- Konu Sahibi yildizkalp
-
Ben boşanırken eski görümcem mahkemede eski eşime şahitlik yaptı.Benim hakkımda yalan yalnış bir sürü ifade verdi.Beddua etmedim ama o kadar üzüldüm o kadar içim yandı ki.20 gün sonra daha 35 yaşındaki kocası öldü. Çok iyi adamdı öldüğünü duyduğumda çok üzülmüştüm.Ama öyle kötü bir kadından kurtuldu adamcağız
bu konunun aynısımı vardı ney onada evet yazmıstım hem korkarım hemde bazen kendıme hakım olamayıp ederim allahından bulsun , sizinde basınıza gelsın muhtac olun hastaneye vs,, bana ne yasattıysan ıkı katını allahta sana yasatsın dıyerek...
gorumcem benden için çocugu olmasın dıye ah etmıs ama gelgorkı onun hiç cocugu bırakın yumurtası dahi olusmuyor 34yasına gırdı bugun..
birde soyle bi yazı okumustum hatırladıgım kadarıyla yazayım;
bir dervıs varmıs saclarını kestırmek için bır berbere gıtmıs, berber saclarının tam yarısını kazıttıgı zaman bi delikadir tarzı bi dalkavuk girmiş içeri baslamıs gel kabak git kabak diye dervısle dalga gecmeye gabak da gabak diye kucumseyıcı sekılde konusmus.. o adam saclarını kestırdıkten sonra saga sola satasarak dısarı çıkmıs 6adım sonra beygırın biri hızla uzerine gelmıs delirmiş bi şekılde ve o adamıda altında surekleyip az ilerdeki kuyunun sivri tarafına yapıstırmıs adamı herkes hayretler içinde olayın şokunda kalakalmıslar .. berber demıskı dervıse yaa senden korkulur adamcaz surda sana gabak gabak dedi diye hemen ah mı ettın .. dervıste demıskı ben hakkımı helal etmıstım ama unutmakı bu ''KABAĞINDA BİR SAHİBİ VAR''
ana babamızdan gayrı Rabbimiz sahıbımız ve kım ne ektıyse onu bıciyor belkı bi goz acıp kapayıncaya kadar cabuk oluyor belki yıllar sonra gercekleşiyor..
canım demekki görümcen haksız yere beddua etmiş ve o beddua kendisini bulmuş ben de böyle bir şey yaşadım hatta önceki sayfalarda da yazdım
Ah etmem ama bir keresinde okuduğum okulda ki müdür yardımcısı fena halde beni ezmişti.
Evladından bulursun umarım dedim. Ben mezun olduktan bir yıl sonra kaza geçirmişler bir oğlu vardı zaten ölmüş.
Duyunca oturdum ağladım keşke demeseydim diye. Ama canımı çok yakmıştı o adam devlette bi şeyde diyemiyorsun.
Yinede keşke tutaydım ağzımı çocuğundan bananeyse.
Bir kerede köpeğime tekme atan komşuma Allah belanı versin dedim adam ertesi gün araba altında ezilerek öldü.
Sanırsam ağzımı tutmam lazım bi şekilde :44:
Ah etmem ama bir keresinde okuduğum okulda ki müdür yardımcısı fena halde beni ezmişti.
Evladından bulursun umarım dedim. Ben mezun olduktan bir yıl sonra kaza geçirmişler bir oğlu vardı zaten ölmüş.
Duyunca oturdum ağladım keşke demeseydim diye. Ama canımı çok yakmıştı o adam devlette bi şeyde diyemiyorsun.
Yinede keşke tutaydım ağzımı çocuğundan bananeyse.
Bir kerede köpeğime tekme atan komşuma Allah belanı versin dedim adam ertesi gün araba altında ezilerek öldü.
Sanırsam ağzımı tutmam lazım bi şekilde :44:
Bugün cok ilginc bir haber aldim!
eski esimle konustum tel. ve dedi ki ah kiz kardesimin sorunu varmis,esi ile.
herhalde bosanacaklar,icim cok tuhaf oldu,gerci öncedende sorunlari oluyordu ama simdi daha farkli herhalde...
biz ayrildigimizda benim icin demis ki niye terk etti seviyorduysa...bende üzüldüm bu lafina!!!icimden diyordum niye böyle diyorsun sende ayrilmak zorunda kalsan ne olacak?
yani her ayrilan sanki illede sevmedigi icin mi ayriliyor...bazen mecbur olup gidiyorsun...
birde hep esime diyordum seninde var kiz kardesin büyük konusma.....simdi diyorum acaba mi??acaba Allahin gücüne mi gitti.
benimde ahım tutar hiç yerde kalmaz ... okadar çok allah bana gösterdiki beni üzenlerin bendnen beter durumlara düştüğünü hepsini kapıma düşürdü ilahi adalet işte allahtan istedim hep benim hakkımda ne düşünüyolarsa iki katını ver dedim yüce rabbim verdide banada izlemek nasip oldu gülerek ....
Evet evet evet.
Hayatımda bir kez Ahh ettim hala etkisi sürüyor.
Çok canım yanmıştı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?