Onemli degil canim,arkadaslik teklifi yolladigin kisilerin resimlerini gorebilirsin.baktin mi anlattigim gibi yag oranina yagmiymis ?kas mi?birde ozel yazmak istersen msj sayini geyik bolumunde bazilari gibi sacmalayarak doldurabilirsin forumda yazmana gerek yok:)yardimci olmaya devam edebilirim canim sen sor ben cevaplarim.
Yag oranina nasil bakiliyor merak ettim
oturup bacağını serbest bıraktığınızda kalın hissettiğiniz yerleri cimdikliyosunuz eğer elinize gelen bir doku yoksa yani sertse kasmış.ama benim korkum kemik kalınlığından kaynaklanan kalınlık. kas ya da yağ ise çözümü olduğunu söylüyorlar da kemik kalınlığına çare yok
oturup bacağını serbest bıraktığınızda kalın hissettiğiniz yerleri cimdikliyosunuz eğer elinize gelen bir doku yoksa yani sertse kasmış.ama benim korkum kemik kalınlığından kaynaklanan kalınlık. kas ya da yağ ise çözümü olduğunu söylüyorlar da kemik kalınlığına çare yok
purunyum,onadacevap vereyim,kemik kalınlıgın varsa el bileklerinde kalındır ama ssoılın dediği gibi en iyiysi resimlerini yolla istediğin bir doktora canım fikrin olur az çok.bizim İzmir de bi arkadaşımız var ord operasyon oldu sanırım sırf alt bacagından 500 gr yağ çıkmış.gecenlerde tekrar dış bacakta ki yağların kalanını aldırmış.nıcki samimi okuyabilirsin, onun doktoru o kadar yağı attı çünkü arkadaşımız erir endişesiyle silikona karar vermişti ,ne bacaklar yapılırdı o yağla:)) Ama bacakları da çoook güzel oldu..
Ellamla bugun maillestik,merak etmeyin ugrayacakmis en kisa zamanda.
Canim o yanlar gidince ve diz icleri alininca bacak boyu bile uzun gorunuyor.
kendisini sabırsızlıkla bekliyorum.benim boyum 1.55 maalesef baldır çevrem 30 cm falan olması gerekirken 36 cm yani 6 cmlik bi kalınlık var.diz içlerinde yağlanma var o yüzden yamuk duruyo.içlerde bi ayrıklık yok ama dış yanlar fazlasıyla çıkık.sanırım sizin de öyleydi.inşallah bir çaresi vardır.inanın ne etek ne pantolon yakışıyo.zaten kısacık olan boyumu daha da kısa gösteriyo.en güzel çağımda eve kapandım resmen.
Anlamadim 30cm mi???35-36 baldir icin cok normal olculer kalin degil ki.bence terch edeceginiz doktorla konusun ben karar veremem ve yardimcida olamam cunku anlamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?