- 8 Temmuz 2023
- 1.803
- 4.139
- 53
- Konu Sahibi lalegl8080
-
Kişisel hakaret olarak almayın ama çok gaddarca yazdıklarınızBence bizim tartistigimiz şey tam olarak bu . Erişkin bir insan bir yıl cinsel ilişki yaşamadan beklemek istemez . Konu sahibi adamla bunu açık ve net konuşacak . Ben kendimi toplayana kadar bu evdeyim ve seninle cinsel ilişki kurmak istemiyorum hayatına başka bir kadın alabilirsin bunu kabul ediyorum diyecek . Çünkü bu bir evlilikten çıkmış . Ortada kadının kullandığı bir adam var. Feminizm kadın ve erkeğin sosyal hayatta ve hukuksal anlamda eşit olmasını savunur . Bazı kadınlar bunu çok güzel kullanıyor. Ben evde oturdum çocuğuna baktım bir sene koskoca bir sene neden bir işe girip çalışmamış . Çalışan kadınlar salak mı afedersiniz . Bakın bir yıldır evdeyim kızım küçük boş duramiyirum korkudan çocuk uyutup dil çalışıyorum bir şeyler yapıyorum ki paslanip iş bulmakta zorlanmayayim . Bu hayatta her insan tektir. Anası babası değil karsisindaki insan kimse kimseye çıkarsız is yapmıyor. Gerçek soğuk ama bu
Kadınlar bu yüzden boşanamıyor o kadar Avrupai ki yazdıklarınız ama toplum baskısının en ağırlarını buradaki üyelerde gördümBen kendimi toplayana kadar bu evdeyim ve seninle cinsel ilişki kurmak istemiyorum hayatına başka bir kadın alabilirsin bunu kabul ediyorum diyecek .
Kadının çocukları var giderleri var iş kurmaya çalışırken teyzesinden adamdan borç alıyor kalkıp binlerce liralık çanta almıyorÇünkü bu bir evlilikten çıkmış . Ortada kadının kullandığı bir adam var. Feminizm kadın ve erkeğin sosyal hayatta ve hukuksal anlamda eşit olmasını savunur . Bazı kadınlar bunu çok güzel kullanıyor
Ya bunu da yazamazsınız iş kurmaya çalışan kadına herkes okumuş değil imkanı yok..imkan yaratmaya çalışıyor dil öğrenmek pasta üstüne krema sizinÇalışan kadınlar salak mı afedersiniz
Bakın bir yıldır evdeyim kızım küçük boş duramiyirum korkudan çocuk uyutup dil çalışıyorum bir şeyler yapıyorum
Adamın başka çıkarı yok mu sizce? Yemek, bulasık vb 1 sene cinsel iliski olmadan yasamıs simdi noldu o zaman? Çok mantıksızHah işte bundan bahsediyorum . Adam da çıkarı için cinsel ilişki istiyor . Bunu istemiyorsan o insanla aynı evde durmayıp dava açacak tedbir nafakası talep edecek
1 yil bir kari kocanin cinsel iliski yasamamasi normal mi ustelik ne kadar daha surecegi belli degilGerçekten de öyle yorumlara şok oldum.. evliyken kadınlar istemediği cinselliği yaşamak zorunda değil özellikle de böyle çirkin sözlerle
mikemmel gelinler vardı kaynanalarının evini temizlemek çok sıradan gelen bir de mikemmel geyşalar çıktı..kocam da kocam
Kadın yeni iş kuruyor teyzesinden de altın almış evliliği bitmiş adam gitmiyor çabalıyor kendine hayat kurmak için çocukları için gelecek kurmaya çalışırken çocuklarının babasından para alması kadar doğal bir şey yok
Ne dicemi bilemedim ikinizde cok şacmasinizBilenler bilir , maddi ozgurlugumu sağlayıp bosanicam insalah bu ruh hastasindan..iki çocuk var ..iş yeri kurdum şükür..bu süreçte bir kısım para yetiremedim ekstra masraf çıktı..ailemin durumu yok borç alabileceğim biri yok ..eş kişi de biliyor durumumu..mecbur onun kartını kullanmak zorunda kaldim ..tabi ödeme şartıyla taksit taksit ..benim bu zor hallerinden faydalanmaya çalışıp bana ahlaksız teklifde bulunuyor ..msj atmış bin TL vereyim eksiğini al ama karşılığında benimle yatacaksın şu kadar falan ...ben onunla 1 seneden fazla yatakları ayırmıştım bana dokunamiyor parasıyla ve zor durumumdan faydanlanamaya çalışıyor...15 bin kadar kartın kullanmak zorunda kaldığımda 10 kere gibisinden saygısız ahlaksızca birliktelik teklif etti..benimle resmen pazarlık yapıyor adi şerefsiz..aileme desem bu durumu sende kocamla niye yatmiyosun aynı yatakta derler ki dediler ...yapayalnizim şuan ve evde bir sapikla yaşıyorum hiç huzurum uok ben napicam kızlar...işletmem yerleşme halinde şuan daha faaliyette değil...bu süreçte sabır mi etmeliyim ..kendimi düzeltincede evi terk edeyim diyorum cocuklqri alıp...kendisi gitmiyor çünkü...ama sürekli peşimde defol git dediği halde msjlar atıyor sapık gibi evde üstüme yürüyor..nolur bana biseler deyin
Normal olmayan adamın uçkurunun derdinin bu kadar üstelenmesi...1 yil bir kari kocanin cinsel iliski yasamamasi normal mi ustelik ne kadar daha surecegi belli degil
Daha da cirkinlesip işin şiddete gideceğini düşünüyorum . Ben konu sahibi yerinde olsam kendimi bir an önce güvenceye alıp bu adamdan boşanırdimAdamın başka çıkarı yok mu sizce? Yemek, bulasık vb 1 sene cinsel iliski olmadan yasamıs simdi noldu o zaman? Çok mantıksız
Ben size birşey söyleyeyim mi asıl gaddarca olan ne kadınların bir gücü olmadan çocuk yapmaları . Konu sahibi benden çok daha iyi para kazanacağı bir mesleğe sahip. Ben mühendis olarak bir alacaksam o iki alır. Kuaför bir insanın mesleğini icra etmesi benden cok çok daha kolay . Siz bundan sonrasını ne sanıyorsunuz ? Adam parayı teklif edip duracak mı ? Yoksa cinsel ilişki için şiddete mi başvuracak ? Konu sahibi bir gönderisinde şey yazmış risk almadan iş sahibi olunmaz. Çocuklarımla rahat olmak için iş kurmayı tercih etmiş . Sizce bu yapılan davranışlar bir temele dayanıyor mu ? Işin tutacağı belli değil zaten gece gündüz emek ister başında durmak .Kişisel hakaret olarak almayın ama çok gaddarca yazdıklarınız
Kadınlar bu yüzden boşanamıyor o kadar Avrupai ki yazdıklarınız ama toplum baskısının en ağırlarını buradaki üyelerde gördüm
Kadının çocukları var giderleri var iş kurmaya çalışırken teyzesinden adamdan borç alıyor kalkıp binlerce liralık çanta almıyor
Ya bunu da yazamazsınız iş kurmaya çalışan kadına herkes okumuş değil imkanı yok..imkan yaratmaya çalışıyor dil öğrenmek pasta üstüne krema sizin
Allah korusun derdimiz adamin uckuru degil kotu seyler yasanmadan ayrilmalari .adam yillarca gel karicim bosanabilmen icin seni finanse edeyim ama sen evliligin gerektirdigi seyleri yapma diye muhtesem bir evliyalik yapmicak herhalde dimiNormal olmayan adamın uçkurunun derdinin bu kadar üstelenmesi...
Başka bir üye tayini çocuklarıyla başka ile gidiyor eşinden fazla maaş alıyor ve adam makarna stoğu yapmakla kalmıyor üyeden sex stoğu istiyor zorluyor bu da normal o zaman.Kadınlar buna mecbur değil1 yil bir kari kocanin cinsel iliski yasamamasi normal mi ustelik ne kadar daha surecegi belli degil
bir insanla evliyseniz sevismeye mecbursunuz tabi ki .bir gun olmaz iki gun olmaz ama sonrasinda evet mecbursunuz .he bu adam bana dokunmasin diyorsaniz da bosanacaksiniz yapacak bir sey var mi . zaten sevismek istemedigi bir insanla neden evli kalinir o da garipBaşka bir üye tayini çocuklarıyla başka ile gidiyor eşinden fazla maaş alıyor ve adam makarna stoğu yapmakla kalmıyor üyeden sex stoğu istiyor zorluyor bu da normal o zaman.Kadınlar buna mecbur değil
Bizim moral bozmamiz mi gerek girişimci bir kadını desteklemek yerine?Ben size birşey söyleyeyim mi asıl gaddarca olan ne kadınların bir gücü olmadan çocuk yapmaları . Konu sahibi benden çok daha iyi para kazanacağı bir mesleğe sahip. Ben mühendis olarak bir alacaksam o iki alır. Kuaför bir insanın mesleğini icra etmesi benden cok çok daha kolay . Siz bundan sonrasını ne sanıyorsunuz ? Adam parayı teklif edip duracak mı ? Yoksa cinsel ilişki için şiddete mi başvuracak ? Konu sahibi bir gönderisinde şey yazmış risk almadan iş sahibi olunmaz. Çocuklarımla rahat olmak için iş kurmayı tercih etmiş . Sizce bu yapılan davranışlar bir temele dayanıyor mu ? Işin tutacağı belli değil zaten gece gündüz emek ister başında durmak .
Ever bence bir anne bosamma durumunda bakabilecegi kadar çocuk yapmalıBizim moral bozmamiz mi gerek girişimci bir kadını desteklemek yerine?
Ev kadınları çocuk yapmasın o zaman sizin mantıkla..bir gücü olmadan..
Bizim moral bozmamiz mi gerek girişimci bir kadını desteklemek yerine?
Ev kadınları çocuk yapmasın o zaman sizin mantıkla..bir gücü olmadan..
İsteme sekli yanlis fakat istemesi anormal değil.Veliyle falan ne alaka? Siz bu ülkedeki erkeklerin ne seviye küçülebildiğini bilmiyorsunuz sanırım. Ortada çocukları var ve kadın da büyük ihtimalle çocukları düşünüyor, belki de tehdit ediliyor. Belki bir mal üzerinde anlaşmazlıkları var ksdın bunu bekliyor? Beni bağlayan kısım bueası da değil zaten kendi aralarında ne yaparlarsa yapsınlar. Benim tepkim burdaki adamın ilişki istemek hakkı sözü
İstemediginiz zaman süresi 1 sene mi?Hanımefendi siz istemediğiniz halde eşinizle birlikte oluyor musunuz o istediği için? Burda mevzu hak fslan değil ben bunu iddia etmiyorum hukuktan da anlamam. Kadın istemediği halde burda hemcinslerinin yaptığı yorumlara bakabilir misiniz? E her konuda kadına yükleniliyor, yok neden adamdan para alıyormuş. Ben bunu da onaylamıyorum şahsen ama adam veriyorsa niye bu kadsr tantana yapılıyor? Kusura bakmayın benim eşim evliyiz diye hak iddia edip benim istemediğim zamanda benimle birlikte olamaz.
Sizin anlamadığınız nokta benim kadını ya da adamı haklı bulmam değil, kadın istemediği halde bu adamın hakkı falan demeniz. 1 yık boyunca bu temel tasını nasıl karsıladı acaba adam? Büyük ihtimalle başkalaerı vardı. Benim anlatmak istedipimi anlamamakta ısrarcısınız.İsteme sekli yanlis fakat istemesi anormal değil.
Ayni evde yaşayıp bütün imkanlarını kullanacagim, esi olmaya devam edeceğim ama evliligin temel tasini istemesini mi sapiklik sayacagim?
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Zaten aralarında ilişki yoookk. Ayırmışlar yatakları. Adam kadına para veriyor kadın ayrılmıyor. Ben bunlara bir ley demiyorum burda ikiside hatalı. Ama asıl mevzu sizin cinsellikteki düşğncelerinizİstemediginiz zaman süresi 1 sene mi?
Kimse o kadar zaman cinselliği rafa kaldirip beklemek zorunda degil. Adam baskasina gitse de aldatmis olacak degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?