ahlaksiz koca

Valla cilvesiyle ayartti diye kadina laf etme simdi. Kimsenin gunahini alma. Esin ahlaksizin tekiymis ya. Baska kadina da bakiyomus ya kadin rahatsiz olmus sevgilisine soylemis. O da mi kendi ayartti.

Ya bosayacaksin ya da gormeyeceksin. Yapacsk bir sey yok. Bu yastaki adami degistiremezsin..

evet eşimin kendi de dedi..beni bu yaştan sonra senmi terbiye edeceksin diye..eşim ahlaksızdır ..o kadın eşime bakmazdı sevgilisi vardı..eşim karşıulık göremeyince çekildi kenara..ama bu kadın resmen içine düşüyor bu adamın..

fark etmez olurmu tabiki farkında..kadının hoşuna gidiyor..bu evli olduğum kişiyi görünce dışarıya çıkıyor bakışıyorlar..evlerimiz müstakil karşıkarşıya..

gidip ağzının payını ver o zaman kadına da
eşini de tehtit et bi daha görürsem gidip kocasına söylerim kimse beni durduramaz yeter bana çektirdiklerin filan de
kadının eşine söyle ya da

boşanmayacaksan da onların bakışmalarını görmek zorunda mısın
herkes hareketlerine dikkat etsin
ben cidden anlamıyorum ben evli bi erkekle konuşurken hareketlerime dikkat ederim yanlış anlaşılmasın diye
erkekler zaten meraba desen ondan bile birşey çıkarıyolar ki senin eşin zaten ahlaksızın tekiymiş
bu kadınlar da bi acayip

çok sinirlendim ya çekilir dert değil
keşke boşansanız ama boşanamam diyosanız da size saygı göstermek zorunda
terbiyesizler

evet eşimin kendi de dedi..beni bu yaştan sonra senmi terbiye edeceksin diye..eşim ahlaksızdır ..o kadın eşime bakmazdı sevgilisi vardı..eşim karşıulık göremeyince çekildi kenara..ama bu kadın resmen içine düşüyor bu adamın..

sizin yaşınız kaç? yapabileceğiniz bi mesleğiniz varmı

merhaba.önce konuyu okudum direk cevap yazacaktım bide en sonki sayfaya bakayım dedim.
ve sizin dansmarue arkadaşın alintilayip verdiginiz cevabı okudum.

şu okuduğum 3 mesajla durumu özetliyim
(Herzaman ki gibi)bir sinirle konuyu açtınız!
eşinize gelen tepkiler büyük olunca,kiviriyorsunuz.

Siz ne yapardınız demissiniz
arkadaşlarda kesin boşanirim falan dedi.

belkide sizede BOŞANIN dediler...şu anda konuyu açtığınız acacaginiza pisman oldunuz.
çünkü asıl amaciniz gerçekten fikir almak değil.

1-ya kendin gibi {aman canım ne olmuş yani,erkek adam sonuçta}diye düşünen birini arıyorsun
2-ya da bizimle dalga geçiyorsun.{bütün samimiyetimle,şaka olmasını diliyorum.
zira çok değişik dusunuyorsun}

üffffff.....Sende Ahmet Mehmet sayıkla uyur numarası yaparken olsun bitsin.

Hiç şaşırmadım konu açıp sonra gelen tepkilere bakarak 180 derece dönen biri daha.Kimbilir kaçımızın buraya kaç kez konu açası şikayet edesi geliyor bir şeyleri biliyor musun?Ama alacağımız eleştirileri, sevdiğimiz insanlara bir şeyler söylendiğinde kaldırıp kaldıramayacağımızı düşünüp vazgeçiyoruz.Şikayet ettiğiniz kişiyi sonra böylesine savunacaksanız konu açmayın olsun bitsin.Bakıyorum şimdide komşu suçlu olmuş.Başlıkta da eşiniz ahlaksız kocaydı ya neyse...

üffffff.....Sende Ahmet Mehmet sayıkla uyur numarası yaparken olsun bitsin.

Hiç şaşırmadım konu açıp sonra gelen tepkilere bakarak 180 derece dönen biri daha.Kimbilir kaçımızın buraya kaç kez konu açası şikayet edesi geliyor bir şeyleri biliyor musun?Ama alacağımız eleştirileri, sevdiğimiz insanlara bir şeyler söylendiğinde kaldırıp kaldıramayacağımızı düşünüp vazgeçiyoruz.Şikayet ettiğiniz kişiyi sonra böylesine savunacaksanız konu açmayın olsun bitsin.Bakıyorum şimdide komşu suçlu olmuş.Başlıkta da eşiniz ahlaksız kocaydı ya neyse...

Bakış açısı şu kocası ahlaksız olabilir ama kaıdnlar cilveli olmazsa kocasının kıpraşacak alanı daralır. Türbanlı, işveli, evli diye sınıflandırdığımız bir komşu var ebrucum. Bir de dul ayşe var gözünüzden kaçmıştır belki. Ben onu okuyunca dellendim. Kocası dul ayşeye de göz dikmiş. Ayşe sevgilisine söylemiş kurtulmuş. Şimdi burda ayşe'nin dul olduğunu vurgulamak önemli. Kabuğu soyulmuş fıstık ayşe. Kocasının bakmalarına karşılık verebilir. Yani devamlı kocam ahlaksız ama kadınlar işveli alt mesajı veriyor.

Kendisine dul ayşeye dendiğini gibi dul fatma demesinler diye de boşanmıyor. Ahlaksız kocasıyla ahlaklı hayatına devam ediyor işte. Mesleğim yok, param yok hep bahane..

Gereksiz bir konu..

Son düzenleme:
Bakış açısı şu kocası ahlaksız olabilir ama kaıdnlar cilveli olmazsa kocasının kıpraşacak alanı daralır. Türbanlı, işveli, evli diye sınıflandırdığımız bir komşu var ebrucum. Bir de dul ayşe var gözünüzden kaçmıştır belki. Ben onu okuyunca dellendim. Kocası dul ayşeye de göz dikmiş. Ayşe sevgilisine söylemiş kurtulmuş. Şimdi burda ayşe'nin dul olduğunu vurgulamak önemli. Kabuğu soyulmuş fıstık ayşe. Kocasının bakmalarına karşılık verebilir. Yani devamlı kocam ahlaksız ama kadınlar işveli alt mesajı veriyor.

Kendisine dul ayşeye dendiğini gibi dul fatma demesinler diye de boşanmıyor. Ahlaksız kocasıyla ahlaklı hayatına devam ediyor işte. Mesleğim yok, param yok hep bahane..

Gereksiz bir konu..
Harika yorum.:46:Dul olmak bu ülkede suç canım.Dulsan tehlikelisin ahlaksızsın aynen yazdığın gibi.Kocan namuslu yoksa kadın ayartıyordur hep.seninki melek melek...

Madem koca ahlaksızın önde gideni ne diye hala onun soyadını taşıyorsunuz?

eşiniz 22yıldır aynı seyi her gittigi yerde tekrarlıyorsa kusura bakmayın ama ıslah olmaz,
neden simdiye dek bu adamı cektiniz, o konuya girmeyecegim.
bundan sonra ne yapmayı dusunuyorsunuz?

2ogulun uni.yi bitirmesini mi bekliyorsunuz? sonrasında yanlarına gidip yeni bir yasam planınız mı var?
onları evlendirip bu adamın 65-75 yaslarında bile gozudısarda olmasını mı takip edeceksiniz?
yoksa bundan sonra hic umursamamayı mı dusunuyorsunuz?
bir de siz sorunca mahcup olmus... kadın da kendini toparlamıs (yine de eşiniz o kadın olmasa da baska birine gidecek ahlaksızlıkta biri kimseyi suclamayın o yuzden) aralarındaki bakısma azalır siz de kontrolu saglarım diyip devam mı edeceksiniz?

eger bunca yıl ayrılmadıysanız (kanıtınız oldugu halde, hem de dayak bile yemis esiniz) biraz ekonomik nedenleri biraz da cocukları bahane ediyordunuz sanırım. eger önünüzdeki 1-2yıl cocukları okutmakta zorlanacagınızı dusunup kalmayı tercih etseniz dahi yerinizde olsam mezun oldukları an bitirirdim bu ilişkiyi, artık komsularınızı ve eşinizi gozetlemek yerine kendi mutlulugunuz icin birseyler yapın...

komşu kadın ilk kendini zannediyor..bilmiyorki ilk değil..sanırım hoşlanılmak bakılmak sevilmek hoşuna gidiyor..bunun için psikoloğu kabul etmez ..alkoliktir hep içer ..teklif ediyorum alkol tadavisi gör diye kabul etmiyor..ben alkolik değilim diyor..

alıştım ben bu hovardalıklarına..üzülüyormuyum?..üzülüyorum..hep yapardı 22 yıldır,55 yaşında hala yapıyor..çaresizlik kimsesizlik olunca katlanılıyor..hiç mutlu olmadım ..mutlu olmayan evlilik çok kötü..

sakıncası yok bu soruyu 22 yıldır bende kendime soruyorum..sora sora bunca sene geçti..çaresizlik..şimdi bu evden çıkıp gitsem sokakta bankta yatacağım..mutsuzluk çaresizlik çok kötü..hele böyle bir kişiye karılık yapmak daha beter..

çaresizliginizi kısmen anlıyorum. boşanmak zoru tercih etmektir gibi duruyor ve oyle de.
ama aslında siz o evde alkolik, ahlaksız, yuzsuz biriyle devam ederek daha da zor olanı hergun yaşıyorsunuz...

ilk yazdıgımı bilerek alıntıladım cunku yanıtlarını alamadım, gelecege dair herhangi bir planınız var mı?
ogullarınızın buyumesini mi bekliyorsunuz?
genelde evde alkol, dayak, aldatma vb olan ailelerde kimi evlat babayla mucadele ediyor kimisi de aynen babasından gordugu gibi annesini, kızkardesini ezmeye kalkısıyor. sizde durum ne? eger ogullarınıza da guvenemiyorsanız daha fazla uzatmadan önüneze bir zaman dilimi koymadan sonlandırın bu çaresizliginizi. siz kendinize cozum yolu aramak yerine boynu bükük evde oturmaya devam ettiginiz surece bu ahlaksız adamla birlikte ayse fatma hep olacak hayatınızda.

eger sorununuz dul derler ne yapacagım gibi dusunceler ise, eşinizin yan gozle baktıgı kadınları suclamaktan vazgecip ilk hatanın eşinizde oldugunu kabullenmeye baslayarak işe baslayabilirsiniz.
sizin de verdiginiz ornekteki gibi bir kadın turbanlı ve evliyken karsılık verebiliyor ama dul olup yüz vermemeyi de secebiliyor. yani kadınların kimlikte yazan bilgileri ya da giyimi, evli olup olmaması onemli degil ve namus bunlar da degil. kadınlar sadece sadakati bilen veya bilmeyen olarak ayrılabilir. o yuzden korkmayın...

ve ekonomik ozgurlugunuz yoksa simdiden iş armaya baslayın, o zaman bankta mı yatacagım diye bu kadar çaresizce dusunmekten bir nebze uzaklasırsınız. hicbir sye bilmiyorum is bulamam diyorsanız da her gun yaptıgınız bildiginiz seyi temizlik ve yemekten bile geciminizi saglamaya calısabilirsiniz. onemli olan kararlı olmanız...

Harika yorum.:46:Dul olmak bu ülkede suç canım.Dulsan tehlikelisin ahlaksızsın aynen yazdığın gibi.Kocan namuslu yoksa kadın ayartıyordur hep.seninki melek melek...

herkes kendi eşeğinin semerinden meshuldur değil mi
katılıyorum
çocuğu komşu çocuğuyla kavga edince gidip o çocuğunun kulağını çeken anneler gibi...

babasından kalan evde oturuyoruz...kira vermek istemiyor ama bu evin öyle masrafları varki kirada otursam bu kadar masrafım olmaz...bu eşim bu evden çıkmam diyor..evet genlerinde var hovardalık nerede olsak bunu yapar bu kadın olmasa başka kadın zaten defalarca yaptıda...babasıda aynıymış..kaynanam der..kayınbaba inşaat işçisiymiş 10 tane sevgilisi varmış..kaynanam bunu hoşuna giderek anlatır..bir marifet yapmış gibi..ben yapamıyorum..ben bu kadında bulmuyorum suçu bu eşim kabahatli bakışlarıyla öyle bir etkiliyorki adeta gözüyle s.....benim yanımda başka kadınlara bile gözünün içine bakar..karşıdan bir karşılık bulsa hemen üstüne atlayacak..o kadın ben farkedince benden çekinir oldu korkuyor gördüğü vakit hemen gözden kayboluyor..çünkü yakın arkadaşlarına anlattım durumu..bana birşey diyemiyor ..anladım artık ne diyecekki..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa innanmıyorum ya zaten oğlunu da kaynanan öyle yapmış babasının yaptıklarını normalmiş gibi anlatınca

YALANNNNN
22 yıllık evli, sürekli aldatılan, neredeyse kişilikten eser kalmamış, aldatılmayı özümsemiş-öyleki kocasının bakılmasını geçip seyredebilen- tabiri caizse köşesine sinmiş zavallı evli orta yaşlı kadın girmiş nette kk'ya üye olmuş, dert anlatmış da sık sık girip cvp yazıyo yorumlara, yalanın batsın. Millet burda belki bi yardımım dokunur diye yorum yazıyo, sende okuyup eğleniyo musun? Terbiyesizlik bu... Bigün gerçekten bi derdin olur da derman olan çıkmaz dikkat et bak böyle insanları kandırıp sahtekarlık yaparsan

alıştım ben bu hovardalıklarına..üzülüyormuyum?..üzülüyorum..hep yapardı 22 yıldır,55 yaşında hala yapıyor..çaresizlik kimsesizlik olunca katlanılıyor..hiç mutlu olmadım ..mutlu olmayan evlilik çok kötü..

Pardonn bi dk doğru mu anladım ben :44:
55 yaşında mı dediniz :53:
Allahım akıl fikir wersin..
Çocuğunuz yokmu, ewlidir belki boşanıp ewlatlarınızla yaşasaydınız olmaz mıydı?

merhaba.önce konuyu okudum direk cevap yazacaktım bide en sonki sayfaya bakayım dedim.
ve sizin dansmarue arkadaşın alintilayip verdiginiz cevabı okudum.

şu okuduğum 3 mesajla durumu özetliyim
(Herzaman ki gibi)bir sinirle konuyu açtınız!
eşinize gelen tepkiler büyük olunca,kiviriyorsunuz.

Siz ne yapardınız demissiniz
arkadaşlarda kesin boşanirim falan dedi.

belkide sizede BOŞANIN dediler...şu anda konuyu açtığınız acacaginiza pisman oldunuz.
çünkü asıl amaciniz gerçekten fikir almak değil.

1-ya kendin gibi {aman canım ne olmuş yani,erkek adam sonuçta}diye düşünen birini arıyorsun
2-ya da bizimle dalga geçiyorsun.{bütün samimiyetimle,şaka olmasını diliyorum.
zira çok değişik dusunuyorsun}
boşanıyorum ..artık mümkün değiğl yaşayamam..yarın boşanma işlemleri için başvuracağım..zaten alkolik adamın biri..alkolüne bir derece katlanıyordum ama yıllardır yaptığı zamparalık bardağı taşırdıda sel oldu..

arkadaşlar herkesin fikrine düşüncesine saygı duyuyorum..ben boşanmaya karar verdim..yarın işlemler için başvuruyorum..

Back
X