Ahlaksızlık diz boyu !

Herhalde konu sahibi masumane bir öpücükten bahsetmiyor..
Sevişmek de ayıp değil o halde parkta gençler özgürce sevişsin..

Mesele insanları rahatsız edecek şekilde ulu orta yerde yapılması..

Oturup izlenmedği sürece iki insanın öpüşmesi nasıl rahatsız edebilecek kadar etkileyebilir ki?

Mesela benim oturduğum semtte de mahalle kültürü var, cam baca kapalı olsada gecenin körüne kadar camdan cama sohbet eden ev kadınlarıyla birarada yaşıyorum. Gündüzleri de sokakla cam arasında anne-çocuk bağırışlarını dinlemek zorunda kalıyorum ne yaparsam yapayım - sokağımızdaki tüm çocukların ismini ezberledim sırf bu yüzden. Bu durum sınavlarım yüzünden sabahlamışta olsam, baş ağrısından geberiyor da olsam değişmiyor, sistematik olarak uluorta rahatsız ediliyorum ama aklı başında hiç kimse milletin hayat stilini düzeltip daha görgülü davranmalarını sağlamak için sokağa polis çağırt vs. demez kalkıp.

Bunu diyemezken kalkıp öpüşen çiftler bizimle aynı ahlak anlayışında değiller diye rahatsız olup ahlak anlayışını düzeltecek yaptırım beklemek saçmalık.

Sen o kızın annesi olsaydın ve o çocuk kızını teşhir eder gibi milletin gözü önünde öpüşerek tatmin olsaydı hala ahlaksızlık der miydin?

ben kızıma iyiyive kötüyü bir şekilde anlatırım, ama onun hayatına da müdahale etmem, herkesin özgür iradesi vardır..baskıyla bir yere varılmaz. O kızın annesi olsam, düzgünce bu olayın hoş olmadığını anlatırım ama anlamazsa da kendi bilir ne yapayım asayım keseyı mi??

bunun doğru olduğunu savunan arkadaşlar peygamberimizin kıyametin alametleri hakkındaki hadislerini bir okusunlar bence insanların hayvanlar gibi sokakta sevişmeleri kıyamet alametidir deniliyor buna ne dersiniz

Gencler sokakta öpüstü kadinlar kulübünde kiyamet koptu derim :))

Sen o kızın annesi olsaydın ve o çocuk kızını teşhir eder gibi milletin gözü önünde öpüşerek tatmin olsaydı hala ahlaksızlık değil der miydin?

teşhir etmek mi?
hiç hoş karşılamadım bu deyişinizi.

bu kızla oğlanın bileceği iş.

her çocuk bir bireydir.
akılları yetiyor ki sokakta öpüşme cesaretini gösterebiliyorlar.

bu her ne kadar sizin için teşhir olsa da bazılarımız için -ben de dahil- sevgi gösterisi.

teşhir hiç aklımın ucundan bile geçmez böyle bir şey için.
sizin de kullanımınız hiç hoşuma gitmedi..

evet canım özellikle çocukları ahlaklı yapacaz diye olur olmadık şeyleri hatta dini bile yalan yanlış argümanlarla çocuğun kafasına sokarak,özellikle erkek çocukları karşı cinsten bir arkadaşıyla duygusal bir yakınlaşma içine girdiği zaman kendine güvensizliğinden kızarıp bozarıyor ama aynı 'dini' terbiyeyi almış çocuk sokakta gördüğü kadına laf atarak çok da rahat bir biçimde taciz edebiliyorsa işte asıl orada bir ahlaksızlık var demektir.

bunun doğru olduğunu savunan arkadaşlar peygamberimizin kıyametin alametleri hakkındaki hadislerini bir okusunlar bence insanların hayvanlar gibi sokakta sevişmeleri kıyamet alametidir deniliyor buna ne dersiniz

yine her konuda olduğu gibi bu konuda da fetva verenlerimiz eksik olmuyor derim ben.

Peki o zaman buyrun devam edelim parklarda sokak aralarında sevişmeye öpüşmeye..
Gençleri engellemeyelim özgür iradelerine bırakalım 18 yaşını doldurunca da evleri terketsinler sevgilileriyle yaşasınlar..
Avrupa Birliğine girmemiz gerek artık şu "geri kafalılığı" bırakmalı, "namus bekçiliği" yapmayı da kesmeliyiz..
Haklısınız siz çok haklısınız bizimkisi saçmalık.. Ahlak da saçmalık olmuş pess...

bende size kınamayla ilgili hadisi okumanızı tavsiye ederim, ayrıca dinimizde oturup dikizlemekte günahtır bunu da araştırın..

ahlak güzelliği kınamak dikizlemek gibi günahlardan önce gelir millet öyle gözüne soka soka bak biz bi iş beceriyoruz derse tabiki gözüne çarpar konu sahibinin evinin önünde yaşanıyor bunlar bağcımı suçlu üzümü çalanmı

ben esimle sevgiliyken de nisanliykende öyle bos buldugumuz yerde öpüsürdk:))birbirimizi seviyoruz askimizi gösteriyoruz suc mu??
ama bi gün basima geleni unutamam:esim arabayi bi tenhaya park etmisti vede bizde arabanin icinde baya mesgulduk:))sonra birden arabanin cami tiktiklnmsin mi??!!bi polis arabasi vede önünde polisler...neymis karsi taa uzakta evdekier bizden rahatsiz olmuslar...o yüzdende polisi cagirmislar..ayni sizi gibi düsünenler yani...haa polis napti sadece bizi uyardi vede gülümseyerek öyle tenha yerlerde prk etmememizi söyledi....nisanli oldugumuda ögrenince esime dönüp"Nisanlini daha iyi yerlerde gezdir hadi bakiyim" dedi güerek...yani olay bu...suc muc yok ortadaa:))yani ararsanizda bise ypmiyo polis,tecrübeyle sabittir:)))))))))))))

çok özendğimiz avrupada kızlar bekaretini bilmem kaç yaşına kadar korursa ödül verılıyor özgürlüğü ve avrupayı hep yalnış tarafından anladık ben gözümün önünde öpüşen bi çift varken rahat edemem görmezden gelemem hanı nerde benim özgürlüğüm sokakta öpüşerek özgürleşeceksek aman kalsın

her şey dinin arkasına gizlenilmiyor mu zzaten?

onu yapma, günah, bunu yapma günah.
ee ne yapcaz?

'neden günah' konusuna mantıklı bir gerekçe getirmedikten sonra kimse dinlemez bu yalanı.

dinin arkasına saklanarak düşünmekten vazgeçen insanlar olduğu sürece bu toplum kalkınamaz.

kendi benliklerini din ile sınırlayıp, kendilerinin farkına varamıyorlar.

şimdi başka bi pencereden de bakacak olursak

iyi, madem çocukların sokakta öpüşmesi ayıp

onları dikizler gibi izleyen ne olacak?

onun yaptığı ne, izlemesin o zaman.

ne yapmışlarda ahlaksız olmuşlar söyler misiniz? öpüştükleri için asalım keselim, ahlaksız damgası vuralım, taşlayalım böylece sorun çözülecek mi??? ahlaksızlık bence bunlardan çok daha öte bir şey..

Anneleri babaları yok mu acaba bu gençlerin? Elbette insan rahatsız olur çoluk çocuk var bu mahallede..
Gerçi şimdi sana namus bekçisi misin diyenler çıkacak ama...

Demiştim ilk mesajımda yine çıktı bu konu da çıkmaza gitti yine..İyi geceler siz çocuklarınızı özgür yetiştirin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…