Ahlari tutanlar varmi hic?

eeee ne demişler yuva yıkanın yuvası olmazmış

allahın sopası yokmuş
hiç de ah etmem bana yapılan herşey karşılığını buldu hiç ah etmemşken :90:

ndn ah etmem çnkü beddua döner dolaşır sahibini bulurmuş derler ben bundan çok korkarım sadece rabbime bırakırım :93:

Erkek arkadaşımın ev arkadaşı hasanın ailesi ramazanda oğlunun yanına kalmaya geldiler,yaz okulundan dolayı herkes evde zaten..ben bir kaç kere erkek arkadaşımın yanına geldim,gittim,bir garip davranıyorlardı ama iyi gibi görünmeye çalışıyorlardı..evlerine gelmemi dogru bulmuyorlardı ama yüzüme gülüyorlardı..sonra erkek arkadaşımın annesi ve ablası da iki günlüğüne geldiler ve benimle tanışmak istediler,öğrendim ki hasanın annesi arkamdan atıp tutmuş bir sürü şey söylemiş,sevgilimin ailesine..ne kadar ayıp ya,kendi oğlunun da kız arkadaşı var..sevgilimle evlenmeyi düşünüyorz,ve o kadın, sevgilimin ailesi ile aramı bozmak istedği için hakkımı helal etmiyorum,kınadıkları ne varsa kendi başlarına gelsin istiyorum..

Son düzenleme:
bu konunun aynısımı vardı ney onada evet yazmıstım hem korkarım hemde bazen kendıme hakım olamayıp ederim allahından bulsun , sizinde basınıza gelsın muhtac olun hastaneye vs,, bana ne yasattıysan ıkı katını allahta sana yasatsın dıyerek...

gorumcem benden için çocugu olmasın dıye ah etmıs ama gelgorkı onun hiç cocugu bırakın yumurtası dahi olusmuyor 34yasına gırdı bugun..

birde soyle bi yazı okumustum hatırladıgım kadarıyla yazayım;

bir dervıs varmıs saclarını kestırmek için bır berbere gıtmıs, berber saclarının tam yarısını kazıttıgı zaman bi delikadir tarzı bi dalkavuk girmiş içeri baslamıs gel kabak git kabak diye dervısle dalga gecmeye gabak da gabak diye kucumseyıcı sekılde konusmus.. o adam saclarını kestırdıkten sonra saga sola satasarak dısarı çıkmıs 6adım sonra beygırın biri hızla uzerine gelmıs delirmiş bi şekılde ve o adamıda altında surekleyip az ilerdeki kuyunun sivri tarafına yapıstırmıs adamı herkes hayretler içinde olayın şokunda kalakalmıslar .. berber demıskı dervıse yaa senden korkulur adamcaz surda sana gabak gabak dedi diye hemen ah mı ettın .. dervıste demıskı ben hakkımı helal etmıstım ama unutmakı bu ''KABAĞINDA BİR SAHİBİ VAR''

ana babamızdan gayrı Rabbimiz sahıbımız ve kım ne ektıyse onu bıciyor belkı bi goz acıp kapayıncaya kadar cabuk oluyor belki yıllar sonra gercekleşiyor..

canım demekki görümcen haksız yere beddua etmiş ve o beddua kendisini bulmuş ben de böyle bir şey yaşadım hatta önceki sayfalarda da yazdım

ben canımı yakan birine titresin ellerin tutmasın hiç dizlerin diye şarkı söylüyordum bazen gülerek bazen içimden gelerek 2 sene kolunu kullanamadı doktorlar sebebini anlayamadı bendende özür diledikten sonra oldu tüm bunlar kendimi suçlu hissettim ama oh oldu.şimdi birine daha ah ediyorum oda olunca buraya yazarım .

canım demekki görümcen haksız yere beddua etmiş ve o beddua kendisini bulmuş ben de böyle bir şey yaşadım hatta önceki sayfalarda da yazdım

evet canım haksızdı elbet..cunku ben onlar gibi her dakka fesatlık yapmıyorum kötü kalpli vicdansız değilim çok sukur...

bide eşim benden sogusun eşim bana hakaret etsın ne bılım aramız bozulsun dıye ah etti yaa oda tersı oldu allaha sukur eşimle aramda en ufak bi sıkıntım sorunum olmadı..ama kendı kaynanama küs geldi 4aydan berıde kaynanamda kalıo esıylede 3aydan berı aynı yatakta dahi yatmıyorlarmıs dusunsene..

ah etmek kotu bişey gercketen sana gerı donebilir ben duruma göre ah edıyorum duruma gore allaha havale edıyorum..

hatta soyle bişey oldu kaynanam annemleri arayp kızınız yeterınce masraf torun olursa masraf ıkıye katlanır demıs ve benım annem suan uzuntuden seker hastası oldu bende okadar sınırlendımkı kaynanam uzerınden gorumceme beddua ettım benım evladım olmasını ıstemıyorsan senınde kızının evladı olmasın ınsallah.. allah sana torun yuzunu hasret bıraksın cogalmayın ınsallah dedım ,kendımıde hesaba katarak ;okadar sınırlendımkı tahmın edemezsınız

ben hamıle kaldım kaynanama dedımkı gozunaydın babanne oluyosun bana dedıkı belkı duser kımseye soyleme ,benım oğlum sana zor bakıyodu cocuk nerden cıktı dedi sonrada dedıkı sızın daha evlılıgınız oturmadı aldırcaksın o cocugu sımdı zilleri takıp oynayabılır dusuk yapalı2ay oluyor

benım cocugumun olmasını ıstemıyorsa kendı kızıda hamıle kalamasın insallah.. bukadarda acık beddua edıyorum işte.

egerr haksızz yere canın yandıysaa ah ettıysenn mutlakaa allah cıkartıyorrve sendee sahıt oluosunn.bızzat yasadım canımı yakaın canı cehennemee derım ve allaha havale ederımmm...........

Ah etmem ama bir keresinde okuduğum okulda ki müdür yardımcısı fena halde beni ezmişti.
Evladından bulursun umarım dedim. Ben mezun olduktan bir yıl sonra kaza geçirmişler bir oğlu vardı zaten ölmüş.
Duyunca oturdum ağladım keşke demeseydim diye. Ama canımı çok yakmıştı o adam devlette bi şeyde diyemiyorsun.
Yinede keşke tutaydım ağzımı çocuğundan bananeyse.
Bir kerede köpeğime tekme atan komşuma Allah belanı versin dedim adam ertesi gün araba altında ezilerek öldü.
Sanırsam ağzımı tutmam lazım bi şekilde :44:

Son düzenleme:

ay canım korktum senden adamları öldürüyorsun iyisimi sen beddua etme ALLAHA havale et canım

Bugün cok ilginc bir haber aldim!

eski esimle konustum tel. ve dedi ki ah kiz kardesimin sorunu varmis,esi ile.

herhalde bosanacaklar,icim cok tuhaf oldu,gerci öncedende sorunlari oluyordu ama simdi daha farkli herhalde...

biz ayrildigimizda benim icin demis ki niye terk etti seviyorduysa...bende üzüldüm bu lafina!!!icimden diyordum niye böyle diyorsun sende ayrilmak zorunda kalsan ne olacak?

yani her ayrilan sanki illede sevmedigi icin mi ayriliyor...bazen mecbur olup gidiyorsun...

birde hep esime diyordum seninde var kiz kardesin büyük konusma.....simdi diyorum acaba mi??acaba Allahin gücüne mi gitti.

gerçekten şok oldum şu an. kardeş hani şu durumda espri yapmak hoş olmaz ama hakikaten profesyonel katil gibi olmuşsunuz ya

aman aman dikkat edin lütfen, yazıktır yaf

eden bulur işte benim de amcamın oğlu evliydi severek evlenmişlerdi ama yengem geline hep bacımın kızını getircem filan diyormuş ve de sonunda başardı malesef ayrıldılar bacısının kızını oğluna getirdi ama ne oldu 2 yıl sonra filan amcam kalp krizinden öldü o yuva yıktı bak onun da yuvası yıkıldı ama anlayabilene tabiki olan amcama oldu işte(

benimde ahım tutar hiç yerde kalmaz ... okadar çok allah bana gösterdiki beni üzenlerin bendnen beter durumlara düştüğünü hepsini kapıma düşürdü ilahi adalet işte allahtan istedim hep benim hakkımda ne düşünüyolarsa iki katını ver dedim yüce rabbim verdide banada izlemek nasip oldu gülerek ....

canım biraz örnek verirmisin mesela ne oldu

2 defa tuttu ahım.. 2si de beni çok üzen erkeklereydi.. biri beni aldatmıştı.. inşallah en sevdiği kızda aynısını ona yapar dedim beddua ettim.. yıllar sonra aptallık edip onu affetim. ve bu bedduamı unutmuştum ondan başka birinden hoşlanarak başka birini severek ayrılmıştım.. buda onu öğrenmiş... çok yalvarıp yakarıp ağlamıştı.üstünden çok yıl geçti hala ağlar yalvarır...
diğeri de üniversiteye hazırlandığım zamanlardı. yine bi aptal gelip beni üzmüştü.. yine aynı bedduayı ona ettim.. ve oda çıktı.. yüzüne de söyledim ben sana böyle böyle beddua ettim diye oda şaşırdı..
günaha girdim belki ama oh oldu iyi oldu.. içimin yağları eridi ne yalan söyliyim

Benimde ahım tutar ama yapmamak lazım işte.. En güzeli Allah'a havale ediyorum demek. Ama bazen kendimize hakim olamıyoruz o anki sinirle.. :18:

Ben de eski erkek arkadaşıma ah etmiştim bi keresinde. Çok canımı yaktı, onunLa ya da onsuz tüm geLecek hayaLLerimi mahvetti.. Hem de bundan hiç bi acı duymadan. Bi tane kız kardeşi vardı benimLe yaşıt, her tartışmamızda her oLayda sürekLi kardeşini överdi "o senin gibi yada diğer kızLar gibi değiL, yolda yürürken kafasını kaLdırmaz hiçbişey sakLamaz" vs. vs.

Onu en son gördüğümde ve bi sinir krizinin öncesinde son Lafım oLdu "sen erkeksin bişey oLmaz sana, canın yanmaz nasıL oLsa ama bacından buL. Benden beter oLsun" dedim. Kahkaha attı karşımda.

Aradan 1 sene geçmedi ortak arkadaşLarımızdan öğrendim sevgiLisinden hamiLe kaLmış kız kardeşi, evden kaçmış ve erkek arkadaşım çocuğun kapısına gidip yalvarmış kardeşiyLe evlenmesi için..

ALLAH BÜYÜK..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…