- Konu Sahibi yildizkalp
-
Ben de mart ayında kayınvalidemler tarafından öyle bir haksızlığa maruz kaldım ki resmen ciğerimden yandım,içim közlendi,gecem gündüzüm gözyaşı oldu..
Dedim "Allah'ım öyle birşey olsun ki benimle,bizimle uğraşamasınlar,kendi dertlerine düşsünler" dedim.
Bilmiyorum beddua yerine geçer mi ama bize yaptıkları haksızlıklar karşılığını ne zaman bulacak merak ediyorum..
Bulur bulur bir şekilde merak etme kimsenin yaptığı yanına kalmaz bize düşen sadece sabredip beklemek ben de bekliyorum o günleri hatta sürüne sürüne kapıma gelmesini çok istiyorum...
var olmaz mı:2:ama yarın yazacağım,çok uykum var[/QUOT
yarın lütfen yaz sabırsızlıkla bekliyorum iyi geceler
Ay Funda30 senden korktum vallahi :26:
Senden korkulur walla ,bir şey isterken iki kere düşün tehlikelisin wallaOlmazmı hiçç ben tabiki...Tmam kabul ediyorum iyi bişey değil ah etmek ama insanın içi yanınca kalpten bi ahh çekince kesin kabul oluyor...Bizzat yaşadım ben. yazdıklarımı okuyunca bu kadarı da nasıl olur diyeceksiniz eminim..
1.Eski eşimin erkek kardeşi benle kavga edip k.validemlerde duran gelinliğimi bodruma fırlatmış.Bende gördüm bunu aylar sonra ve dedimki "Allahım seni bu gelinliğe muhtaç etsin" sadece bu kelimeler çıktı ağzımdan..6 ay sonra bu kaynım olacak herif kız kaçırmış.O günlerde köyde gelinlik alacak paraları olmadığı için benim gelinliği temizletip kıza giydirmek zorunda kalmışlar...Eeee Allahım çok büyük
2.Yine eski eşimle boşanmadan önce maddi sıkıntı yaşadık sorumsuzluğu yüzünden.Eve haciz gelecek ve tam 2 milyara ihtiyacımız var (5 sene önce)..K.pederden rica ettim bende para mara yok dedi..Ki ben olduğunu adım gibi biliyorum malum köy yerinde hayvanları falan var birini satsa parayı verebilir...Çok zoruma gitti ve "Allah bu parayı sizden çıkarsın dedim" 1 sene sonra diğer oğullarının arabasını değiştirirken galerici bunları tam 2 milyar dolandırmış ve ortadan kaybolmuş...Ne bi eksik ne bi fazla...
3.Eski eşimle boşanmamız çok sorunlu oldu..Baya bi çektirdiler bana..Babamda vefat etmişti olaydan 2 sene önce..Bende bana yardımcı olur bu durumdan kurtarır diye amcama haber gönderdim.Aldığım cevap"Bırakın burnu sürtsün oldu" Bunun üzerine bende "allah sanada tatdırsın bu durumu dedim".1 sene sonra amcamın kızı 2 çocuğunu bırakıp baba evine döndü boşandı...
Kısacası kızlar KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER...(Bu arada bi ahım daha var oda kesin çıkacak bekliyorum sabırsızlıkla)Çokmu kötüyüm yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?