:
ben de sözlü ya da fiziki tacize uğramayan kadın olmadığını düşünüyorum. konu sahibine komşusu kapalı olsan bir şey olmazdı demiş ya,haberlerde çarşaflı bir kadın yolda yürürken poposunu elleyip kaçan erkekleri göstermişlerdi. yani karşıdakinin ahlakıyla alakalı bu.

son günlerin modası bu zaten insanları başının kapalığı ve açıklığına göre değerlendirmek..bazılarına göre tüm kapalılar düzgün tüm açıklar değil ama akıl fukara olunca fikir ukala olurmuş..

komşuna söyle ayı her yerde ayıdır eğer azmışsa karşısında kapalı-açık fark etmez salyalarını akıta akıta laf atarlar.çarşaf giyen iki kadına bakan iki erkek fotosu vardı çoğunuz hatırlarsınız e onların neresi açıkmış da bakmışlar?

ayrıca yollu olan laf atan hödüğün kendisi.

üniversitedeyken derste bir yerlerden konu tacize tecavüze geldi
hocamız ''kızlar aranızda tacize uğramayan var mı? '' dedi.kimse elini kaldırmadı :50:
kapalı açık farketmiyor bu gerizekalılar için yapacaklarını yapıyorlar yine
hiç anlamıyorum kendi kardeşlerine böyle bir şey yapılsa hoşlarına gider mi ? :47:
hiç mi düşünmüyolar benim de annem kardeşlerim var diye oooofff !

uyuz olduğum laflardan biridir kapalı olsan öyle olmaz....ne kapalılar var görüyoruz insanın içinde olmadıktan sonra kimse sana dokunamaz...o iğrenç insanlardan çok var canım alışmış onlar herkese laf atmaya boşver takma

bende çok uyuz olurum. kapalılarada bakıyolar ayrıca.:ssz:

ah ah ne hallere geldi güzel ülkem ne hallere düştü.o kadar üzücü ki.komşunuzda cinsmiş hani kapalı olsa böyle olmaz ne demek.bir resim görmüştüm şeriat bölgesinde çekilmiş kadıncağız kara çarşaflı yoldan geçiyor motorun üzerinde iki erkek ağızları sulanarak kadını taciz edercesine kesiyorlar.
bu lafları diyen adamsı erkeklerin beyin yapıları bellidir .şey gibi 12 yaşındaki kız çocuğu evlenilecek yaştadır onlar için mesela.erkek evlatları her haltı yer ama aslan diye sevilir filan.cehalet ne kötü bir şey.adınıza çok üzüldüm.ayrıca siz mini etek askılı body de giymiş olabilirdiniz.bunu yargılamak kimseye düşmez.aslında böyle bir durumda basacaksın cazgırı eşşek gibi savcıya ifade verdireceksin böyle heriflere:47:
valla sizden çok sinirlendim neyse üzülmeyin artık:7:

Adamların yaptığı iğrençlik hatta onun ötesin de şerefsizler ama komşunuzun lafı da bir o kadar kötü ne demek istiyor sende açık olmasaydın da laf yemesemiydin ? İnsanın başı değil zihniyeti kapalı olacak ne kapalılar var sadece dışarıya kendilerini öyle yansıtıyorlar yada aileleri biz istedik kapandı diye sanıyorlar.

Senlik bir şey yok sen üzme boş yere kendini insan görünümlü yaratıklar yüzünden.

Kapalı olsanda diyicek bişey bulurdu o hayvanlar..Ne demek ya açık kadınlar bunu hak mı ediyo yani? zihniyete gel 21.yüzyılda!
Şaka gibi ya nerdeyse kendini suçlu çıkaracaksın burda gelmiş giydiklerini anlatıyosun.Ne giyersen giy tek suçlu o adam burda gelipte dekolte giyen tecavüzü hakeder mantığını savunma kardeşim.
Kadın kadındır yollu kadın namuslu kadın gibi şeyler kıyafete göre mi belirleniyo sizin oralarda? Hayret doğrusu

Karşındaki adam adiyse, daha doğrusu adam değilse, kıyafetin önemi yok.. Bakıyor..
İster kafana çuval geçir yine de bakıyor..

Back
X