Ahlaksiz teklif ..

Niye eşiniz size bin TL vereyim iki kere benle ol söyle yap böyle yap dediği zaman normal mi karsilayacaktiniz..resmen bir çok kişi bu ahlaksızlığı savunmuş üstelik hemcinslerim
Gerçekten de öyle yorumlara şok oldum.. evliyken kadınlar istemediği cinselliği yaşamak zorunda değil özellikle de böyle çirkin sözlerle
mikemmel gelinler vardı kaynanalarının evini temizlemek çok sıradan gelen bir de mikemmel geyşalar çıktı..kocam da kocam

Kadın yeni iş kuruyor teyzesinden de altın almış evliliği bitmiş adam gitmiyor çabalıyor kendine hayat kurmak için çocukları için gelecek kurmaya çalışırken çocuklarının babasından para alması kadar doğal bir şey yok

+1

E hakkı ama hukuken de hakkı. Tamam o zaman bu adam dışardan biriyle cinsel ilişki kurabilir mi buna okey miyiz ? Çünkü bir yıldır bir cinsel münasebet yok
Hanımefendi siz istemediğiniz halde eşinizle birlikte oluyor musunuz o istediği için? Burda mevzu hak fslan değil ben bunu iddia etmiyorum hukuktan da anlamam. Kadın istemediği halde burda hemcinslerinin yaptığı yorumlara bakabilir misiniz? E her konuda kadına yükleniliyor, yok neden adamdan para alıyormuş. Ben bunu da onaylamıyorum şahsen ama adam veriyorsa niye bu kadsr tantana yapılıyor? Kusura bakmayın benim eşim evliyiz diye hak iddia edip benim istemediğim zamanda benimle birlikte olamaz.

+11111111111111

Plansız plansız işler.

Iyi de adam zaten bir yıldır eşiyle birlikte olmamış ortada tecavüz yok ki ? Size soruyorum bu hanımefendi işimi kuracağım para kazanacağım diyor o zamana kadar bir yıl daha geçecek eşinin ne yapmasını öneriyorsunuz ? Başka bir kadınla ilişki yaşaması okeyse tamam bu çıkar ilişkisi devam eder.

Ben ne yapardima gelirsek ben içimin almadığı adamla aynı evde durmam . Gider çalışırım kendi paramı kazanır otururum . Boşanan diğer kadinlarin yaptığı gibi .

Oetada tecavüz yok diye adamın 2 bin vereyim birlikte olalım demesi normal mi? Bunu haklı bulmak mı daha normal olan? Tecavüz etmedi diye adamı da alkışlamayalım isterseniz olması gereken bu ya hani.

Oetada tecavüz yok diye adamın 2 bin vereyim birlikte olalım demesi normal mi? Bunu haklı bulmak mı daha normal olan? Tecavüz etmedi diye adamı da alkışlamayalım isterseniz olması gereken bu ya hani.
Iyide sürekli konuyu başka yere çekiyorsunuz . Sanki hep birlikte adam sana tecavüz etse hakkı var diyoruz . Adamın para teklif etmesi tuhaf olan karı koca bir evde yasayan insanlar cinsel ilişkiye girerler. Karı ve koca olmak istemeyen insanlar da bosanirlar . Bir sene bekleyeyim adamın maaşını yiyeyim sonra iş kurayım sonra iş için adamdan yine para isteyeyim demezler . Böyle bir hayat yok çünkü . Adamın 2 bin lira veririm birlikte olalım demesine yol açmamak lazım bizde bundan bahsediyoruz . Bu raddeye getirmemek lazımdı

Eşiniz ama o sizin ahlaksız teklif bunun neresinde beni yanlış anlamayın adam bir sene önce size ne yaptı da yatakları ayırdınız bilmiyorum ama eşlerin birbirine karşı mecburi eşlik görevleri var size göre sapikliksa ayrılacaksıniz çok karışık sizin durum

Ben konuyu başka yere çekmiyorum, sabahtan beri aynı yorumlar var bu yüzden tepki gösterdim sizde cevap verdiniz ben sabahtan beri sizinle aynı konuyu tartışıyorum. Kadın belli ki anlaşmalı boşanmak istiyor ve adam da yanaşmıyor. Bu onları rahatsız etmiyorsa bize ne? Benim bahsettiğim şey sadece seks mevzusu. Adamın bu teklifi etmesi bile masum kalıyor gözümde yorumları okudukça. Ki adam da parayj yedirdiğine göre hiç de rahatsız değil

Evden gidemiyorsa tecavüze katlansın istiyorsunuz adamın kanuni hakkı diye
Gidecek yeri olsa kadın zaten katlanmaz herkesin maddi gücü hemen yeni ev açmaz.
Maddiyat kadınların elini kolunu bağlıyor
Kadın açtığı kuaförde çocuk bakmaktan bahsediyor, bunlar işin seks kısmında.

Beni rehin gibi nikahinda tutuyor madem , madem onun soyadını taşıyorum, zor günümde kimin kartını kullanıcam üstelik geri ödemeli
Yanlış anlamayın önceki konularınızi bilmiyorum. Şuan yorumlara bakıyorum. Anormal bulduğum boşanma yolunda olup aynı evde kalıp üstüne kartını kullanmanız. Gidecek yerim yok diyorsunuz o zaman boşanmayinki zaten. Çok değişik geliyor söyledikleriniz. Param yok gidecek yerim yok eşimi istemiyorum ama parasına ihtiyacim var. Adamın parasıyla iş kurup adama tekme atmayi planlıyorsunuz. Ve bunu çokta normal bir şeymis gibi savunuyorsunuz. Çok zekice yaptığınız. Adamda farkında olacağında bence gülüyordurda benim paramla bana posta koyuyor diye. Nikah devam ediyor aynı evdesinjz parasını da kullanmışsiniz. Bence kim olsa o dediğiniz şeyleri talep ederdi gibi geliyor

Eşinin bu teklifi iğrenç bir durum bunu başta belirtmek isterim ama canım seninde temelin yanlış bosanacaksin neden o adamla yaşıyorsun hadi yaşadın neden para istiyorsun ben olsam ben hayat kadınımiyim böyle iğrenç bir teklifi nasıl yaparsın derim ama bu yüzü de buluyor şuan ki durumundan dolayı kuaförde çocuk bakılır mi mahkeme sana o çocukları verir mi bilemedim düzen yok doğru duzgun iş yok keşke biraz birikimle bu yola çıksaydn

Allah aşkına biraz realist bakabilir misiniz ? Sorun tamamen zaten burda bizim kadınlarımızın evliliğe bakışında . Bir erkekle evlenince çocuk yapalım sonra o çocuklara bakalım büyütelim ama calismayalim ee bosanmaya gelince bosanmayalim ama birlikte de olmayalım ama bana onu versin bunu versin baba evinde rahat edemem . Öyle olmuyor işte o işler . Gerçek bu değil . Ne öneriyorsunuz mesela . Ya da adam ne yapsın konu sahibinin dükkan açması için daha fazla para versin kalkindirsin ona maaşını harcasin konu sahibi de tamam ben her şeye sahibim diyene kadar kesinlikle bir cinsel ilişki yaşamasın mi ? Soruyorum başka kadınla birlikte olabilir mi cevap vermiyorsunuz ?
Boşanmak mi istiyor gidecek açacak davasını uzaklaştırma alacak o sürede evde kalır ev krediymis ev satılacak kredi kapatılacak kalan para bolusulur. Tabi konu sahibi önceki konusunda da belirtmiş bu şekilde baba evine gitmek istemiyor . Sizin öneriniz nedir

Konuyu başka yere çeken sizsiniz ama. Kadın borcunu ödeyeceğini söylüyor. Ha ben bu durumda olsaydım bu durıma sokmazdım kendimi çoktan bitirmiş olurdum ama madem kendisi böyle istiyor eşi de gayet açık ilişki yaşayabilir. Ama bizim tsttıştığımız şey bu değil dikkatinizi çekerim.

Evet evden gitsin ama tüm masrafı karşılasın eski düzeni devam etsin ama evde olmasın adam ztn demiş sen git çocukları bırak diye. Şu şartlarda evde kalıp çocuklara baktırmasi daha gerçekçi duruyor.

Realist? Adam parayı verirken zoruna gitmiyor belli ki, eğer o teklifi de yapmasaydı hatta baya adam gibi adam denrdi. Ama krizi fırsata çevirmeye çalışan bir adamın da savunulacsk bir tarafı yok. Çıkarı olmasa sizce o adam o kadını ilişki olmadan evde tutar mı? bence sizde biraz gerçekçi olun

Bence bizim tartistigimiz şey tam olarak bu . Erişkin bir insan bir yıl cinsel ilişki yaşamadan beklemek istemez . Konu sahibi adamla bunu açık ve net konuşacak . Ben kendimi toplayana kadar bu evdeyim ve seninle cinsel ilişki kurmak istemiyorum hayatına başka bir kadın alabilirsin bunu kabul ediyorum diyecek . Çünkü bu bir evlilikten çıkmış . Ortada kadının kullandığı bir adam var. Feminizm kadın ve erkeğin sosyal hayatta ve hukuksal anlamda eşit olmasını savunur . Bazı kadınlar bunu çok güzel kullanıyor. Ben evde oturdum çocuğuna baktım bir sene koskoca bir sene neden bir işe girip çalışmamış . Çalışan kadınlar salak mı afedersiniz . Bakın bir yıldır evdeyim kızım küçük boş duramiyirum korkudan çocuk uyutup dil çalışıyorum bir şeyler yapıyorum ki paslanip iş bulmakta zorlanmayayim . Bu hayatta her insan tektir. Anası babası değil karsisindaki insan kimse kimseye çıkarsız is yapmıyor. Gerçek soğuk ama bu

Hah işte bundan bahsediyorum . Adam da çıkarı için cinsel ilişki istiyor . Bunu istemiyorsan o insanla aynı evde durmayıp dava açacak tedbir nafakası talep edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…