• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ahlaksız insanlar..

kızlar şu an çok sinirliyim valla elim ayağım titriyo yazmak istedim size.

bugün kardeşimle çarşıya çıktım. kıyafet olarak da size yemin ederim bi kot giydim bi de beyaz tişört.

bu kıyafetlerin fazla yanları sadece kotum dar kesimdi. tişörtümde üstüme oturuyodu.

iki adam geliyodu karşıdan affınınıza sığınarak yazıyorum. dedi ki biri diğerine; şu beyazlının memelere bak nasıl da sallanıyo:17:

diğeri de; öyleleri yollu oluyo oğlum dedi azmış o dedi:53::53:

ne dicemi bilemedim allah belanızı versin dedim geçtim.

öyle sinirliyim ki benim kıyafetimde o lafları işiticek hiç bi şey yoktu. hadi oldu diyelim o adiler ne hakla böyle konuşabilir.

ben yaşadığım yerden de bu şerefsiz erkeklerinden de bıktım.

eve geldim komşumuz da vardı anlattım bi hışımla. kapalı olsan böyle olmaz dedi o da .

tamam ben kapalı değilim ama bu sözleri duymam mı gerekirdi çok üzüldüm çok:2::2:

kendimi sorguladım basit mi görünüyorum diye yok ben de bi sorun yok. sorun onların eksik olan iki tahtasında..
günümü mahvettiler sağolsunlar..

Kendinde suç aramana gerek yok.Sen adabınla oturup yürüdükten sonra istersen mini etek giy bence sorun yok ama maalesef erkekler böyle düşünüyor.Biz kadınlar estetiğe düşkün varlıklarız ve güzel giyinmeyi ve görünmeyi seviyoruz.Bu kadının doğasında var ama erkekler bunu kendileri için ypaılmış olarak algılıyorlar.Ben ne mini giyerim ne de dar ama giyenler hakkında böyle üdşünülmesi benim de canımı sıkıyor.Maalesef babam da bu konuda böyle düşünüyor.Yani sen açık saçık giyiniyorsun ama bakılmasına kızıyorsun diyor.Aynen bu benzetmeyi yaptı bir kavanoz reçel vermişsin adamın eline gel dışından yala diyormuşsun güya.Valla babamın bile böyle üdşündüğünü gördükten sonra erkeklerden soğumadım desem yalan olur.Bunun kapalılıkla alakası yok.Bakan her türlü bakıyor.

bugün kardeşimle çarşıya çıktım. kıyafet olarak da size yemin ederim bi kot giydim bi de beyaz tişört.

bu kıyafetlerin fazla yanları sadece kotum dar kesimdi. tişörtümde üstüme oturuyodu.

iki adam geliyodu karşıdan affınınıza sığınarak yazıyorum. dedi ki biri diğerine; şu beyazlının memelere bak nasıl da sallanıyo:17:

öyle sinirliyim ki benim kıyafetimde o lafları işiticek hiç bi şey yoktu. hadi oldu diyelim o adiler ne hakla böyle konuşabilir.

eve geldim komşumuz da vardı anlattım bi hışımla. kapalı olsan böyle olmaz dedi o da .

tamam ben kapalı değilim ama bu sözleri duymam mı gerekirdi çok üzüldüm çok:2::2:

kendimi sorguladım basit mi görünüyorum diye yok ben de bi sorun yok. sorun onların eksik olan iki tahtasında..

Bunun nedeni "yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış" durumu. Bizim insanımız en çok toplumdan dışlanmaktan korkar. Kadınlar laf yediğinde çevredekiler ne yapıyorsunuz siz dese o laf atanlara, senin benim giysimize takılacağına onları suçlasa, bak bakalım oluyor mu böyle. Ama bizde çoğunluk haklının değil güçlünün yanında yer alır, kadınları daha zayıf gördüklerinden de herkes kadınlara yüklenir. Ben napıyorum, giyiyorum istediğimi, ailemden birisi bir şey derse de "bana değil, beni rahatsız edene laf edeceksin" deyip çıkıyorum işin içinden:1:

Uzun parduse giymeme rağmen, kapalı olmama rağmen laf atmalar oluyor.. O laf atan erkeklerin ahlaksızlığıyla ilgili.
Siz istediğiniz kadar derli toplu giyinin terbiyesiz her zaman terbiyesiz :19:

ne kapalılar biliyorum ben.bende kapalıyım ama bu işin kapalılıkla pek alakası yok.tabiki kapalı giyinip çıksanız böyle laf atmalar azalır ama.kapalı olsan böle olmazdı demek yanlış .insanın içi düzgün olacak bikere.hafız olup eve erkek atan kızlar biliyorum bn

Simsiyah bol ferace giyen, başörtüsünü kocaman bağlayan arkadaşıma bile bakan oluyor maalesef.

Hergün durakta, otobüste, izbanda tonla bakış ya da laf atmalara uğruyorum bende. Hatta artık paranoyak oldum önümü, arkamı kontrol etmekten bıktım toplu taşıma araçlarında. Ben açık mı giyiniyorum bu kadar laf yiyorum. Hayır. Bence İzmir gibi modern bir şehirde herkes nasıl giyiniyorsa öyle giyiniyorum ama ortalık aç ve sapık kaynıyor. Burda Güzelyalı'da, İnciraltı'nda, Kordon'da ki kapalıları görseniz kucak kucağa oturanlar mı, ağaçlar altında öpüşenler mi... Hiç alakası yok açıklıkla kapalılıkla. Bütün kapalılar ar namus sahibesi bizler ahlaksız zaten.

kızlar benimde bugün başıma çok komik bir şey geldi.işe gelirken otobüs çok kalabalıktı ben de ayakta kaldım böyle sıkış tepiş önümdeki kadına biraz fazla dayanmışım ama çantam çapraz çok farketmedim hani :) off pof yapıo anlamadım sonra biraz açılır mısın dedi ben de yahu çok dolu ben ne yapabilirim sana dedim o da ay pardon erkek sandım sizi dedi :27::27::27: Resmen bir kadın fortladım hahahahahaha:52::52::52:

vücut halarını gösterecek giys,ler giymesen daha iyi olur bence.

Aman erkekler kendi setlerine hakim olmasin da biz değiştirelim kendimizi değil mi ?
Aaa erkekler tahrik oluyor kizlar yuzumuzu de kapatalim ...
Goguslerimize de bez saralim belli olmasin.

senin açıklığınla falan hiç ilgisi yok bence canım.onların zihniyetleri bozuk.arkadaşım anlatmıştı türbanlı bi arkadaşını otobüste taciz etmişler.

guzel memleketım ıskenderun götunuzde donla gezsenız kımse dönup bakmıor baksada sadece bakmakla yetınıyor..yazlık beldelerde ıse mıllet bıkını ıle dolaşıor :)) sız hangı ılde oturuyordunuz

Tatlım öncelikle geçmiş olsun. Ne giydiğinin hiçbir önemi yok.. İstediğini giyme hakkına sahipsin.. Biz kadınları "off acaba bu kıyafet çok mu açıkk yaa almasam mı giymesem mi" gibi düşünceleri düşündüren erkekler utansın.. Maalesef ülke ABAZA dolu. Ülkedeki erkeklerin yarısından fazlasına kadın deyince akıllarına sadece " meme - kalça " geldiğine eminim. Ayrıca komşunun " kapalılık " yorumu da hoş olmamış. Herkes müslüman olup türban mı takmak zorunda?

Canım maalesef çoğumuz bu iğrençlikleri yaşıyoruz yaşayacağız da.. Keşke biz kadınlardan özel tim gibi bi şey oluşturulsa, joblarla bu abazaları dövmemize izin verilse...

kapalılıkla ne alakası var .
ben kapalıyken bile çok gözle tacize uğradım .
bu o ahlaksız adamların ahlaksızlığından .
insan niyeti bozuksa çarşaf da giysen aynı şeyi düşünür.
hakeza çarşaflı oldukları halde yolda laf atılanları biliyorum
onlara da şu çarşafın altında ne dehşet vücutlar vardır kimbilir diye taciz ediyorlardı .

Birkaç ay önce benim başımada geldi. Öğrenci şehri olarak bilinen bir şehrin tam merkezinde oturuyorum. Marketten elimde poşetlerle eve giderken arkamdan iki adam şu kıza bak bu öğrencilerin hepsi buraya bilmem ne yapmak için - açıkça söyleyemiyorum - geliyorlar dedi. Yahu elimde patates domatesle ne gibi bir imaj çizdim hala anlamıyorum. Ne diyorsunuz siz demekle yetinebildim anca o an ki şokla. Bunun kıyafetle alakası yok erkekler kadına cinselliğe aç malesef. Ve ne acıdır ki o erkekleri yetiştirenler yine bir kadın, yine bir anne :( toplumda bize çok iş düşüyor.

Back
X