- 3 Mart 2014
- 227
- 156
- 53
- Konu Sahibi iskenderun
arkadaslar esiniz komsu kadina asik olsa o kadinin adini geceleri sayiklasa ne yapardiniz
eşiniz babam yaşlarında ,bundan 6-7 yıl önce annemi aldatıyordu ,o zamanlar lise cagındaydım ve babamın telefonundan kaçak köşek aşık oldugum cocuga mesaj atmaya calışırken kadınla mesajlaşmalarını gördüm...böyle bir travma yok resmen....hiçkimseye söylemedim..arkadaslarıma utancımdan anneme de korkumdan..hiç bilmiyormusum gibi devam etmeye calıştım..ara sıra eve sessiz telefonlar acıldıgı oldu,birkaç kerede bir kadın sesi babamı telefona isteyen ve iş arkadası oldugunu söyleyen..tabi annem anladı muhtemelen.bilmiyorum sanıyor bana yansıtmıyorlar güya..babam bosanmak istedi o ara..annemse bosanmadı..hayatı zindan etti suratına bakmadı yatakları ayırdı ama boşanmadı...zamanla babam düzeldi eve ve bize daha cok düşmeye başladı..şimdi büyümüş kafayla düşünüyorumda annem iyi mi yapmış ?..çok da iyi yapmış..belki gururunu hiçe saydı ama boşanma sonrası maddi manevi psikolojik tüm sıkıntılardan bizi kurtardı..
demem o ki çocugunuz var mı? bu herşeyi degiştirir..