Ahmet karacalar'a bacak estetiği yaptırmayı düşünenler buraya lütfen !!

Harikasin saddy optum seni.bu videolar cok aydinlatici bence herkes izlesin bizim doktora ameliyat olmak sart degil,bilgi edinmek onemli.

Harikasin saddy optum seni.bu videolar cok aydinlatici bence herkes izlesin bizim doktora ameliyat olmak sart degil,bilgi edinmek onemli.

aa evet linki paylaşmışım:)) bende site linki kabul etmedi sanmıştım:)
işte bahsettiğim ve dr.un bana superdry ile birlikte önerdiği bu yöntemdi.dr. kesinlikle zorunlu değil superdry ile isteğe bağlı yapılan bi işlem dedi ama ben kesinlikle bu işlemi de yaptırıcam.çünkü yağlar ilkinde ne kadar tutunursa 2. operasyonda o kadar kolaylık olur diye düşünüyorum.
bende öptüm seni canım:)

Iki kere göndermisim kusura bakmayin, bende Ahmet karacalar a bacak estetigi yaptirdim arkadaslar, merak edenler bacak dolgusu topiginde gecmisimi okuyarak ayrintilari ögrenebilir, okumanizi tavsiye edrerim...

Cakostyle bugun ameliyat olduu.Ahmet bey umarim hunerini gostermistir cunku cako cok hassas bir kiz.ayaga kalkinca aryacak beni ona da silikon kullanildi.

Cakostyle Ahmet bey 180cc silikon koymus,en son bugun konustum cakoyla banyosunu yapmis ve bacaklarini corapsiz gorunce daha cok begenmis:))

merhabalar,benim yazdıklarımı adımın üzerine tıklayıp yazdığım cevaplar bölümüne de tıklarsan geçmişime kolayca ulaşabilirsin.Sayfaları devirmene gerek kalmaz.Ahmet beye ameliyat olan arkadaşlarımın listesi ve web sitesinin adreside var o yazılarımda.Resimlerini kendisine yollayıp ne yapılması gerektiğiyle ilgili hem fikir edinirsin hem de fiyat öğrenmiş olursun.Kendisi bu kulüpten olanlara indirimde yapıyor eğer oluşan yakın zamanda ameliyat olacaklara ulaşabilirsen.Yardımcı olmaya çalışırım grupdakilere ulaşmana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…