Ahlari tutanlar varmi hic?

Bulur bulur bir şekilde merak etme kimsenin yaptığı yanına kalmaz bize düşen sadece sabredip beklemek ben de bekliyorum o günleri hatta sürüne sürüne kapıma gelmesini çok istiyorum...

Bulur bulur bir şekilde merak etme kimsenin yaptığı yanına kalmaz bize düşen sadece sabredip beklemek ben de bekliyorum o günleri hatta sürüne sürüne kapıma gelmesini çok istiyorum...

Canım sürünmek demeyelim,sadece bize böyle haksızlıklar yapacak fırsat bulamasınlar,gece gündüz ne düşmanlık yapsam,nasıl zarar versem diye düşünecek zaman bulamasınlar istiyorum..

İşin üzüldüğüm yanı hadi ben neyse el insanıyım ama kendi evlatlarına nasıl bu kadar zarar veriyorlar onu anlanıyorum,eşim perişan oluyor..

İnsanın dünyaya,dünya malına bu kadar düşkün olmasını anlayamıyorum,aklım aklım almıyor..

Ölümleri de bu mal,para,pul sevdasından olacak..Dünyayı,parayı neredeyse çiğ çiğ yiyecekler..

Anlamıyorum,aklım almıyor..

Canım benim ayrıldığım erkek arkadaşıma da ettiğim ahlar tutmuştu,benim olmadığım zamanlar burnundan gelsin bütün işleri ters gitsin,iki yakası bir araya gelmesin demiştim o zamanın verdiği acıyla,kaybolsun gitsin hayatımdan dedim,görmeyim bir daha dedim..sonra aradan zaman geçti..sonra gairp şekilde bütün işleri ters gitti,birlikte açtıgımız sonradan ona bıraktığım kulüp kapandı,hocasıyla arası açıldı,yüksek lisans yapıyordu,doktora kadrosu bulunduğumuz şehirde açılmadı,pek çok şehirde de kadro bulamadı..sonra çok uzak bir şehirde doktoraya gitti,apar topar..sonra bir bir bütün çevresi tek tek farklı sebeplerden şehirden ayrıldılar,en sonunda baktıgımda onu hatırlatacak tek bir kimse kalmamıştı..

6 yıllık ilişki sonrası bir küslüğümüzde benden ayrıldığını bile henüz bana söylememişken, başka bir kızla çıkamaya başlamış olan ve beni çok zor bir anımda o üzüntüyle başbaşa bırakan sevgilime ah etmiştim. daha doğrusu tek söylediğim ' Allah sorsun ' cümlesiydi. annem de benim üzüntümü görüp o da söylemişti. tuttu mu bilmiorum ama geçenlerde arkadaşım denk gelmiş biryerde. o kadar kötü görünüyordu ki anlatamam dedi... uyuşturucu kullanıyo muydu o diye sordu bana... bilemem belki de yanlış görmüştür ama bana çektirdiğini henüz çekmediyse bile elbet çekecektir şüphem yok merak da etmiyorum o yüzden :)

Ben cok utanarak birsey anlatacagim arkadaslar!!!

Ben birgün babama cok kizarak kardesi icin nedense Beddua ettim,dedim Allahim sen ona bir dert ver babam onun derdine düssün...

ama bir kac gün sonra abim Vefat etti...........

bunu kimseye anlatamam aslinda cünkü utanirim ve cok kötü his ediyorum simdi burada yazincada.

benim de tutuyor ahlarım, ama elimde olmadan. ben bu kadar kötü olmasını istemem asla, tek bir insan için ah ettim şimdiye kadar o da bana haksızlık yapıp okulumu uzattıran hocamdır, onun da başına gelicek var sadece onu bekliyorum.

ama beni çok etkileyen bir olay olmuştu anlatayım, önceden çok yakın olduğum sonra gittikçe uzaklaştığım bir arkadaş grubum vardı, ama yine de vefayla giderdim her çağırdıkları yere artık çok yakın hissetmesem de, bir gün öğrendim ki bir geziye otelde konaklamalı fln yazılmışlar hiç bana haber bile vermeden, bir de utanmadan yanımda konuştular özellikle (beni çekemeyen bir kız arkadaşım vardı bütün grubu bana karşı kinlendirtti bi süre sonra). o kadar içerlemiştim ki, dedim ki inşallah gidemezler o geziye. bu geziden bi 2 hafta önce fln olmuştu. o süre içerisinde görüşmedik, sonra ben gördüğümde "ee geziniz nasıl geçti" dedim, o kızın erkek arkadaşının babaannesine pankreas kanseri teşhisi konmuş bilen bilir çok kötü bir hastalıktır çok çok hızlı ilerler ve konmasıyla vefat etmesi bir olmuş 2 hafta içinde. o kadar üzülmüştüm ki, benle alakalı değil biliyorum ama yine de insan acaba ben mi sebep oldum demeden geçemiyor.

ben ah edemiyorum.döner dolaşır beni bulur diye korkarım.ama biri çok canımı acıttıysa mutlaka başına bir iş gelir.oğlum 2,5 aylıkken biraz üşütmüştü.dr daha küçük olduğundan hızlı düzelsin diye 4 tane iğne vermişti.üst komşumunda 3 yaşında bir oğlu var.bizimkinin iğne olduğunu duyunca ayyy bizimki bu yaşına geldi daha iğne nedir bilmez tüh valla seninki daha bu kadarken iğne yedi demişti.öyle sinir olmuştum ki.ama Allah büyük işte.gerçi istemezdim çok da üzüldüm ama haftasına varmadan oğlı zehirli ishal oldu ve 1 hafta hastanede yattı.yediği iğnelerin serumların sayısı yoktu.duyunca aklıma direk bana söyledikleri geldi.ah etmemiştim ama çok üzülmüştüm.

ah edenlerden en büyük örnekte bizim mahalledeki bir teyze.kadının kızı ailesinden izinsiz haberi olmadan evlenmişti.kadın o kadar üzülmüştü ki zaten 5-6 sene konuşmadı ve hep bana bunu yaşattı Allah da onu bildiği gibi yapsın karnındakini kucağına vermesin demişti ki kız hamile falan değildi.yapma deme falan derdik ama bir iki kere böyle demişti.sonra o kız tam 6 tane düşük yaptı ve hamilelikleri hep 3.ayda falan kürtajla son bulmuş.tabi annenin ahı bir başka tutuyor sanırım.

Paramı çalıp o parayla umreye giden ve "hayırlı" bir işe harcadığını söyleyen kişiyi önce Allah'a havale ettim, sonrada "inşallah harcadığın, çaldığın para hastane paran olur" dedim.Birden rahatsızlanmış geçen gün.Bir dizi ameliyat geçirecekmiş.
Benki evdeki karıncaları bile canlıdır, yaşam hakkı var diye, toplayıp bahçeye taşıyorum, bu kişiye karşı yüreğimde bir sızı bile olmadı.Pişman mıyım? Hayır! Müslümanın en önde gideninin taklidini yapıp, kul hakkı yiyip, para çalan, benden çaldığı parayla da Umre'ye giden kişiye hakkımı helal etmiyorum, Allahım sen ıslah et bu tarz kişiliksizleri.

eski erkek arkadasım benim tatile gitmemi fırsat bilip enyakın arkadısımla (o zamanki en yakın arkadasım hala konuşmayız) birlikte olmaya başlamıştı
dönünce ögrendiğimde en cok arkadasıma kızmıştım
mutlu olama inş. diye yüzüne beddua ettim
erkek arkadasıma da aynı şekilde
erkek arkadasımın o zamanki durumu cok iyiydi iflas bayragını cektiler
ben evlendim cocugum oldu hala düzgün bir ilişkileri yok
ortakarkadaslara benim ahımın tuttugunu söylüyormus kız arkadasım
yine de böyle olsun istemezdim şimdi düşününce
o yüzden artık canım cok yanınca allaha havale ediyorum

Olmazmı hiçç ben tabiki...Tmam kabul ediyorum iyi bişey değil ah etmek ama insanın içi yanınca kalpten bi ahh çekince kesin kabul oluyor...Bizzat yaşadım ben. yazdıklarımı okuyunca bu kadarı da nasıl olur diyeceksiniz eminim..

1.Eski eşimin erkek kardeşi benle kavga edip k.validemlerde duran gelinliğimi bodruma fırlatmış.Bende gördüm bunu aylar sonra ve dedimki "Allahım seni bu gelinliğe muhtaç etsin" sadece bu kelimeler çıktı ağzımdan..6 ay sonra bu kaynım olacak herif kız kaçırmış.O günlerde köyde gelinlik alacak paraları olmadığı için benim gelinliği temizletip kıza giydirmek zorunda kalmışlar...Eeee Allahım çok büyük

2.Yine eski eşimle boşanmadan önce maddi sıkıntı yaşadık sorumsuzluğu yüzünden.Eve haciz gelecek ve tam 2 milyara ihtiyacımız var (5 sene önce)..K.pederden rica ettim bende para mara yok dedi..Ki ben olduğunu adım gibi biliyorum malum köy yerinde hayvanları falan var birini satsa parayı verebilir...Çok zoruma gitti ve "Allah bu parayı sizden çıkarsın dedim" 1 sene sonra diğer oğullarının arabasını değiştirirken galerici bunları tam 2 milyar dolandırmış ve ortadan kaybolmuş...Ne bi eksik ne bi fazla...

3.Eski eşimle boşanmamız çok sorunlu oldu..Baya bi çektirdiler bana..Babamda vefat etmişti olaydan 2 sene önce..Bende bana yardımcı olur bu durumdan kurtarır diye amcama haber gönderdim.Aldığım cevap"Bırakın burnu sürtsün oldu" Bunun üzerine bende "allah sanada tatdırsın bu durumu dedim".1 sene sonra amcamın kızı 2 çocuğunu bırakıp baba evine döndü boşandı...

Kısacası kızlar KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER...(Bu arada bi ahım daha var oda kesin çıkacak bekliyorum sabırsızlıkla)Çokmu kötüyüm yaw

Ben asla beddua etmem ah da cekmem icim acirsa dua eder allaha havale ederim icimi acitanlari... ama biirine canli sahit oldum..

Ben bir magzada calisiyordum patronumda nasil desem Fesat bir insandi sadece dükkana para girsinde baska birsey düsünmezdi.. NEyse birgün bir bayan deri bir ceket getirdi hakiki ceket patron onu degistirmemek icin kadina bagirdi cagirdi kovdu kadin cikmadi bu ceket yeni ve bana degistirmek zorundasin dedi neyse sonunda polisi cagirdi patron yaninda da kücük kizi vardi müsterinin o da ürkmüstü ve agladi iki üc ay sonra bizim patron yani tam yilbasi gecesi Felc oldu müsteri olan kadini gördüm o da döndü dedi benim ahimi aldi polis cagirdi cocugumu aglatdi...

Bosuna demiyorlar iste alma mazlumun ahini...

Allah kimseye ah cektirmesin insallah....

Senden korkulur walla ,bir şey isterken iki kere düşün tehlikelisin walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…