Ahmaga verilecek cevap susmaktir!

yok canim tabiki de cikmicam daha iyi bi is bulana kadar... aslinda baska planlarim var, okuluma devam etcem kaldigim yerden.. olmadi yürümüyo allah hayirlisini versin artik, az önce bi yazi okudum evliligin tehlikede oldugu dönemler diye, gercekten de düzelsin diye bekleyenlerdenim.. ve bir seyin düzeldigi yok..

sen de takilma kv olacak sahisa.. cünkü tek basina bas etmesi cok zor, olmuyor yani.. burda is erkege düsüyor.. annesine babasina dur demesini bilmesi lazim, aslinda kv vs kp'in yaptigi dengesizliklerin muattabi gelinler degil, ogullaridir.. ah bi yerinde cevap vermseler hani tersleme azarlama olarak degil gerektigi gibi... dengeyi kursalar, ailelerine cesaret vermeseler hic bir sey olmaz...

benim boyum evlenince kısalmadı,oğlun böyle beğendi,beğenmese evlenmezdi,siz de gelip istemezdiniz herhalde,desen bakalım bir daha ne söyleyecek.pekiiii eşin ne diyor bu boy konusuna

benim boyum evlenince kısalmadı,oğlun böyle beğendi,beğenmese evlenmezdi,siz de gelip istemezdiniz herhalde,desen bakalım bir daha ne söyleyecek.pekiiii eşin ne diyor bu boy konusuna

o da ne desin yaa ikili oynuyor iste bir yandan anasini bir yandan beni idare ediyor...

bununla ilgili de ayri bir konu acicam zaten canima yetti biraz da esimi yorumlayalim ben onu seviyorum diye mantikli dusunemiyorum artik...

her görüştüğünüzde öğrencilerin bile çok ii bildikleri basit yemekleri detayıyla anlatan bir kv olsaydı,ilk evlendiğinizde elinde tencere ve soğanla yemek yapmaya gelseydi, şimdilerde kavanozla evdeki yemekten eşinize paket yapsaydı ne yapardınız.ayrıca eşim bile bana annesinden daha iii yemek yaptığımı söyler.ben zaten mıtfakta iddialıyımdır.ama herşeye karışan kendi evinde bana çay bile demletmeyen bir kv dem var.

ilk başlarda garibime gitsede şimdilerde hiç takmıyorum.onun bu hallerine gülüyorum.içimdende,yüzüne karşıda gülüyorum.eşimde gülüyor.kimse için kendimi üzüp erkenden yaşlanamam diyorum:))sizdee boşverinnnn

ne güzel anlatmışsınız..

benim olayıma özet geçmişsin sanki sırasıyla aynenen noktasına virgülüne kadar bu oldu bizdede mutlu zafer gelinin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…