Ahlaksiz teklif ..

Kişisel hakaret olarak almayın ama çok gaddarca yazdıklarınız
Ben kendimi toplayana kadar bu evdeyim ve seninle cinsel ilişki kurmak istemiyorum hayatına başka bir kadın alabilirsin bunu kabul ediyorum diyecek .
Kadınlar bu yüzden boşanamıyor o kadar Avrupai ki yazdıklarınız ama toplum baskısının en ağırlarını buradaki üyelerde gördüm
Kadının çocukları var giderleri var iş kurmaya çalışırken teyzesinden adamdan borç alıyor kalkıp binlerce liralık çanta almıyor
Ya bunu da yazamazsınız iş kurmaya çalışan kadına herkes okumuş değil imkanı yok..imkan yaratmaya çalışıyor dil öğrenmek pasta üstüne krema sizin

1 yil bir kari kocanin cinsel iliski yasamamasi normal mi ustelik ne kadar daha surecegi belli degil

Ne dicemi bilemedim ikinizde cok şacmasiniz

Adamın başka çıkarı yok mu sizce? Yemek, bulasık vb 1 sene cinsel iliski olmadan yasamıs simdi noldu o zaman? Çok mantıksız
Daha da cirkinlesip işin şiddete gideceğini düşünüyorum . Ben konu sahibi yerinde olsam kendimi bir an önce güvenceye alıp bu adamdan boşanırdim

Eşiniz gerçekten insanın zor zamanlarından faydalanmak isteyen biri. Yorumların tamamını okudum , ben işin hukuki boyutunu vs bilemem . Bir şekilde kendinizi kurtarmak için bir iş yeri açıyorsunuz, ilişkiniz bitmek üzere ,cocuklarla gidecek yeriniz yok. Bu durumda aynı evde olmanız bana anormal gelmedi, teyzenizden borç alırken eşinizden de istemişsiniz o da boşanıcağınızı artık sonda olduğunuzu biliyor ve bu parayı borç olarak veriyor. Bunun karşılığını farklı şekilde istemesi gercekten cok ahlaksızca bence. Savunulacak tarafı yok. Resmi olarak hala evli olabilirsiniz ama sonucta onu istemiyorsunuz daha ötesi var mı bunun ?

Ben size birşey söyleyeyim mi asıl gaddarca olan ne kadınların bir gücü olmadan çocuk yapmaları . Konu sahibi benden çok daha iyi para kazanacağı bir mesleğe sahip. Ben mühendis olarak bir alacaksam o iki alır. Kuaför bir insanın mesleğini icra etmesi benden cok çok daha kolay . Siz bundan sonrasını ne sanıyorsunuz ? Adam parayı teklif edip duracak mı ? Yoksa cinsel ilişki için şiddete mi başvuracak ? Konu sahibi bir gönderisinde şey yazmış risk almadan iş sahibi olunmaz. Çocuklarımla rahat olmak için iş kurmayı tercih etmiş . Sizce bu yapılan davranışlar bir temele dayanıyor mu ? Işin tutacağı belli değil zaten gece gündüz emek ister başında durmak .

Normal olmayan adamın uçkurunun derdinin bu kadar üstelenmesi...
Allah korusun derdimiz adamin uckuru degil kotu seyler yasanmadan ayrilmalari .adam yillarca gel karicim bosanabilmen icin seni finanse edeyim ama sen evliligin gerektirdigi seyleri yapma diye muhtesem bir evliyalik yapmicak herhalde dimi

1 yil bir kari kocanin cinsel iliski yasamamasi normal mi ustelik ne kadar daha surecegi belli degil
Başka bir üye tayini çocuklarıyla başka ile gidiyor eşinden fazla maaş alıyor ve adam makarna stoğu yapmakla kalmıyor üyeden sex stoğu istiyor zorluyor bu da normal o zaman.Kadınlar buna mecbur değil

Başka bir üye tayini çocuklarıyla başka ile gidiyor eşinden fazla maaş alıyor ve adam makarna stoğu yapmakla kalmıyor üyeden sex stoğu istiyor zorluyor bu da normal o zaman.Kadınlar buna mecbur değil
bir insanla evliyseniz sevismeye mecbursunuz tabi ki .bir gun olmaz iki gun olmaz ama sonrasinda evet mecbursunuz .he bu adam bana dokunmasin diyorsaniz da bosanacaksiniz yapacak bir sey var mi . zaten sevismek istemedigi bir insanla neden evli kalinir o da garip

Bizim moral bozmamiz mi gerek girişimci bir kadını desteklemek yerine?
Ev kadınları çocuk yapmasın o zaman sizin mantıkla..bir gücü olmadan..

Ever bence bir anne bosamma durumunda bakabilecegi kadar çocuk yapmalı

Bir sene olmuş daha dükkan açmamışsınız.
Dükkanı açınca-ki küçük bir yermiş- önce kendinizi zor döndürürsünüz o da muallak tabii.
Üstüne borçları ödeyeceksiniz.
Yanınıza çalışan da alamazsınız tek kişi ne kadar işlem yapabilirsiniz bir günde.
Ki bunun tanınma aşaması var çevrede.
Bir de o dükkanda iki çocuk bakacağım diyorsunuz biri büyümüş de biri daha küçük.
Daha sayarım da demem o ki o evde kendimi sağlama alacağım diye kaç sene daha evli ama evlilik hayatı yaşamadan duracaksınız ki?3-4?
Adam da dese ee madem ben de kartımı vermeyi geçtim kendi sorumluluklarım olan Alışveriş vs yapmayayım dese ne olacak?
Yani başkasının üzerinden bu kadar uzun süreli plan yapılmaz ki.
Rehin tuttuğunu da sanmıyorum gitme şansınız olsa bir dakika durmazdınız demek ki rehin değilsiniz.
Konu çok mantıksız ya

Kadin girisimci değil ki. Kendince zor olan taraftan kaçıyor. Ekonomi yanıyor altin borç alıyor insanların ilk tasarrufu kuaförden yana iken pespese borçlar topluyor çocukları kuaförde büyütmeyi planlıyor ama alan açamıyor
Moral bozacaksa bozulsun 2 çocuk söz konusu iken 5 kurussuz böyle yollara altin borcu ile girilmez 2 2 dört yani

İsteme sekli yanlis fakat istemesi anormal değil.
Ayni evde yaşayıp bütün imkanlarını kullanacagim, esi olmaya devam edeceğim ama evliligin temel tasini istemesini mi sapiklik sayacagim?
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

İstemediginiz zaman süresi 1 sene mi?
Kimse o kadar zaman cinselliği rafa kaldirip beklemek zorunda degil. Adam baskasina gitse de aldatmis olacak degil mi?

Sizin anlamadığınız nokta benim kadını ya da adamı haklı bulmam değil, kadın istemediği halde bu adamın hakkı falan demeniz. 1 yık boyunca bu temel tasını nasıl karsıladı acaba adam? Büyük ihtimalle başkalaerı vardı. Benim anlatmak istedipimi anlamamakta ısrarcısınız.

İstemediginiz zaman süresi 1 sene mi?
Kimse o kadar zaman cinselliği rafa kaldirip beklemek zorunda degil. Adam baskasina gitse de aldatmis olacak degil mi?
Zaten aralarında ilişki yoookk. Ayırmışlar yatakları. Adam kadına para veriyor kadın ayrılmıyor. Ben bunlara bir ley demiyorum burda ikiside hatalı. Ama asıl mevzu sizin cinsellikteki düşğnceleriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…